Morgan Freeman -kiista: Menneisyydessä Morgan Freeman on ollut mukana kiistoissa

Julkkis

WPR

Morgan Freeman on tunnettu amerikkalainen näyttelijä, tuottaja, ohjaaja ja kertoja Memphisistä, Tennesseen osavaltiosta, joka tunnetaan erottuvasta, älykkäästä ja vieraanvaraisesta luonteestaan. Päärooli koulunäytelmässä oli hänen debyyttiesitys ammattinäyttelijänä.

Freeman asui pienituloisessa perheessä Chicagossa ja Mississippissä. Morgan Freemanin vanhemmat, kuten monet muut Jim Crow Southissa asuvat afroamerikkalaiset, tulivat hänen syntymänsä jälkeen Chicagoon etsimään työtä.

Freemanin vanhetessa elokuvat, kuten Million Dollar Baby ja The Shawshank Redemption, saivat hänelle maailmanlaajuista mainetta, suosiota ja mojova palkka.

Aikainen elämä

Morgan Freeman -kiista: Menneisyydessä Morgan Freeman on ollut mukana kiistoissa, kuten isoäidin ahdistelu ja naisten pakkoväkivalta

Morgan Freeman syntyi 1. kesäkuuta 1937 Memphisissä Tennesseen osavaltiossa Mayme Ednalle ja Morgan Porterfield Freemanille.

Hän on neljäs lapsi viiden lapsen perheessä. Morganin vanhemmat muuttivat Chicagoon hänen syntymänsä jälkeen, ja hän asui äitinsä isoäitinsä kanssa Charlestonissa, Mississippissä.

Kun hänen isoäitinsä kuoli kuuden vuoden ikäisenä, hän matkusti Chicagoon äitinsä luo, joka oli tuolloin eronnut isästään. Heidän kotipaikkansa oli jonkin aikaa Tennesseessä.

Kun Freeman oli yhdeksänvuotias, hänet valittiin koulunäytelmän pääosaan ja hän sai kiinni näyttelijävihan. Vuonna 1955 hän valmistui Broad Street High Schoolista ja värväytyi ilmavoimiin.

Näyttelijäkurssit alkoivat Pasadena Playhousessa, kun hän muutti Los Angelesiin armeijapalveluksensa jälkeen.

Morgan työskenteli transkriptiovirkailijana Los Angeles City Collegessa saadakseen toimeentulonsa. Samaan aikaan hän matkusti usein New Yorkin ja San Franciscon välillä, missä hän työskenteli tanssijana ja musiikkiteatteriryhmän jäsenenä.

Lue myös: Armie Hammerin kiista: analyysi Armie Hammerin kannibalismia ja väkivaltaa ympäröivästä kiistasta

Morgan Freemanin kiista:

Morgan Freemanin kiista

Morgan Freeman, yhdysvaltalainen näyttelijä, tuottaja ja kertoja, on tunnettu viihdealan hahmo. Monet ihmiset tunnistavat Freemanin äänen monista osista, joita hän on soittanut useissa eri medioissa.

Hän on tunnettu hahmo Hollywoodissa. Academy, Screen Actors Guild ja Golden Globes ovat kaikki tunnustaneet hänen lahjakkuutensa ja saavutuksensa elokuvassa. Hänen elämäänsä liittyy kuitenkin myös joitain ristiriitoja.

Sen lisäksi, että häntä syytettiin tyttärentyttärensä pahoinpitelystä, häntä syytettiin myös muiden naisten hyväksikäytöstä. Freeman täyttää tänään vuoden vanhemmat. Ota selvää hänen elämäänsä ympäröivästä kiistasta.

Morgan Freemania on syytetty tyttärentytärpuolensa pahoinpitelystä

Morgan Freemanin kiista

Oscar-palkittua näyttelijää Morgan Freemania vastaan ​​on esitetty monia uskottavia syytöksiä seksuaalisesta väkivallasta.

Edena Hines, hänen edesmennyt pojantyttärentytär, syytettiin seksuaalisesta hyväksikäytöstä yhdessä syytteistä. Itse asiassa Freemania syytettiin yhdynnästä edesmenneen tyttärentytärpuolen Idena Hinesin kanssa, joka oli häntä puolet nuorempi.

Asianajaja on paljastanut tämän. Asianajaja kertoi, että Idena oli ilmoittanut rakastajalleen Lamar Davenportille isoisän toimista.

Ajatus välitettiin lähettämällä tekstiviesti Lamarille. Voimme ilmoittaa, että Idena tapettiin vuonna 2015 terävällä esineellä. Lamar, mies, jonka hän tapasi tuolloin, pidätettiin epäiltynä Idenan murhasta.

Raportit 80-vuotiaan näyttelijä Morgan Freemanin ja hänen tyttärentyttärensä välisestä suhteesta olivat nostaneet hänet kansalliseen valokeilaan.

Tämän väitteen ilmestymisen jälkeen Freemanin huomautus paljastui. 'Koko elämäni, tyttärepuoleni Dina Adair ja minä olemme huolehtineet Idenasta kaikin tavoin', hän väitti.

Lue myös: Kar-Jenner-kiista: Heidän merkittävimmät skandaalinsa, mukaan lukien Khloen bikinidraama, vuosien varrella

Syytetty lapsenlapsensa Morgan Freemanin murhasta

Morgan Freemanin kiista

Kun Idena Hines kuoli vuonna 2015, hänen rakastajansa Lamar Davenportia syytettiin hänen tappamisestaan, ja Lamarin äiti väitti oikeudessa, ettei Morgan ollut hänen poikansa, vaan syy Modenan kuolemaan.

Näyttää siltä, ​​​​että joku yrittää kehystää Lamaria rikoksesta, jota hän ei ole tehnyt. 'Morgan Freeman pahoinpiteli Ideaa ja pahoinpiteli', Lamarin äiti sanoi. Tutkinnan päätyttyä Lamar Davenport kuitenkin todettiin syylliseksi ja hänet vangittiin.

Morgan Freemania on syytetty raporttien mukaan kahdeksan ihmisen seksuaalisesta hyväksikäytöstä

Morgan Freemania syytti kahdeksan naista fyysisestä hyväksikäytöstä myös vuonna 2018.

Mediassa julkaistun tarinan mukaan kahdeksan 16:sta Morganin kanssa työskennelleestä naisesta oli syyttänyt häntä ei-toivotuista koskettavista ja vulgaarisista lausunnoista. Kuitenkin kerrottiin myös, että Morgan kirjoitti anteeksipyynnön ja pyysi sitä anteeksi väitteiden esittämisen jälkeen.

'Jokainen, joka tuntee minut tai on työskennellyt kanssani, ymmärtää, että en tarkoituksella loukkaa tai tee ketään epämukavaksi', Morgan sanoi. Vilpittömästi, olen pahoillani, jos joku loukkaantui. Tämä ei koskaan ollut tarkoitukseni.

Lue myös: Dave Chappelle -kiista: Chappelle antoi anteeksipyynnöttömän suoran lausunnon 'läheisemmästä' kiistasta ensimmäisessä julkisessa lausunnossaan

Ura

Morgan Freemanin kiista

Off-Broadway 1960-luvun alussa Freeman esiintyi näytelmässä The Niggerlovers ennen kuin hän esiintyi Broadwaylla Pearl Baileyn kanssa elokuvassa Hello, Dolly! vuonna 1968. Kirjassa Kuka sanoo, etten voi ratsastaa sateenkaarella? hän teki elokuvadebyyttinsä. Vuoden 1971 aikana

Sekä hänen työnsä saippuaoopperassa Another World että esiintymisensä PBS:n The Electric Companyssa tekivät hänestä kotihenkilön Yhdysvalloissa.

Hän ansaitsi Obie-palkinnon vuonna 1980 Coriolanuksen esittämisestä, jota hän jatkoi näyttelemään kaikkialla maassa.

Hän voitti toisen ja kolmannen Obie-palkintonsa elokuvista Driving Miss Daisy ja The Gospel at Colonus, jotka molemmat sovitettiin elokuvateatteriin ja joissa hän näytteli.

1980-luvun lopulla ja 1990-luvun alussa Freemanin ura lähti liikkeelle, kun hän alkoi esiintyä korkean profiilin suuren budjetin elokuvissa. Vuonna 1987 Street Smart, Fast Black oli ehdolla parhaan miessivuosan Oscarille.

Voitettuaan Redin roolin vuonna Shawshankin lunastus , hänestä tuli A-listan julkkis. Näyttelijät, kuten Robin Hood: Prince of Thieves, Deep Impact ja Unforgiven, seurasivat hänen jalanjäljänsä tähteen.

Vuonna 2005 Freemanilla oli erittäin menestyksekäs vuosi. Lopulta Morgan sai parhaan miessivuosan Oscarin 77. Oscar-gaalassa roolistaan ​​Clint Eastwoodin Million Dollar Baby -elokuvassa.

Sen jälkeen, kun hän esiintyi elokuvassa Bruce Almighty, josta hänet oli ehdolla Oscar-palkinnon saajaksi, vuonna 2005, ja Evan Almightyssa, josta hänet oli ehdolla, hänet valittiin jumalaksi jälleen vuonna 2008.

Batman alkaa, Christopher Nolanin Vuoden 2005 elokuva Dark Night -trilogiassa, mukaan lukien myös hänet. Hän palasi toistamaan rooliaan elokuvien kahdessa jatko-osassa.

Lue myös: Andy Stanley -kiista: Andy Stanleyä kritisoitiin ankarasti Raamatun tarkkuutta koskevasta twiitistä

Henkilökohtainen elämä

Morgan Freemanin kiista

Jeanette Adair Bradshaw oli naimisissa Freemanin kanssa vuosina 1967–1979.

Vuonna 1984 hän meni naimisiin Myrna Colley-Leen kanssa; he erosivat saman vuoden syyskuussa. Hänen poikansa koostuu neljästä lapsesta. Vuonna 2015 hänen tytärpuolensa ensimmäisestä avioliitostaan ​​murhattiin julmasti New Yorkissa. Hän oli tuolloin 33-vuotias.

Lähes kuolemaan johtaneessa auto-onnettomuudessa yöllä 3. elokuuta 2008 lähellä Rulevilleä Mississippissä Freemaniin törmäsi toinen ajoneuvo. Poistuttuaan tieltä hänen Nissan Maximansa kaatui useita kertoja. 'Elämän leuat' ensihoitajat pelastivat hänet ja hänen naispuolisen seuralaisensa ja lensivät heidät Memphisin sairaalaan helikopterilla.

Tapahtumassa Freeman murtui vasemman olkapään, käsivarren ja kyynärpään. Kuitenkin hänen matkustajansa (Demaris Meyer) haastoi hänet myöhemmin oikeuteen huolimattomuudesta ja väitti, että hän oli juonut onnettomuusyönä. Asia ratkaistiin oikeuden ulkopuolella tuntemattomalla rahasummalla.

Kahdeksan naista oli syyttänyt Freemania seksuaalisesta häirinnästä, joka oli CNN:n tutkimuksen kohteena tämän vuoden toukokuussa.

Kahdeksan muuta ihmistä väitti nähneensä sopimatonta käyttäytymistä elokuva-alalla tai hänen tuotantoyhtiössään.

Tutkimuksen julkaisun jälkeen Freeman pyysi anteeksi. Tämän seurauksena Screen Actors Guild harkitsi Freemanin elämäntyöpalkinnon poistamista, mutta päätti lopulta antaa hänen pitää se viime vuoden syyskuussa.

Freeman osallistui hurrikaani Katrinan avustusoperaatioihin ja perusti Grenadan avustusrahaston auttamaan hurrikaani Ivanin uhreja. Freeman on tunnettu humanitaarinen.

Tämän vuoden maaliskuussa ilmoituksen tehneen Morganin mukaan hänen 124 hehtaarin Mississippin omaisuus oli muutettu mehiläissuojelualueeksi.

Saat lisätietoja viihdetiedoista kassalla WPR