Mukaansatempaava animesarja kyberurheilusta ja tietokonepeleistä

Viihde

WPR

Mitä sanoisit, jos kertoisimme sinulle, että siellä on upeita animesarjoja, jotka keskittyvät kyberurheiluun ja tietokonepeleihin? Et ehkä usko meitä, mutta se on totta! Nämä sarjat tarjoavat ainutlaatuisen ja kiehtovan katsauksen pelimaailmaan, ja ne pitävät sinut varmasti viihdyttävinä alusta loppuun. Tässä blogiviestissä esittelemme sinulle 10 parasta kyberurheilua ja tietokonepelejä käsittelevää animet. Joten laita pelikuulokkeet päähän ja valmistaudu jännittävään matkaan riippumatta siitä, pelaatko videopelejä verkossa tai Woo kasino !

Sword Masters verkossa

Sword Art Online, uuden sukupolven VRMMORPG, jossa on mahdollisuus täydelliseen upottamiseen, julkaistiin tarinan mukaan vuonna 2022. Sitä mainostetaan pelisuunnittelun huippuna. Tuhannet japanilaiset pelaajat ostivat erityiset VR-kypärät osallistuakseen Aincradin ensimmäisen virtuaalimaailman lanseeraukseen, mutta onnellinen tilaisuus muuttui heille pelottavaksi painajaiseksi. SAO:n pelaajat on kidnapannut hullu tiedemies-kehittäjä. He eivät voi poistua pelistä yksin, ja kypärän poistaminen aiheuttaa välittömän aivokuoleman laitteen mikroaaltopurkauksen vuoksi. Ainoa tie ulos on lopettaa roolipeli ja murtaa Aincradin kaikki sata kerrosta, jotka ovat täynnä pelottavia hirviöitä ja pomoja. Tämä on vaikeaa, koska hahmon kuolema virtuaalimaailmassa johtaa pelaajan kuolemaan todellisessa maailmassa.

Useimmat tämän artikkelin lukijat ovat luultavasti jo tunteneet 'Sword Art Onlinen' tai ovat kuulleet siitä ystäviltään. Ei ole yllätys, koska SAO on tunnettu franchising, joka sisältää paitsi mangan ja animen myös useita videopelejä. Jos et ole vielä nähnyt SAO:ta, suosittelen sinua tekemään niin. Lupaan, että et tule katumaan.

Älä anna juonen yksinkertaisen kuvauksen hämätä. se on paljon monimutkaisempi kuin miltä näyttää ensi silmäyksellä. Lisäksi käsikirjoittajat pitävät kerronnan loogisena kaudesta toiseen, ylläpitäen katsojan kiinnostusta tarinaan ja mikä tärkeintä, pitäen kaikkien hahmojen motivaatiot ymmärrettävissä. Kiehtova nimike, jossa on monia dramaattisia kaaria, koskettavia tarinoita, tappavaa toimintaa ja yllättäviä jyrkänteitä. Sarjan musiikillinen sovitus on mahdollisuus antaa säveltäjille alin jousto. SAO on mielestäni ensimmäisellä sijalla 'pelisarjojen' joukossa.

Kuninkaan Avatar

Ye Xiu on tunnettu esports-pelaaja sekä legendaarinen pelaaja Glory MMORPG:ssä. Hän voitti useita mestaruuksia joukkueelleen, mutta hän piti aina kasvonsa piilossa faneilta, jotta hän ei kiinnittäisi liikaa huomiota itseensä. Samasta syystä Ye Xiu kieltäytyi esiintymästä mainoksissa, mikä raivostutti seuran johtajat. Johtajat moittivat Ye Xiua jatkuvasti siitä, että tämä kieltäytyi yhteistyöstä sponsorien kanssa, mutta hän välitti vain voitosta. Legendaarinen pelaaja putosi myös päälistalta managerien toiminnan seurauksena, ja esportsman itse päätti jättää seuran ja aloittaa alusta.

Sopimuksen mukaan Ye Xiu ei voi kilpailla turnauksissa vuoteen lähdön jälkeen. Pelaaja on työttömänä ja rahat vailla, joten hän ottaa työpaikan pieneen tietokonekerhoon yöjärjestelmänvalvojana. Hän palaa Gloryyn smurffitilillä ja tekee uusia ennätyksiä äskettäin käynnistetylle palvelimelle. Tämän seurauksena hän alkaa valmistautua paluunsa ammattimaailmaan.

Tämän listan e-urheilu-anime on King's Avatar. Käsikirjoittajat kuvasivat tarkasti alan rakenteen ja kiinnittivät erityistä huomiota pelaajien elämään, mukaan lukien heidän harjoittelunsa bootcampsilla, työskentely sponsoreiden kanssa ja kilpaileminen turnauksissa. Glory näyttää ja pelaa kuin tyypillinen kiinalainen fantasia MMORPG, jolla on uskomattoman monimutkainen peli. Slavalla ei ole todellista vastinetta, vaikka se muistutti minua hieman Black Desert Onlinesta. 'King's Avatar' toisaalta on tarina henkilöstä, ei peli. Hän kukistaa vastustajansa paitsi taitojen, myös ovela, juonittelun, bluffin ja kiristyksen avulla. Pelin kulku menee suurimmaksi osaksi taustalle.

Yllättäen yksi Glory-mestaruuskilpailuista järjestetään Shanghaissa Mercedes-Benz Arenalla animen juonen mukaan. Tällä stadionilla järjestettiin The International 2019 for Dota 2 tosielämässä.

Yliherra

'Overlordin' juoni alkaa legendaarisen MMORPG:n 'Yggdrasil' odottamattomalla sulkemisella pelin hallinnon toimesta. Palvelinten sulkeutumiseen on enää muutama minuutti, huippukillan päällikkö Ainz Ooal Gown ja Momonga, yksi Yggdrasilin vahvimmista mageista, päättävät tehdä viimeisen kävelyn klaanin linnoituksen käytävien läpi ja sanoa hyvästit rakkaalleen. NPC:t. Kun ajastin saavuttaa nollan, Momonga pysyy Yggdrasilissa, mutta ei pelissä, vaan rinnakkaisuniversumissa. Pelaaja on palannut hahmoonsa ja saanut kykynsä ja taitonsa, mutta on epäselvää, mitä tehdä seuraavaksi. Saadakseen paremman käsityksen tilanteesta päähenkilö päättää ottaa Yggdrasilin maailman hallintaansa. Hänen avustajansa ovat tällä kertaa elvytettyjä NPC:itä eri maista.