Mushoku Tensei kausi 2: Tietää mahdollisesta julkaisupäivästä, näyttelijöistä ja muusta kehityksestä!

Anime

WPR

Mushoku Tensei: Jobless Reincarnation on japanilainen isekai-fiktio-animaatioelokuva, joka perustuu Rifujin a Magonoten samannimiseen kevytromaanisarjaan.

Mushoku Tensei erottuu joukosta muun muassa älykkäiden hahmojen, hyvin kehitettyjen tarinoiden ja upeiden animaatioiden ansiosta.

Juoni keskittyy Rudeuksen ja nimettömän NEET:n ympärille, joka reinkarnoituu kahden rohkean tutkimusmatkailijan jälkeläisiksi rinnakkaisessa maailmassa.

Televisiosarja sukeltaa universumin synkimpiin ja pahaenteisempiin puoliin, joissa päähenkilö on herännyt kuolleista, ja kumoaa prosessin aikana joitain klassisempia isekai-trooppeja.

Huolimatta maagisista ja muista yliluonnollisista osista, se kärsii sosiaalisista ja moraalisista vioista, jotka vaivaavat keskiaikaista yhteiskuntaa. Isekai Ittara, Mushoku Tensei Honki Dasun ensimmäinen kausi päättyi juuri ja toinen tuotantokausi on parhaillaan kehitteillä. Niille, jotka ovat kiinnostuneita oppimaan lisää, tässä on mitä tiedämme tällä hetkellä esityksen tulevaisuudesta.

Mushoku Tensei kauden 2 julkaisupäivä

Mushoku Tensei kausi 2

Mushoku Tensei on virallisesti uusittu kaudeksi 2, vaikka julkaisupäivää ei ole ilmoitettu. Mushoku Tensein toinen tuotantokausi saa ensi-iltansa 21. heinäkuuta 2023.

Lue myös: Frayed kausi 3: Mahdollinen julkaisupäivä ja lisää päivityksiä!

Mushoku Tensei kausi 2 Näyttelijät: Kuka voi olla siinä?

Shirotaka kirjoitti suositun mangan Mushoku Tensei , jonka on sovittanut Studio Bind ja ohjannut Manabu Okamoto. Animen lisensoi Crunchyroll ja Muse communication.

Esityksessä esiintyy joitain tunnettuja ja taitavia ääniesiintyjiä, mukaan lukien:

Aikuisenakin Roxysta tulee entinen taikuri ja tyttö, jolla on lapsellinen vartalo. Roxy Miguldian ääninäyttelijät ovat Konomi KOHARA japaniksi ja Michelle Rojas englanniksi.

Rudeuksesta tulee uudestisyntynyt poika, jonka nykyisessä ruumiissa, vaikka se onkin lapsen ruumis, on paljon taikuutta. Yumi Uchiyama on Greyratin, Rudeuksen japanilainen ääninäyttelijä ja Madeleine Morris on englantilainen ääninäyttelijä.

Greyratin vanhempi serkku Eris on mahtava nainen. Kakuma ruokaa on Eris Boreas Greyratin japanilainen ääninäyttelijä, kun taas Lindsay Seidel on Eris Boreas Greyratin englantilainen ääninäyttelijä.

Rudeuksen ensimmäinen paras ystävä, Sylphiette, sai hänet takaisin, kun ilkeät ihmiset kiusasivat Rudeusta. Ai Kayano esittää Sylphietteä japanilaisessa versiossa ja Emily NEVES häntä englanninkielisessä versiossa.

Lue myös: Space Force -kausi 3 ei ole tulossa: kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

Mushoku Tensei kauden 2 juoni

Mushoku Tensei kausi 2

Kun Rudeus ja Eris päättivät erota, Mushoku Tensein ensimmäinen kausi päättyi. Aikahypyn jälkeen romaanin juoni kääntyy pahimpaan Rudeuksen murrosiässä.

Animen pitäisi kertoa Rudeuksen ajasta uudessa bileissä, mukaan lukien kuinka hän tuli tunnetuksi Quagmire-nimellä, sekä hänen myöhemmät vuosinsa Ranoa Magical Academyssa. Koska se noudattaa perinteistä koulukaaria, se voi olla tai ei ole kuppi teetäsi. Huomaa, että tämä ei ole spoileri, koska Rudeuksen mainittiin aiemmin osallistuvan tähän kouluun.

Mushoku Tensei alkoi verkkokirjana, jonka on kirjoittanut Rifujin no Magonote ja joka julkaistiin jo lakkautetulla japanilaisella romaanisivustolla Shosetsuka ni Narou.

Rifujin no Magonote on aiemmin ilmoittanut saavansa vaikutteita suosituista verkkoromaaneista, kuten Re: Zero. Tämän seurauksena Mushoku Tenseillä on oma koulukaari, joka löytyy täältä.

Suurin osa 'isekai' -animesta, elleivät kaikki, perustuu verkkoromaaneihin, jotka julkaistiin ensimmäisen kerran Shosetsuka ni Narou -verkkosivustolla, minkä vuoksi 'isekai'-genre tunnetaan myös 'narou'-genrenä.

Yksi merkittävimmistä ominaisuuksista on, että se ei ole kopio vanhemmasta isekai-animesta, kuten Escaflowne tai The Twelve Kingdoms, jotka eivät noudata samoja kaavoja.

Mushoku Tensei kausi 2

Vaikka Mushoku Tensein verkkoromaanisovitus on jo valmis, kevytromaanisovitus on edelleen kesken. Mushoku Tensei – Työtön reinkarnaatio julkaisi Seven Seas englanniksi.

Japanissa on tähän mennessä julkaistu yli 24 osaa, mikä osoittaa, että materiaalia riittää vielä moniin animekausiin tai elokuviin. Jos et halua odottaa animen ilmestymistä, suosittelen lukemaan sen sijaan kevyen kirjan tai manga-sovituksen.

Lue myös: Love Death and Robots, kausi 3: Ota selvää mahdollisesta julkaisupäivästä, näyttelijöistä ja muusta kehityksestä!

Mushoku Tensei kauden 2 traileri

Mushoku Tensein kausi 2 on vahvistettu, mutta sille ei ole vielä traileria. Tässä on traileri Jobless Reincarnationin ensimmäisestä tuotantokaudesta, joten näet kuinka hienosti se animoitiin.