My Hero Academia -kausi 6: Vahvistettu julkaisupäivä, traileri ja kaikki, mitä tiedämme vuonna 2022!

Anime

WPR

My Hero Academiaa olisi helppo verrata Marvelin ja DC:n supersankareihin heidän hallitsemassa maailmassa. Tämä Khei Horikoshin samannimiseen mangasarjaan perustuva animen erottuminen on kuitenkin paljon sydämellisempi - ja usein oudempi - kuin melkein mikä tahansa näiden studioiden tuottama.

My Hero Academia, jossa ei ole live-action-rajoituksia, koskettaa supersankaritarinoiden ydinolemusta kaikenlaisilla omituisuuksilla – sanan kaikissa merkityksissä. Ei siis ole yllätys, että tämä esitys jatkaa taistelua samalla sitkeydellä, joka on palvellut Izuku Midoriyaa hyvin UA Highissa.

My Hero Academia kausi 6

My Hero Academia -kauden 6 julkaisupäivä

My Hero Academia palaa syksyllä 2022, mikä on vielä kaukana. Ilmoitus tehtiin osana joulukuun Jump Festa -tapahtumaa, joka on manga- ja animenäyttely ja juhla. Vaikka tarkempaa julkaisupäivää ei julkistettu osana Jump Festa -ilmoitusta, My Hero Academia oli äskettäin esillä The Weekly Shonen Jump -lehden kannessa, ja tarkempi kauden 6 julkaisupäivä on lokakuu 2022.

My Hero Academiakauden 6 juoni

My Hero Academian viides kausi päättyi luokan 1A luokituksen jälkeiseen kohtaukseen, joka katseli kaupunkia täynnä superroistoja. Tämä kiusoitti 'Paranormaalin vapautussotaa', joka on seuraava suuri tarina, joka on tulossa tiellemme.

My Hero Academia kausi 6

Tämä kaari, joka perustuu mangan lukuihin 253-306, on pohjimmiltaan täysimittainen sota sankariemme ja yhtenäisen roistoryhmän välillä ja on helposti yksi fandomin tunnetuimmista tarinoista.

Antamatta liikaa pois, sankarilla on nyt tarpeeksi tietoa kohdatakseen Paranormal Liberation Frontin suoraan, osittain Hawksin ovelan tiedustelutyön ansiosta. Ja tämän taistelun loppuun mennessä sankarimme eivät ole enää samanlaisia ​​kuin ne, jotka tapasimme viidennen kauden lopussa.

Sitä ennen Studio Bones lupasi kaksi uutta OVA:ta faneille, jotka eivät saa tarpeekseen esityksestä. Akuuttina nyökkäyksenä sports shonen -genrelle, ensimmäinen, nimeltään 'HLB', sisältää sankarimme pelaamassa baseballia. Pidä sitä silmällä kesäkuussa 2022.

Lue myös: Kaguya-Sama: Love Is War -kausi 3 Japanilainen animesarja Tietää mahdollisesta julkaisupäivästä, näyttelijöistä ja muusta kehityksestä!

My Hero Academiakauden 6 näyttelijät

My Hero Academiaon valtava näyttelijä, joten tässä on yhteenveto tärkeimmistä japanilaisista ja englantilaisista ääninäyttelijöistä, joiden oletamme palaavan kuudennella tuotantokaudella:

• Izuku Midoriya — Daiki Yamashita (Japanilainen); Justin Briner (englanniksi)
• Katsuki Bakugo – Nobuhiko Okamoto (japani), Clifford Chapin (englanti)
• All Might — Kenta Miyake (japani); Christopher R. Sabat (englanti)
• Ochaco Uraraka – Ayane Sakura (japani), Luci Christian (englanti)
• Tenya Ida – Kaito Ishikawa (japani); J. Michael Tatum (englanti)
• Tsuyu Asui – Aoi Yuki (japani), Monica Rial (englanniksi)
• Minoru Mineta – Ryo Hirohashi (japani); Brina Palencia (espanja)
• Momo Yaoyorozu – Marina Inoue (japani), Colleen Clinkenbeard (englanniksi)
• Fumikage Tokoyami – Yoshimasa Hosoya (japani); Josh Grelle (englanti)
• Shoto Todoroki – Yuki Kaji (japanilainen); David Matranga (englanti)

Kuudes kaudella esiintyy kuitenkin paljon enemmän opiskelijoita, opettajia ja roistoja, joten tietoa japanilaisista ja englantilaisista ääninäyttelijöistä, joita ei mainita tässä, löydät tästä linkki .

Lue myös: 'Dress-Up Darling' -kauden 2 animen julkaisupäivä ja vahvistus Crunchyrollissa!

My Hero Academia kauden 6 traileri

Jump Festassa My Hero Academia debytoi myös kauden 6 trailerin. Kauden 5 suhteellisen tyyntä myrskyä seuraten lyhyt traileri kiusoittelee tulevaa sotaa. Innokkaasti odotettu 'Paranormal Liberation War' -kaari tuo kaiken yhteen legendaarisilla taisteluilla ja sydäntäsärkevällä ahdistuksella. Katso alla oleva traileri…

Toho ja Bones ovat tuottaneet tähän mennessä 113 My Hero Academia -jaksoa, jotka kaikki ovat saatavilla Funimationissa ala- tai jälkiäänitetyssä muodossa. Sarja alkaa juhlitulla sankarilla, joka All Might antaa supervoimia teini-päähenkilölle Izuku “Deku” Midoriyalle, joka on aina haaveillut sankaruudesta, jolla on supervoimia. Sitten hän aloittaa harjoittelun UA High Schoolissa, maan parhaimmassa sankariakatemiassa.

Tietenkin tämä on vasta alkua. League of Villains on sulautunut Meta Liberation Armyyn muodostaen Paranormal Liberation Frontin viisi kautta myöhemmin. Kausi 5 päättyi luoton jälkeiseen kohtaukseen, jossa luokka 1A katselee kallion yli kaupungissa, joka on täynnä roistoja. 'Lokakuussa 2022 yli-inhimillistä yhteiskuntaa ravisteleva suuri välikohtaus alkaa vihdoin.'

Odottaessamme voit nauttia tästä lyhyestä pätkästä Tomura Shigarakista, Paranormal Liberation Frontin iljettävästä johtajasta taistelemassa Dekua…