LISÄÄ: Kim K. esiintyy ensimmäisen kerran suuressa vauvan jälkeisessä Givenchy-näyttelyssä

Muoti

WPR

Kardashian-Sears-e1316993536244

Useimmat vähittäiskauppiaat mainostavat parhaillaan uusia täysihintaisia ​​syksyn tuotteitaan, mutta Sears on alentanut erittäin markkinoitujen tuotteidensa hintoja. Kardashian Collection – aivan liian arjen sisarusten idea Kim , Khloe , ja Kourtney Kardashian - neuvotella kellarihinnat.

LISÄÄ: Kim K. esiintyy ensimmäisen kerran suuressa vauvan jälkeisessä Givenchy-näyttelyssä

Daily Mail sai kuvia Sears-liikkeestä Los Angelesissa, Kaliforniassa, joiden hinnat olivat niinkin alhaisia ​​kuin 9,99 dollaria. Sama näyttää pätevän Sears.comissa, jossa jotkin kokoelman tuotteet ovat myynnissä jopa 50 prosentilla. Malliston naisten denimpaita maksaa 49 dollaria täydellä hinnalla, ja se on nyt alennettu 28,99 dollariin, 41 prosentin alennus.

Kardashianin vastustajat ehdottavat nopeasti, että sisarusten 15 minuuttia (tai Kardashianien tapauksessa tunti) on melkein lopussa. Toinen mahdollinen syy jyrkkiin alennuksiin? Tuo Khloen aviomies Lamar Odom Julkiset huumeongelmat ovat alkaneet painaa Kardashian-konetta. Kardashian-lähde kertoi äskettäin RadarOnline , pian sen jälkeen, kun uutiset perheen ongelmista tulivat lehdistölle, että perhe 'näkee punaista'.

LISÄÄ:Khloé pudotti Lamarin Twitteristä?!

Kaikki pätevää, mutta olisi likinäköistä laittaa koko Kardashian-kokoelman floppi kuuluisien sisarten harteille – loppujen lopuksi he yhtyivät yhteen Amerikan ongelmallisimmista jälleenmyyjistä. Sears on tehnyt tappioita joka vuosineljännes vuodesta 2006 lähtien, ja yritys ei ollut tekemisissä Kardashiansin kanssa ennen vuotta 2011.

Alusta alkaen muotilinja sijoitettiin Searsin suureksi valkoiseksi toivoksi. Bruno Schiavi, Kardashian Collectionin toinen suunnittelija, selitti, että hänen tavoitteenaan oli yhdistää naisten vaihtelevat tyylit vetoamaan laajaan joukkoon naisia.

LISÄÄ: Jay Z ja Barneys yhdistävät suurta lomalinjaa

'Kimin Hollywood, Kourtney on boheemi ja Khloé rokkari, ja yritimme yhdistää ne yhteen', hän sanoi. Sisarukset esiintyivät kuuluisan kuvaamissa räikeissä mainoksissa Annie Leibovitz . Vuonna 2012 fanit leiriytyivät yön yli Searsiin Woodfield Mallissa Schaumburgissa Illionoisissa tapaamaan ja tervehtimään sisaruksia.

Los Angelesissa toimivan Creative Agency Zambezin toimitusjohtaja Chris Raih sanoo Searsin perusteluista liittyä trioon: 'Mitä tahansa henkilökohtaisia ​​tuntemuksianne Kardashianeista pidättekin, he pelaavat laajasti... Heillä on julkkis, joka liikkuu itsestään, ja joukko sosiaalisen median faneja . Joten jos olet Sears, voit luottaa - vähintään - tietoisuuteen.'

Välittömiä merkkejä oli kuitenkin siitä, että kaikki ei ollut ruusuista Kardashianien suurimmalle muotimatkalle. Monet raapivat päätään ja ihmettelivät, miksi sisarukset, joiden maku on 2 000 dollarin Céline-laukkuja kohti, yhtyisivät Searsiin, vaikka heitä ei luultavasti koskaan kiinnitettäisi kuolleena ostoksille itse.

Mustana perjantaina (vuoden suurin ostospäivä) vuonna 2011 linja ei onnistunut houkuttelemaan ostajia, kun muut vähittäiskauppiaat näkivät paljon ostajia. Sears on myös pakotettu vetämään tiettyjä tuotteita tekijänoikeusrikkomusten vuoksi.

LISÄÄ: Plus-koon muoti: 10 tyylikästä ostossivustoa kurviville tytöille

Tässä on mitä tämä voi tarkoittaa Kardashianeille: Heillä ei selvästikään ole mitään näkemystä vähittäiskaupan suhteen – se, että he laittavat nimensä johonkin, ei tarkoita, että se myyisi. On myös turvallista olettaa, että jälleenmyyjiä ja brändejä pidetään tästä lähtien erityisen varovaisina, kun on kyse perheen kanssa aloittamisesta.

Khloe kertoi 'Wall Street Journal' vuonna 2012: 'Muoti on intohimomme… Ennen näitä esityksiä, näiden esitysten jälkeen tulemme aina olemaan rakastuneita muotiin.'

Pieni neuvo Khloe, sinäsaattaahaluat löytää uuden intohimoprojektin, koska saatat pian löytää itsesi käsissäsi olevan paljon enemmän aikaa.