Mr. Beast Girlfriend: Onko Mr. Beast vielä seurustellut Maddyn kanssa? Kuka on Mr. Beastin nykyinen tyttöystävä?

Treffit

WPR

Jimmy Donaldson on tunnettu YouTube-käyttäjä. Jimmy on kuuluisa MrBeastina.

YouTuber on hyvin palkattu. Hänen YouTube-videonsa ovat julkisia, mutta hänen yksityiselämänsä ei. Fanit ihmettelevät, erosivatko MrBeast ja Maddy Spidell. Sen jälkeen kun pariskunta julkisti romanssinsa vuonna 2019, pariskunta on välttynyt medialta.

YouTuber tunnetaan romanttisista eleistään. Herra Beast yllätti tyttöystävänsä 100 000 ruusulla vuonna 2020. Kolmen minuutin kuluttua videosta Maddy ilmestyy. Fanit epäilevät, että paratiisissa saattaa olla ongelmia parin läheisyydestä huolimatta. MrBeast jätti Maddyn?

Koko nimi Herra Peto
Ikä24
Syntymäpäivä7. toukokuuta 1998
HoroskooppiHärkä
SyntymäpaikkaYhdysvallat
AmmattiYouTuber
Nettovarallisuus100 tuhatta dollaria
KamppailutilaYksittäinen

Mr. Beastin henkilökohtainen elämä

Katso tämä postaus Instagramissa

MrBeast (@mrbeast) jakama viesti

MrBeast mainitsi Maddyn ja hänen seurustelun ensimmäisen kerran kesäkuussa 2019. Kun heidän suhteensa oli julkinen, monet fanit syyttivät Spidelliä kullankaivajana MrBeastin rahojen jälkeen. Hän twiittasi, että hän ei ole hänen kanssaan hänen rahojensa vuoksi, vaan hänen huumorinsa ja anime-asiantuntemuksensa vuoksi. Hän julkaisee usein Instagram-kuvia ja -videoita hänen kanssaan.

Aiheeseen liittyvä: Seurustelevatko Tim ja Moby Brain Popissa? Tässä on selitetty Timin ja Mobyn Brainpopin suhde

Mr. Beast heitti Maddyn vuonna 2022?

Fanit ovat spekuloineet avioerosta, kun MrBeast oli hiljaa koko Maddy Spidellin syntymäpäivän. Maddy juhli syntymäpäiväänsä sosiaalisessa mediassa suloisella postauksella, mutta hänen poikaystävänsä poissaolo herätti epäilyksiä. YouTuber mainitsi suhteensa myös sosiaalisessa mediassa.

Maddy Spidell debytoi YouTubessa vuonna 2021. Hänen humoristiset ja muotiin liittyvät videonsa ovat keränneet useita katselukertoja, ja elokuussa 2013 hänellä oli 13 000 tilaajaa.

MrBeast ja Maddy?

Elon Musk ilmoitti äskettäin, että YouTube-persoona MrBeast voisi periä Twitterin kuolemansa jälkeen. Musk vastasi YouTuber MrBeastille maanantaina Twitterissä. Myöhemmin YouTuber toivotti miljardöörille terveyttä ja onnea. Musk osallistui aiemmin Donaldsonin humanitaarisiin aloitteisiin.

Maddy Spidell YouTube-kanava?

Maddy Spidell's (Instagram, Twitter) fanit eivät ehkä tiedä, että hänellä on YouTube-kanava. Leipominen sidottuna, päivittäiset rituaalit ja omituiset hiustenleikkaukset ovat suosittuja kanavalla. Maddyn ansioluettelo sisältää myös sosiaalisen median johtajan. MrBeast ja Maddy matkustavat ajassa tässä elokuvallisessa montaasissa.

Hänellä on ollut yli 13 000 YouTube-tilaajaa helmikuusta 2021 lähtien. Hänen debyyttillään Reading Lies About Myself Online on yli miljoona katselukertaa. Twitter näyttää Maddyn eksentrinen puolen. MrBeast aiheutti kohun, kun hän ilmoitti TikTokissa kehittävänsä tosielämän 'Squid Game' -pelin, jolla on 10 miljoonaa tykkäystä.

Se keräsi TikTokissa 15 miljoonaa tykkäystä suuren seuraajansa ansiosta, mikä ylitti 10 miljoonan tavoitteen. MrBeast sanoi, että video oli ylittänyt tavoitteensa, mutta hän valitsisi satunnaisesti kannattajia osallistumaan.

Suositut YouTube-käyttäjät jakoivat kuvia Kalmari peli kopiosarjat keskiviikkona. Tämä kehitys seurasi hänen lupaustaan ​​luoda uudelleen suosittu korealainen peliohjelma.

MrBeast aikoo tehdä uudelleen yhden vuoden 2021 suosituimmista kappaleista, ja olemme varmoja, että hän tekee sen oikeutta. Maddy Spidell syntyi Milwaukeessa vuonna 2000. Vanhemmat Michael ja Mary Spidell. Hänen veljensä ovat Thad ja Jedd Spidell.

Maddy Spidell osallistui Greendalen lukioon ja kannusti siitä. Vuonna 2021 UWM valmistuu. Maddy Spidell aloitti tanssimisen nuorena ja osallistui Young Dance Academyyn. Hän julkaisi tanssivia Instagram-videoita.

Aiheeseen liittyvä: Jasonin ja Chrishellin treffit: Miksi Chrishell Stause ja Jason Oppenheim erosivat ja kuinka kauan he seurustelivat?

Suhteen tila

Mr. Beast ei ole seurustellut vuoden 2022 jälkeen. Hän on 24-vuotias. Mr. Beastilla oli 1 suhde CelebsCouplesia kohden. Hän on sinkku.

Saat lisätietoja viihdetiedoista kassalla WPR