Morten Harketin sairaus: Päivitys hänen terveydentilastaan ​​ja hyvinvoinnistaan!

Julkkis

WPR

Morten Harket on norjalainen laulaja. Tänä iltana Oslo Spektrumissa esiintyy rock-yhtye a-ha. Esitys on peruttu Morten Harketin sairauden vuoksi.

Hän pahoitteli ja ilmoitti, ettei hän voisi esiintyä kannattajilleen. Pyydän anteeksi, mutta en voi esiintyä tänä iltana. Harket pahoittelee pettymystä kaikille Instagram-videolla. Lisäksi taiteilija vakuuttaa, että hän nukkuu nyt ulos sairaudestaan.

Morten Harket kärsii sairaudesta

Morten Harket Hänellä on diagnosoitu vaikea kurkunpäätulehdus, ja hänen täytyy levätä äänensä, kerrotaan Oslo Spektrum -verkkosivustolla. Akuutissa kurkunpääntulehduksessa kurkunpää ja äänihuulet tulehtuvat.

Peruttuaan kaksi aikaisempaa keikkaa koronan vuoksi, bändi esiintyi perjantai-iltana Oslo Areenalla. Bournemouthissa, Liverpoolissa, Lontoossa ja Birminghamissa on konsertteja ensi viikolla.

Morten Harketin sairaus

A-ha-esityksen lisäksi taiteilija ja Spellemann-voittaja Danielle Reyes oli tarkoitus lämmitellä musiikkiryhmää tänä iltana. Hän on norjalaisen popbändi A-ha:n jäsen Magne Furuholmenin (koskettimet) ja Paul Waaktaar-Savoyn (kitara) rinnalla.

Huolimatta siitä, että Harket ja hänen bändinsä jatkoivat elämistä ja musiikin luomista vuoteen 2015 asti, he tunnetaan parhaiten 1980-luvun soundistaan. Megahitti 'Take on Me' ja erityisesti sen ainutlaatuinen musiikkivideo.

Lue myös: Marion Bartolin sairaus: Päivitys hänen terveydentilastaan ​​ja hyvinvoinnistaan!

Mikä on Morten Harketin etnisyys ja perhe?

Morten Harket on Reidarin ja Henny Harketin poika. Hänen esi-isänsä ovat norjalaisia. Hänen isänsä työskenteli sairaalan ylilääkärinä, ja hänen äitinsä opetti taloustiedettä.

Hän varttui kolmen veljen, Gunvaldin, Hakonin ja Kjetil Harketin, sekä sisaren Ingunn Harketin kanssa Etelä-Norjassa. Morten on naimisissa oleva mies, joka on ollut useissa suhteissa elämänsä aikana.

Hän meni naimisiin Camilla Malmquist Harketin kanssa 11. helmikuuta 1989, ja he erosivat vuonna 1988. Jakob Harket (s. 14. toukokuuta 1989), Jonathan Harket (s. 30. joulukuuta 1990) ja Tomine Harket syntyivät edelliselle puolisolle (s. 14. huhtikuuta 1993).

Morten Harketin sairaus

Hän aloitti seurustelun Anne Mette Undlienin kanssa vuonna 2000, ja heillä oli tytär Henny Harket, joka syntyi 2.2.2003.

Heidän viisivuotissuhteensa päättyi vuonna 2005. Hän aloitti seurustelun Inez Andersonin kanssa vuonna 2005, ja heillä syntyi tytär Karmen Harket 7. syyskuuta 2008. Saimme tietää, että hän seurusteli Patrice Burken (1987) ja Bunty Baileyn (1985) kanssa. –1987) ennen Camilaa. Tietojemme mukaan hän ei tällä hetkellä seurustele tai on todennäköisesti sinkku.

Lue myös: Lando Norrisin sairaus: Päivitys hänen terveydentilastaan ​​ja muita päivityksiä!

Morten Harketin nettoarvo

Morten Harket on norjalainen muusikko, jonka nettovarallisuus on 60 miljoonaa dollaria. Harket ja a-ha ovat myyneet yli 60 miljoonaa albumia ja 20 miljoonaa singleä maailmanlaajuisesti huolimatta siitä, että ne ovat Yhdysvalloissa yhden hitin ihme.

Heidän 'Ending on a High Note' -kiertueensa ulottui useille mantereille vuonna 2010 ja tuotti yli 90 miljoonaa dollaria Yhdysvaltain 500 miljoonalla Ruotsin kruunulla. Hän on myös yksi maailman rikkaimmista muusikoista.

Morten Harketin sairaus

Morten on fyysisten tilastojensa mukaan 6 jalkaa 1 tuumaa pitkä ja painaa noin 76 kg. Hänen vaaleanruskeat hiuksensa ja siniset silmänsä täydentävät hänen kuvaansa. Hänen seksuaalinen suuntautumisensa on heteromiehen.

Mitä tulee sosiaaliseen mediaan, hän on aktiivinen Instagramissa ja Twitterissä. Hänellä on myös yli 36 000 Instagram-seuraajaa ja yli 37 000 Twitter-seuraajaa.