Mythic Quest -kausi 3: Arvioitu julkaisupäivä, näyttelijät, juoni ja paljon muuta!

Viihde

WPR

Mythic Quest on yhdysvaltalainen komediasuoratoistotelevisiosarja, jonka Charlie Day, Megan Ganz ja Rob McElhenney ovat tuottaneet Apple TV+:lle.

Megan Ganzin, David Hornsbyn, Rob McElhenneyn, David Gordon Greenin, Nicholas Frenkelin, Michael Rotenbergin, Jason Altmanin, Danielle Kreinikin ja Gérard Guillemotin ohella Day toimi myös ohjelman vastaavana tuottajana.

Ohjelma sai ensi-iltansa 7.2.2020. Toinen tuotantokausi debytoi 7. toukokuuta 2021. Ohjelma sai toisen ja kolmannen kauden uudistuksen lokakuussa 2021.

Joten milloin kolmas kausi debyyttii? Mikä tarinaa ohjaa? Kuka palaisi suorittamaan roolejaan? Jos haluat oppia lisää, jatka lukemista.

Mythic Questin kolmannen kauden julkaisupäivä havaittiin

Mythic Quest tekee virallisesti paluun pienille näytöillemme, joten pelaajat, valmistautukaa. Suosittu TV-ohjelma uusittiin kolmanneksi ja neljänneksi kaudeksi lokakuussa 2021 Apple TV Plus -ilmoituksen mukaan. Kolmannen kauden virallista debyyttiä ei kuitenkaan ole vielä päätetty.

McElhenney-lähestymistapa tulevan kauden esittelyyn sosiaalisessa mediassa oli ehdottomasti FaceTimen huijaus. Instagram-videolla näyttelijä kertoo kuuluisalle näyttelijälle Anthony Hopkinsille upeista uutisista Mythic Questistä.

Mythic Quest kausi 3

Tulevalla komedialuvulla ei ole vielä asetettu julkaisupäivää, kuten aiemmin totesimme. Kausi 3 saa kuitenkin ensi-iltansa tänä vuonna, kesällä 2022, yllä olevan Instagram-videon mukaan.

Se debytoi ennen Ted Lasson kolmatta tuotantokautta, joka on toinen suosittu komediasarja Apple TV:ssä (milloin tahansa). Pidämme varmasti silmällä uusia tietoja!

Lue lisää: Kakeguruin kauden 3 julkaisupäivä: Kaikki, mitä tiedämme tähän mennessä elokuussa 2022!

Heittää

Mythic Quest kausi 3
  • Rob McElhenney
  • Charlotte Nicdao
  • Ashly Burch
  • Danny Goat
  • David Hornsby
  • Jessie Ennis
  • Imani Hakim
  • Luoneet McElhenney, Charlie Day ja Ganz

McElhenney, Day RCG-nimellä, Michael Rotenberg ja Nicholas Frenkel 3Artsista, Jason Altman, Danielle Kreinik ja Gérard Guillemot osallistuivat kaikki tuotantoon.

Lue lisää: Kuka tappoi Saran kauden 4: Miksi Netflix peruutti neljännen osan?

3. kauden juonen spekulaatiota Mythic Questille

On hyvin ilmeistä, että tarina alkaa siitä, mihin edellinen kausi jäi Mythic Questin kaudella 3, vaikka virallista yhteenvetoa ei olisikaan.

Toisen kauden päätös paljasti pysyvän muutoksen Mythic Questissä. Poppy ja Ian päättivät jättää yrityksen ja käynnistää uuden pelin. Mikä peli, kysytkö? He aikovat luoda kilpailun edellisen pelinsä kanssa muuttamalla Poppyn epäonnistuneen Mythic Quest -laajennuksen Heran uudeksi rakennukseksi.

Mythic Quest kausi 3

Koska hän ja Ian ovat molemmat eronneet Mythic Questistä ja siirtymässä kohti suurempia ja parempia asioita, Nicdao keskusteli Forbesin haastattelussa siitä, mitä voimme odottaa hänen hahmoltaan tulevalla kaudella.

Poppy toimii eräänlaisena Ianin työntekijänä kaudella 1, koska hän on hänen työnantajansa. Sitten toisella kaudella niillä jokaisella on yhtä paljon tehoa. Sitten, ehkä kaudella 3, siirrymme uudelle alueelle, jossa Poppylla on paljon vaikutusvaltaa.

Hän sanoi, että se oli hänen ideansa. Henkilökohtaisesti olen utelias näkemään, mitä hän tekee sillä ja kuinka heidän kahden välinen dynamiikka muuttuu.

Ianin ja Poppyn uuden matkan lisäksi MQ-tiimillä on vielä useita ratkaisemattomia ongelmia, jotka voitaisiin ratkaista tulevalla kaudella.

Sillä aikaa kun Rachel matkustaa Berkeleyyn saavuttaakseen tavoitteensa tulla kirjailijaksi, Dana on matkalla opiskelemaan ohjelmointia GQ:n kanssa tehdyn sopimuksen mukaisesti. On sanomattakin selvää, että seuraavalla kaudella näemme tuoreen kaukosuhteen.

Lue lisää: Love Victor kausi 4: Miksi neljäs osa ei tapahdu?

Edellisellä kaudella Brad pidätettiin myös sisäpiirikaupoista. Kuten ylhäällä oleva traileri osoitti, Brad on palannut, mutta tällä kertaa talonmies. Mutta koska tämä on Brad, on epätodennäköistä, että hän pitää moppia kädessään kovin pitkään.

Koska Jo toimii jälleen Davidin assistenttina, tiedämme myös, että hän ei pysy paikallaan, sillä kuten ohjelman omistautuneet katsojat jo tietävät, hänen on aina voitava. Ennustamme, että pian tulee passiivis-aggressiivinen konflikti.

Traileri

Vaikka kauden 3 julkaisupäivä on julkistettu, sarjan virallista traileria ei ole vielä julkaistu. Kolmannen kauden traileri näkyy toistaiseksi alta.