'Naimisissa ensisilmäyksellä' kausi 14: Keitä ovat jäljellä olevat parit?

Julkkis

WPR

On päätöspäivä! Married at First Sight -elokuvan kausi 14 on päättynyt, ja jokaisen parin on nyt päätettävä, pysyvätkö he yhdessä vai eroavatko he.

Viisi pariskuntaa liittoutui Bostonissa ennen kuin lähtivät Puerto Ricoon romanttiselle lomalle uuden vaimonsa kanssa. Jokaisella parilla oli kahdeksan viikkoa aikaa tutustua toisiinsa ennen päätöspäivää, mutta yhdelle pariskunnalle kahdeksan viikkoa oli pitkä aika.

Heidän 12 päivää kestänyt avioliittonsa oli yksi lyhyimmistä MAFS:n historiassa, ja Chris Collette ja Alyssa Ellman erosivat vain 12 päivän jälkeen.

Hääyönä Chris kertoi Married at First Sight -asiantuntijalle pastori Cal Robersonille, ettei Alyssa ollut kiinnostunut menemään naimisiin hänen kanssaan. Hänen mielipiteensä on, ettemme tule toimeen.' 'Ryöstetty' on lause, jota hän on käyttänyt useita kertoja. Tässä olen elämäni risteyksessä. 'Olen valmis eroon.'

Chris kertoi Where Are They Now -erikoistapahtumassa, että hän on 'puhunut' toisen Married at First Sight -tutkinnon suorittaneen kanssa parin eron jälkeen.

'Hei, tämä on Olivia. Viitaten Olivia Cornuun kaudesta 11, hän lisäsi: 'Seurustelen tällä hetkellä tytön kanssa New Orleansista.'

On kulunut jonkin aikaa siitä, kun tapasimme henkilökohtaisesti, mutta lennän hänet Bostoniin myöhemmin tällä viikolla”, Chris paljasti tunnustessaan. Tämä on kallis ja hermoja raastava yritys lennättää joku ympäri kansakuntaa. '

Mark Maher ja Lindsey Georgoulis

Naimisissa ensisilmäyksellä kausi 14: Keitä ovat jäljellä olevat parit

Lindsey Georgoulisin ja Mark Maherin suhteessa on omat haasteensa. Useita tappeluita puhkesi hänen ilmeisen sosiaalisen median riippuvuuden vuoksi.

Lindseyn mukaan hänen edessään oleva polku on usein hänen puhelimensa peitossa.

Tohtori Pepper Schwartz totesi parista: 'He molemmat tavoittelevat tulevaisuutta ja perhettä yhdessä, mutta räjähtävät erimielisyydet ja haastava kommunikointi ovat olleet heidän kuolemansa.'

Kohtamistaan ​​vaikeuksista huolimatta pari päätti kokeilla avioliittoaan. Lindseyn taskusta tuli vihreä painike, jossa lukee 'KYLLÄ', kun hän vastasi: 'Olet rehellisesti ystävällinen.'

Markin edessä näyttää upealta elämältä, koska tulevaisuus näyttää niin lupaavalta hänen nykyisestä tilanteestaan.

Viisi kuukautta sen jälkeen kaikki hajosi. 'Se oli yksi pahimmista väitteistä, joita minulla on koskaan ollut elämässäni', Mark kertoi Kevin Frazierille kauden yhdistämiserikoissarjassa, joka esitettiin 18. toukokuuta.

Se, mikä sai hänet lopulta julistamaan 'Olen poissa', oli se, että he taistelivat joka viikko ja että menit hänen kurkkunsa perään jokaisessa noissa taisteluissa.

Monet ihmiset näkivät minut lapsena… Tavallaan, jolla minua pelotettiin ja kiusattiin, Lindsay olisi rikollisten luetteloni kärjessä.

Toisaalta Lindsey muutti Kaliforniaan Texasista. ”Pidän osaamisesta suurta arvoa. 'Ja luulen, että Palo Altossa ja Bay Areassa on paljon tällaisia ​​ihmisiä', hän sanoi valinnastaan ​​lähteä Bostonista, mutta ei ilman puukotusta exään. Hyvän miehen valinta tuntuu viisaammalta.

Naimisissa ensisilmäyksellä: Missä he ovat nyt yhdistäneet Lindseyn ja hänen entisen aviomiehensä, jotka olivat aiemmin tehneet sovinnon nyt surullisen kuuluisan keilahallin aikana.

'Minusta tuntui niin kamalalta, että sinun piti todistaa tai kuulla se, koska en koskaan halunnut sinun näkevän tai kuulevan sitä', hän sanoi tapauksesta. Sinun piti nähdä ja kuulla se, ja se sai minut tuntemaan oloni kauhealta. 'Minä häpein, että olin järkyttänyt sinua. '

Kun Mark oli hyväksynyt tämän anteeksipyynnön, hän sanoi: 'En haluaisi, että hän olisi ystävä tulevaisuudessa.'

Jasmina Outar ja Michael Morency

Naimisissa ensisilmäyksellä kausi 14: Keitä ovat jäljellä olevat parit

Pastori Calin kannustava puhe auttoi Jasmina Outar ja Michael Morency murtautuivat 'ystäväalueelta' ennen kuin he tekivät lopulliset päätöksensä.

Asiantuntija huomautti: 'Haluan sinun ymmärtävän, että kaveri ja romanttinen henkilö eivät ole yksinomainen yhdistelmä.' 'Joskus ihmiset saattavat jäädä kiinni sellaisille alueille ja sanoa: 'Tällaista me olemme.' 'Tässä me olemme.'

'Se sekoittuu', hän päätti. Muista, että 'OK, olemme vain kavereita ja tämä on parasta mitä voimme tehdä.' Ajatus on naurettava.'

Päätöspäivänä pari päätti pysyä yhdessä. 'En tunne sinua tarpeeksi', Jasmina luotti miehelleen, joten haluan tutustua sinuun enemmän ja pysyä naimisissa, hän päätti.

Aiemmin 'Olen aina sanonut, että en koskaan luopuisi mistään suhteesta, jos en antaisi 100 prosenttia', ja nyt: 'En voi sanoa, että annoin 100 prosenttia, jos en yritä tämän jälkeen, joten katsotaan kuinka käy.' '

Fanit olivat toivoneet kukoistavaa romanssia heidän kahden välilleen, mutta he paljastivat eronneensa vain kaksi viikkoa kuvausten päättymisen jälkeen.

Naimisissa ensisilmäyksellä kausi 14: Keitä ovat jäljellä olevat parit

Vaikka Michael oli edelleen jumissa ystävävyöhykkeellä, hän pyysi Jasminalta avioeroa selviytyäkseen tilanteesta.

Kun hän esiintyi jälleennäkemisen erikoisohjelmassa, hän huomautti: 'Sanoin hänelle suoraan, että 'en saa tästä mitään irti'. Minusta tuntuu, että minusta tuntuu, että jään paitsi paljon vahvistusta ja tukea, jota etsin täältä.'

Välillä oli riitaa Michael Morency ja Jasmina, jonka Jasmina piti intensiivisempänä kuin suhde.

Se oli hänen mielipiteensä, etten yrittänyt. Koska keskustelua käytiin, sanoin vain: 'Minulla ei ole aikaa siihen.' Sitten aioin pyytää häneltä sitä, hän kertoi erosta, jos hän ei ollut jo tehnyt. kysyi.

Erosta huolimatta kaksi entistä rakastajaa ovat edelleen ystävällisiä. Tämä on ensimmäinen kerta pitkään aikaan, kun Jasmina ja minä olemme voineet olla samassa huoneessa tuntematta oloani epämukavaksi, hän sanoi. Hän on upea kaveri, ja hänen kanssaan on myös hauska jutella.

Olajuwon Dickerson ja Katina Goode

Kun on kyse Olajuwon Dickersonin Hän haluaa 'perinteisen vaimon', hänellä ja Katina Goodella on vakavia esteitä ylitettävänä.

'Etsin… henkilöä, joka arvostaa ruoanlaittoa ja siivoamista', hän sanoi. Jos hän ei tee minua onnelliseksi joka päivä, kuinka voin luottaa häneen?'

Huolimatta siitä, että Olajuwon ei pitänyt vaimonsa keittiöstä, pariskunta päätti kokeilla suhdettaan ja pysyä yhdessä.

Naimisissa ensisilmäyksellä kausi 14: Keitä ovat jäljellä olevat parit

Vaimolleni pyysin erityisesti kypsempää yksilöä. Tänään Olajuwon sanoi: 'Sanoisin ei', viitaten edellä mainittuihin syihin.

Sanon kuitenkin tämän: Meillä on hämmästyttävä kemia. Kiitos siitä kuka olet. Lopulta yrityksesi sai minut jättämään huomioimatta puutteet suhteeni kanssasi.

Noi Phommasak ja Steve Moy

Steve Moylla ei ole työtä, mutta Noi Phommasak päätti jäädä hänen luokseen huolimatta hänen huolistaan ​​taloudellisesta vakaudesta.

Molemmilla perheillä on suuri halu saada lapsia, tohtori Viviana Coles totesi kahdesta pariskunnasta. Pitkän avioliiton varmistamiseksi molempien puolisoiden on voitettava taloudelliset vaikeutensa ja uskottava toisiinsa.

Kun Noi aloitti, hän sanoi: 'Haluaisin pysyä naimisissa kanssasi.' Olet lyhyessä ajassa opettanut minulle haavoittuvuuden merkityksen.

Päätöspäivänä Steve jopa laskeutui polvilleen ja kosi vaimoaan uudelleen heidän näyttelijätovereidensa edessä.

Hänen ehdotuksensa: 'Halusin kysyä sinulta, liittyisitkö kaikkiin seikkailuihini, sushitreffeihini ja elämääni', hän sanoi ennen kuin ojensi hänelle 'I Love You' -soiton ja näytti sitten kihlauksen. rengas.

Vain kuukautta myöhemmin, lauantaina 9. heinäkuuta, pariskunta paljasti lopettavansa suhteensa Instagram-julkaisujen avulla. Viestiä seurasi bikinikuva Noista, tekstillä 'Avioero tuntuu ihanalta'.

Samana päivänä Steve kommentoi Instagramissa: 'Olemme olleet erillään jonkin aikaa, siihen pisteeseen asti, että pääsemme eteenpäin, ja toivo on haihtunut melko hyvin, jotta voimme toipua.' Kyllä, tulen aina rakastamaan sinua, Noi. '' Toivon todella, että olisimme parempi ottelu', hän pohti.

Aiheeseen liittyvät artikkelit: