Moon Knight Kausi 2: Kaikki, mitä tiedämme tähän mennessä elokuussa 2022!

Viihde

WPR

Ohjelman fanit vaativat Marvelia seuraamaan Moon Knightin esimerkkiä ja omaksumaan myllerryksen. Disney on toistaiseksi tilannut vain yhden Moon Knight -jakson rajoitettuna sarjana.

Voisiko tämä kuitenkin muuttua? Vaikka Moon Knight oli ehdolla Emmy-ehdokkuuteen samassa kategoriassa kuin Hawkeye, ensimmäisen kauden finaalin traileria koskevassa virallisessa twiitissä käytettiin virheellisesti ilmaisua 'sarjan finaali' ennen kuin se vaihdettiin sanalla 'kauden päätös'.

Kun sarjan pääkirjoittaja Jeremy Slater kysyi Moon Knightin tulevaisuudesta, hän vastasi: 'Minulla ei ole aavistustakaan.' 'Tietäkseni en ole puhunut kenenkään kanssa Marvelissa.

On varmaa, että Kevin Feige tekee viimeisen päätöksen monissa näistä päätöksistä, koska hänellä on yleinen visio.'

Slaterin mukaan Oscar Isaac on tähti, mutta häntä ei sido tavallinen MCU-tyylinen sopimus.

”Ei väliä kuinka paljon tai vähän hän haluaa tehdä Moon Knightina, Oscar pystyy siihen.

Minun vaikutelmani on, että hänellä oli räjähdys persoonallisuuden esittämisessä, ja uskon, että hän on iloinen, että teki sen. Mutta en usko, että hän kiirehtisi tuottamaan jatko-osaa vain siksi, että ensimmäinen onnistui.'

Kirjoittaja näkee kuitenkin mahdollisuuksia. Slaterin mielestä hahmon syvyys ja monimutkaisuus voivat helposti viedä esityksen toiseen kauteen ja sen jälkeen.

”Suurimpi hyvä on kaiken tekemisemme ytimessä. Tuleeko hänestä hyvä ystävä? Kysymys kuuluu, onko hän vastustaja vai ei.

Nämä ovat kaikki kiehtovia kysymyksiä sille, joka ottaa ohjat käsiinsä. Riippumatta siitä, kuka saa kirjoittaa seuraavan Moon Knight -kertomuksen, se on jännittävä mahdollisuus 'Slater väitti (Inversen kautta). Tälle miehelle on vielä paljon edessä.

Esityksen luoja, Mohamed Diab , kertoi Colliderille kahden ensimmäisen jakson ensiesityksen jälkeen Disney+:ssa: 'Moon Knight on täällä jäädäkseen ja pysyy pitkään.'

Jos saamme toisen kauden, hän ei tiedä, ilmestyisikö Fist of Khonshu muualle MCU:hun vai ei.

Moon Knight kauden 2 julkaisupäivän spekulaatioita

Moon Knight kausi 2

Huhtikuussa 2022 toisella tuotantokaudella ei ole julkaisupäivää Kuun ritari . Isaacille Moon Knight on kertaluonteinen tapahtuma, ei jatkuva sarja.

Vaikka olin lapsena sarjakuvafani, en ollut koskaan kuullut Moon Knightista. Actors on Actors -sarjan jaksossa Isaac kertoi Jared Letolle, että hän oli kuullut Morbiuksesta, mutta ei ollut koskaan kuullut Moon Knightista.

Koska tämä on kokopitkä elokuva, en tiedä, miten menettely oli sinulle.' Sarjan laajuus on rajoitettu.'

Ei ole takeita siitä, että Khonshun nyrkki liittyy koskaan Earth's Mightiest Heroesin joukkoon, mutta Moon Knightsin kirjailija ja tuottaja Jeremy Slater kertoo Total Filmille suunnitelmistaan ​​hahmon suhteen.

'En rehellisesti sanottuna tiedä', vastasin. Se on koska Kevin Feige , Marvelin toimitusjohtaja on se, joka tekee kaikki päätökset', hän sanoi. 'Katso, hän olisi Avengersissä, jos se olisi minusta kiinni. Jos se on tavoite, se ei ole minusta kiinni!

Moon Knightin toinen tuotantokausi on sellaisenaan epätodennäköinen, mutta kuten Kevin Feige kuuluisasti totesi, Marvelin elokuvauniversumissa ei voi koskaan sanoa ei koskaan.

Ei ole epäilystäkään siitä, että Moon Knightin kertomus jatkuu jollain tavalla Moon Knightin päätyttyä. Emme vielä tiedä, miten se ilmenee. Moon Knightin kauden 2 odotetaan ilmestyvän 21. lokakuuta 2022 .

Moon Knight kausi 2 Näyttelijät: Kuka tulee olemaan siinä?

Moon Knight kausi 2

Ennen Moon Knightin Marvel-debyyttiä Oscar Isaac sanoi olevansa 'haluton' liittymään MCU:hun Varietyn haastattelussa.

Kultaiset käsiraudat, hän sanoi vitsillä. 'Kuten käy ilmi, olemme kaikki yhtä mieltä siitä, että tämä [ohjelma] on se, johon keskitymme.

Näin se meni alas. Mitä tulee tulevaisuuteen, luulisin, että kaikki riippuu siitä, pitävätkö ihmiset siitä vai eivät, haluavatko he nähdä enemmän ja voimmeko keksiä houkuttelevan juonen.

Toisen kauden mahdollisuuksista keskustellakseen Isaac puhui The Radio Timesille: 'Uskon, että lähestyimme sitä 'tämä on tarina' mentaliteetilla ja halusimme laittaa kaiken pöydälle.

Tämän hankkeen jatkamista ei kategorisesti ole suunniteltu. Juonesta riippuen uskon, että näin olisi.”

Kuten Isaac kuitenkin huomautti, kaikki toivo ei ole menetetty: ”Tästä huolimatta olen todella iloinen saadessani olla Steven. Olen ihmeissäni siitä.

Hänen oleminen on suuri ilo fyysisellä tasolla. Mitä tulee järkeviin tarinoihin, haluaisin olla osa niitä.'

Myös Layla El-coworkers Faouly's palaa May Caamwy ja F Murray Abrahamin Khonshu ja ehkä jopa Ethan Hawken Arthur Harrow, koska viimeinen jakso päättyi. Kuitenkin, kun otetaan huomioon, miten asiat päättyivät, tämä on erittäin epätodennäköistä, koska viimeinen jakso päättyi.

Gaspard Ulliel, näyttelijä, joka kuoli traagisesti hiihtoonnettomuudessa ennen esityksen ensi-iltaa vuonna 2022, ei palaa. Ei ole vielä tietoa siitä, esiintyykö hänen näyttelemä hahmo Anton Mogart muissa jaksoissa.

Mitä voi tapahtua Moon Knightin toisella kaudella?

Moon Knight kausi 2

Jake Lockley on hahmon nimi. On mahdollista, että Jake Lockley ilmestyy. Moon Knightin kolmas kausi päättyi Marc Spectorin kolmannen (ja upouuden!) hahmon esittämän Arthur Harrow'n murhaan.

Vaikka emme tiedä varmasti, onko Lockleyn kuolema peruutettava vai edes kuviteltu, tiedämme, että hän on sarjakuvahahmo. Häntä on usein kuvattu Moon Knightin julmimpana vihollisena.

Lockley ja Spector/Grant voivat helposti joutua vastakkain toisella kaudella.

Se, että Lockley viettää aikaa Khonshun kanssa, viittaa siihen, että kolmikko on edelleen sidottu jumalaan, vaikka johtopäätös saa sinut olettamaan, että Spector ja Grant eivät enää ole Kuuritari.

Scarlet Scarab, egyptiläinen supersankari, josta Layla tulee sarjan viimeisissä kohtauksissa, on jotain, jota haluaisimme nähdä enemmän.

Niin kauan kuin Isaac on Marvel Cinematic Universumissa, pidämme peukkuja pystyssä. Hän ei jättäisi meitä, olemme siitä varmoja.

Moon Knight kauden 2 traileri: Milloin voimme nähdä kampanjan?

Saat lisätietoja viihdetiedoista kassalla WPR