Mysteeri Liam Paynen nenäverenvuodon takana ja Tuntematon Brunette Soccer Aid Afterpartyssa

Julkkis

WPR

Varhain maanantaiaamuna Liam Payne sai nenäverenvuotoa palatessaan kotiin illan jälkeen.

Entinen One Direction -laulaja, 28, kuvattiin aiemmin illalla leikkimässä ystävien kanssa, ja hänet kuvattiin kärsivän, kun hän lähti Soccer Aidin jälkijuhlista Lontoon Shoreditchissä sijaitsevassa luksus Nobu-hotellissa kello 3 aamulla.

Liamilla oli salaperäinen ruskeaverikkö piiloutumassa autonsa takapenkille, joka piti päänsä alhaalla välttääkseen huomion.

Liam flirttaili malli Aliana Mawlan, 24, kanssa vain viikkoja sen jälkeen, kun hän erosi morsiamestaan ​​Maya Henrystä, 21, ja retki tulee vain viikko eron jälkeen.

Toukokuussa on-ain, off-ain pariskunta päätti lopettaa sen. He olivat aiemmin peruneet kihlauksensa vuonna 2021, mutta vasta kaksi kuukautta myöhemmin palasivat intohimonsa ja jatkuivat edelleen vahvana, kunnes he osuivat jälleen kiviin tänä vuonna.

Liam Payne sai nenäverenvuotoa ajaessaan kotiin illalla varhain maanantaiaamuna. Kun hän lähti Soccer Aidin jälkibileistä ylellisessä Nobu-hotellissa Shoreditchissä kello 3 aamulla, entinen One Direction -laulaja, 28, oli kipeänä.

Liam oli nähty leikkimässä ystävien kanssa aiemmin illalla sen jälkeen, kun hän oli osallistunut tähtien täyteiseen Soccer Aid -tapahtumaan kerätäkseen rahaa hyväntekeväisyyteen.

Liamin kerrotaan eronneen Mayasta voidakseen viettää enemmän aikaa nelivuotiaan poikansa Bearin kanssa, jonka hän jakaa entisen tyttöystävänsä Cherylin, 39, kanssa.

Mysteeri Liam Paynen nenäverenvuodon takana ja Tuntematon Brunette Soccer Aid Afterpartyssa

Kaksi ja puoli vuotta kestäneen romanssin jälkeen entinen pari toivotti Bearin tervetulleeksi vuonna 2017, mutta erosi seuraavana vuonna.

Logan Paul myönsi Impulsive podcastissaan, että isäksi tuleminen alle 23-vuotiaana oli aluksi vaikeaa, mutta se auttoi häntä hallitsemaan villiä käyttäytymistään.

Bändissä ollessaan laulaja myönsi, että hän 'kuunteli kauheaa hirviötä päässään' ja käyttäisi usein hotellin minibaaria ja roskaa huoneensa.

'Vietin suuren osan elämästäni paskana', hän selitti. Mitä tahansa kauhea hirviö päässäni haluaa kertoa minulle, ja sen osan käsitteleminen on vaikeaa.

Lue myös: Dave Chappelle -kiista: Chappelle antoi anteeksipyynnöttömän suoran lausunnon 'läheisemmästä' kiistasta ensimmäisessä julkisessa lausunnossaan

'Olen nyt tyytyväinen siihen, kuka olen ja kuka minusta on tullut.' 'Mistä nautit elämässä?' on tärkein kysymys. Ja en ole varma, koska päätin vain nauttia hotellihuoneen minibaarista roskattaessa sitä. Siihen tarina päättyi.'

Liam käytti yksinkertaista valkoista T-paitaa, jossa oli laivastonsininen bomber-takki ja kultainen kello pitääkseen asiat hillitynä.

Liamilla oli mysteeri brunette autonsa takapenkillä, joka piti päätään alhaalla, jotta häntä ei näkyisi.

Liam sanoi aiemmin taistelevansa riippuvuuksien ja mielenterveysongelmien kanssa koko One Direction -aikansa, jonka hän piti piilossa viime vuoteen asti.

Liam, Harry Styles, Louis Tomlinson, Niall Horan, ja Zayn Malik perustivat ryhmän vuonna 2010 The X Factorissa, ja heistä tuli maailman suurin poikabändi, kunnes he erosivat vuonna 2015.

'Minusta oli muutama kuva veneessä ja olin turvonnut ja kutsun sitä pillereitä ja viinaa käyttäviksi kasvoni', Liam myönsi ja lisäsi, että hän taisteli pysyäkseen raittiina kiertueella.

'Kasvoni olivat kymmenesosa nykyisestä koostaan. Ongelmana oli, että ainoa tapa pitää meidät turvassa oli lukita meidät huoneisiimme, ja kuka tietää, mitä siellä oli? Pieni jääkaappi.

Mysteeri Liam Paynen nenäverenvuodon takana ja Tuntematon Brunette Soccer Aid Afterpartyssa

'Sen seurauksena minulla oli vuosia kestäneet henkilökohtaiset juhlat.' Se oli hullua, mutta se oli ainoa tapa päästää höyryä.

Lukituksen aikana Liam paljasti, että hän palasi vanhaan käyttäytymiseen ja alkoi riippua viinasta, mikä sai hänet lihomaan.

Viime vuonna hän sanoi, että hänen täytyi työskennellä itsensä kanssa ja että hän oli ollut alkoholiton yli kuukauden The Diary Of A CEO -podcastissa.

Unelias? Vietettyään illan Soccer Aidin afterpartyilla, Liam näytti olevan valmis nukkumaan, kun kello löi kolmea.

'Olen pettynyt itseeni enemmän kuin mihinkään muuhun tällä hetkellä', hän huomautti.

'Se ärsyttää minua', sanon. Ihmissuhteet ovat aina olleet minulle haaste. Ja tässä vaiheessa olen tietoinen ihmissuhteistani.

'En yksinkertaisesti ole kovin hyvä niissä', hän sanoo, 'joten minun on vain työstettävä itseäni ennen kuin luovutan itseni jollekin muulle.'

Haastatteluhetkellä Liam väitti olleensa raittiina kuukauden.

Lue myös: Asiantuntijat Kim Kardashianin pilaamisesta täysin Marilyn Monroen historiallisen mekon

Hän myönsi äskettäin juoneensa ja paljasti toukokuussa olleensa alkoholin vaikutuksen alaisena johtaessaan Oscar-show'ta.

Hillitty: Kotimatkalla Liamin naispuolinen seuralainen näytti olevan hieman kameran ujo.

Mikä kiinnitti huomiosi? Jokin vaivasi Liamia pakettiautossa, ja hän näytti pelästyneeltä.

Toukokuussa, kun Liamia haastateltiin pahamaineisesta Will Smithin iskusta, hänen oli pakko selittää, miksi hänen aksenttinsa näytti muuttuneen kokonaan.

Good Morning Britain -lehden haastattelussa, joka levisi kaikista vääristä syistä, Liam syytti outoa irlantilais-amerikkalaista aksenttiaan runsasta juomisesta.

Hän määritteli itsensä sosiaaliseksi kameleontiksi, väittäen, että hänen aksenttinsa 'muuttuu jatkuvasti' riippuen siitä, ketä hän on lähellä, ennen kuin väitti olevansa 'erinomainen aksenteissa'.

'Olen loistava aksenttien suhteen, olen ylpeä niistä!' Liam vitsaili haastattelustaan ​​Instagram Live -videolla. Toivon vain, että voisin joskus tehdä asioita itse.

Mysteeri Liam Paynen nenäverenvuodon takana ja Tuntematon Brunette Soccer Aid Afterpartyssa

'Ei, en tiedä mitä voin sanoa siitä.' 'Se oli huumaa.'

Liamilla oli suhde malliin Aliana Mawla , 24, (vasemmalla), vain viikkoja sen jälkeen, kun hän erosi morsiamestaan ​​Maya Henrystä, 21.

Kun hänen kavereidensa kuultiin nauravan taustalla, entinen One Direction -tähti myönsi käskeneensä juontajaa olla esittämättä hänelle vaikeita kysymyksiä, koska hänellä oli paljon juotavaa.

Lue myös: Tässä on kenen kanssa Palkkionmetsästäjän tytär Lyssa Chapman meni naimisiin!

'Älkää kysykö minulta liikaa, koska olen juonut paljon ja olen alikoulutettu Oscareista', hän sanoi Good Morning Britainin juontajalle. 'Älä kysy liikaa', sanoin.

'Nyt miehen ensimmäinen kysely oli: 'Mitä mieltä olet Will Smithistä?'

'Voitko kuvitella, että sinut asetetaan paikalle tuossa tilanteessa ja tietäisi: 'En voi sanoa mitään väärää, koska loukkaan jotakuta' ja teen parhaansa?'

'Olen pahoillani, että tuli esiin niin monilla aksenteilla!' Liam sanoi ja lisäsi, että hän on kuunnellut hänen haastatteluaan ja pysynyt hänen lausunnoissaan, jotka on leimattu 'vaeltaviksi'. En ole edes varma, pystynkö vetäytymään. pois aksentilta.

Liam oli eronnut Mayasta viettääkseen enemmän aikaa nelivuotiaan poikansa Bearin kanssa, jonka hän jakaa raporttien mukaan entisen Cherylin, 39, kanssa. Kaksi ja puoli vuotta kestäneen suhteen jälkeen pari erosi vuonna 2018.

Liam totesi äskettäin, että isäksi tuleminen nuorena 23-vuotiaana oli hänelle aluksi vaikeaa, mutta sen ansiosta hän pystyi hallitsemaan villiä käyttäytymistään.

Sitten hän sanoi, että ihmisten tarvitsee vain katsoa hänen X Factor -koe-esiintymisensä nähdäkseen todisteen hänen 'aina muuttuvasta' persoonallisuudestaan, ja väitti, ettei hän voinut tietää, että hän oli Birminghamista.

'En tiennyt, että Birminghamin aksentista tulisi niin suosittu Peaky Blindersin ansiosta, mutta en kuulosta koe-esiintymisessä ollenkaan siltä, ​​että olisin birminghamilainen', hän huomautti.

Fanit ovat tuominneet Liamia siitä, että hän on kutsunut entistä One Direction -bändikaveria Zayn Malikia 'paskaksi'.

'Tein yhden esityksen televisiossa BAFTA:ssa (vasemmalla) ja olin pettynyt itseeni', Liam sanoi painonnousuaan lukituksen aikana. 'En näyttänyt niin hyvältä kuin halusin.'

Zaynin verkkotaistelu Loganin veljen kanssa Jake Paul vuonna 2020, joka päättyi Zaynin silloiseen tyttöystävään Gigi Hadid Liam ja Logan keskustelivat Jaken kutsumisesta 'epäolennaiseksi' ja miehensä puolustamisesta 'kunnioitettuna kuninkaana'.

'Hän twiittasi jotain kunnioittavan kaverin hankkimisesta tai jotain', Liam jakoi mielipiteensä asiasta. 'Se ei ole kestänyt hyvin aikojen saatossa.'

Fanit pitivät huomautuksena viittauksena Gigin äidin Yolanda Hadidin väitteeseen, että Zayn heitti hänet lipastoon ja kutsui häntä 'vitun hollantilaiseksi lutkaksi' viime vuonna.

Mysteeri Liam Paynen nenäverenvuodon takana ja Tuntematon Brunette Soccer Aid Afterpartyssa

Liam väitti edelleen, että on 'monista syistä, miksi vihaan Zaynia', mutta Zaynin kerrotun vaikean kasvatuksen vuoksi hän on 'aina hänen puolellaan'.

Tunnetuksi tuleminen: Liam, Louis Tomlinson, Zayn Malik, Niall Horan ja Harry Styles perustivat One Directionin The X Factorissa vuonna 2010, ja siitä tuli maailman suurin poikabändi.

'On monia syitä, miksi vihaan Zaynia, ja monia syitä, miksi tulen aina, aina olemaan hänen puolellaan', hän selitti.

Lue myös: Todellinen syy Patricia Heatonin Disney-Pixarin Lightyearin räjäyttämiseen

'Jos minun täytyisi käydä läpi hänen tekonsa, hänen kehityksensä ja kaiken muun. Ovatko vanhempasi sinulle paljon tukea?

”Vanhempani ovat erittäin tukevia harmitukseen asti, eivätkä he näytä välittävän siitä. Siinä mielessä Zayn kasvoi eri tavalla.

'Voit aina katsoa äijää ja ajatella: 'Voi, totta kai, mitä tahansa, se kaveri on paska', hän sanoi. Eikö? Mutta loppujen lopuksi, kun tiedät, mitä hän on käynyt läpi päästäkseen sinne ja halusiko hän todella olla siellä vai ei…

'Enemmän kuin kukaan muu, olen itse väärinymmärretty, ikään kuin minulla ei olisi aavistustakaan siitä, mitä olen tekemässä tai miksi olen täällä.' Mistä tahansa syystä en voi istua täällä ja höpöttää häntä.

Liam pyysi myöhemmin anteeksi kommenttejaan ja väitti, ettei hän pystynyt kuvailemaan itseään kunnolla.

'Kaverit', hän sanoi. En yleensä kommentoi tällaisia ​​asioita, mutta kun on kyse perheestäsi, sitä on vaikea sivuuttaa.

'He lainasivat tiettyä tapausta Zaynin kanssa, johon vastasin - vaikka pohdittuani en ole varma, ilmaisinko itseäni niin hyvin kuin olisin voinut.'

'Totesin, että välillämme tulee aina olemaan kiistakohtia, mutta olen aina hänen puolellaan.' Sitä tarkoittaa olla perhe. Tuen aina Zaynia, koska hän on veljeni.