Morsian kielsi miehen 98-vuotiaan isoäidin häistä: Twitterin käyttäjät reagoivat katastrofiin!

Viihde

WPR

Nainen, joka väitti, ettei miehensä 98-vuotias isoäiti osallistuisi heidän hääjuhlaan, tuli suosituksi Twitterissä sen jälkeen, kun hän oli lähettänyt Reddit-viestin, jossa hän kysyi lukijoilta, oliko hän 'passi'.

Morsian raportoi Redditissä merkittävästä riidasta morsiamen ja hänen miehensä välillä siitä, että hänen isoäitinsä sallittaisiin osallistua häihin.

Viesti jaettiin Twitterissä, jossa siitä tuli nopeasti kiistelty keskustelunaihe, kun kommentteja tultiin.

Morsian saa mainetta kiellettyään 98-vuotiaan isoäitiään häistä

Nainen kyseenalaisti Redditin käyttäjiltä, ​​oliko hän 'passi', koska hän ei halunnut miehensä 98-vuotiaan isoäidin osallistuvan hänen häihinsä laajasti jaetussa viestissä.

Vastaanotto tulee olemaan 'valtava juhla', jossa on 'tanssia, kovaa musiikkia ja avoin baari', hän sanoi ja lisäsi, että pariskunta 'päätti olla hankkimatta lapsia' häiden aikana. Morsian ei myöskään halua sulhasen isoäidin läsnäoloa häiden aikana 'samista syistä'.

Lue lisää: Twitter-käyttäjät järkyttyneitä 'What Race Is Spongebob' -hakutuloksista!

Isoäiti, joka oli 'aina haaveillut olevansa pojanpoikansa häissä', morsian ja sulhanen joutuivat sitten 'valtavaan riitaan'.

Morsian kielsi miehen 98-vuotiaan isoäidin häistä: Twitterin käyttäjät reagoivat katastrofiin!

Huolimatta isoäidin toiveesta, että hän viihtyisi tilaisuudessa, morsian kutsui hänet seremoniaan, mutta sanoi, että hän olisi 'liian sopimaton vastaanotossa'.

Yli 93 % Twitter-kyselyyn vastanneista, jotka näkivät viestin, sanoi, että morsian on todellinen 'passi', joten vaikutti siltä, ​​että kuva levisi nopeasti. Kyselyssä äänesti yli 38 000 ihmistä.

Twitter vastaa Reddit-viestiin virusmorsiamista

Joku kirjoitti: Tämä asenne todella järkyttää minua ja on valtava punainen lippu. Ajatus siitä, että lapset, vanhukset ja vammaiset ovat vaivaa tai taakkaa, on äärimmäisen tuhoisaa ja nousee esiin vanhemman iän myötä ja kun he saavat lapsia.

Toinen henkilö huomautti: ”Jos isoäiti tuntee olonsa epämukavaksi, anna hänen päättää; hän voi sitten jäädä varhaiseläkkeelle! Vaihtoehtoisesti muut perheenjäsenet huolehtivat hänestä tarvittaessa!

Lue lisää: Voitko poistaa punaisen suodattimen siluettihaasteessa? Ahdistus lisääntyy Twitterissä!

Twitterissä jotkut henkilöt puolustivat morsiamea, ja yksi sanoi, että morsiamen 'täytyisi ymmärtää, että' isoäidistä huolehtiminen 'olisi taakka kaikille'.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR