Monty Lopezin rakastajatar Renee 'haluaisi' puhua Addison Raen perheelle: 'Tiedän mitä tapahtui'

Julkkis

WPR

Kaikkien yksityiskohtien paljastaminen. Heti kun hän julkisti suhteensa Addison Raen isän Monty Lopezin kanssa heinäkuussa, Renée Ash nousi otsikoihin aviorikoksestaan.

Uudessa In Touch -haastattelussa hän paljastaa, että hän haluaisi puhua hänen perheelleen, mukaan lukien hänen vaimonsa Sheri Easterlingin ja heidän TikTok-tähden tyttärensä, Addison Rae .

25-vuotias Ash sanoo: 'Tiedän mitä tapahtui, kaikki ympärilläni tietävät totuuden, ja jos he halusivat puhua minulle, se on upeaa.'

'En halua panostaa itseäni heidän elämäänsä enempää kuin mitä heillä on jo sekaantumalla kaikkiin näihin virheellisiin käsitteisiin.'

Kuten Ash kertoo In Touchille, hän ajatteli, että Lopez ja Easterling olivat 'yhdessä julkisen imagonsa ja liiketoimintansa vuoksi', mutta Lopez kertoi hänelle, että hän oli hakemassa avioeroa.

'Olet varma, että olet nähnyt kopioita tekstiviesteistä, jotka hän on lähettänyt minulle', hän kertoo Page Sixille viitaten vuotaneeseen yksityiseen viestintään, jonka hän jakoi julkaisun kanssa.

Monty Lopezin rakastajatar Renee

Niin kauan kuin säilytämme 'julkisivumme', hän varoitti, tarkastukset kasvavat. Viimeiset kaksi vuotta uskon hänen asuneen Los Angelesissa. Sen jälkeen kun viimeksi tarkistin, hänellä ja Sherin kanssa ei ollut ollut kunnollista suhdetta.

Ash sanoo In Touchille: 'Ei todellakaan, koska tämä mies on tehnyt vahinkoa perheelleen, minulle.' Ei ole mitään järkeä aiheuttaa heille lisää ahdistusta.

En halua, että tämä koskee minua, mutta olen myös menossa läpi eron ja paljon vihaa.'

Vaikka näiden kahden ikäero on 20 vuotta, Ash sanoo, että he 'alkoivat hengailla jo helmikuussa' ja myöntää, että se ei lannistanut häntä. Vaikka seurustelu vanhemman miehen kanssa oli epätavallista, hän sanoo rakastuneensa Bam Socialin perustajaan 'henkilönä, ei välttämättä mistään muusta syystä'.

Kun aloimme hengailla yhdessä, en tiedä mitä tapahtui seuraavaksi. En koskaan välitä ulkonäöstä. Mietin, miksi tämä hahmo herätti kiinnostukseni. Kummallista, ikä on vain numero. Perheessäni 'kaikki naiset ovat naimisissa vanhempien miesten kanssa'.

Ystävien kanssa vietetyn illan jälkeen Ash kertoo hetkestä, jolloin hänestä ja Lopezista tuli romanttinen.

'Kaikki menivät takaisin paikoilleen ja halusivat mennä klubiin sen jälkeen, ja olin liian uninen tehdäkseni mitään noista. Kaikki jättivät minut vierashuoneeseensa sen jälkeen. Hän oli mukava eikä yrittänyt mitään, mitä arvostin', hän muistelee.

”Sen jälkeen ystävystyimme toisen parin kanssa ja aloimme viettää aikaa yhdessä. En ole varma, miksi tulimme yhteen; Luulen vain, että teimme. Jaamme samanlaisen karkean huumorin ja voisimme jatkaa loputtomiin naurettavimmista asioista.

Monty Lopezin rakastajatar Renee

Lopez ei yrittänyt peitellä tunteitaan Ashia kohtaan heidän suhteensa kasvaessa, ja hän kutsui häntä avoimesti tyttöystäväkseen. Lukuun ottamatta julkisuutta Los Angelesin ulkopuolella, en ollut salaisuus siitä, mitä minut oli saatettu uskomaan', hän sanoo.

Kun he seurustelivat, Lopez esitteli Ashin perheelleen, mukaan lukien hänen äidilleen ja veljelleen. He kaksi istuivat penkillä Etelä-Ranskassa, ja Ash muistelee, että hän oli FaceTimessä äitinsä kanssa ja he olivat yhdessä FaceTimessa.

Minulle paljastui myös, että Irma on tietoinen olemassaolostani ja odottaa innolla mahdollisuutta tavata äitini. Oli monta iltaa, jolloin vietimme FaceTimea hänen nuoremman veljensä kanssa pitääksemme hauskaa, vaikka olimmekin vain ystäviä.

Olisi hauska juttu, jossa hän vain avaisi toisen silmänsä ja laittaisi valot päälle, mutta hänellä ei olisi aavistustakaan, miksi soitimme hänelle.

Koska hän on Louisianassa, se on muutaman tunnin kuluttua. Kuukausien aikana, kun olemme kommunikoineet Instagramin kautta, eikä hänelle ollut salaisuus, kuka minä olin. Louisianan-matkoillaan Monty käytti minua FaceTimessa veljensä ja kavereidensa kanssa.

Kun Lopez oli vielä naimisissa, Ash huomasi, että hän oli ilmeisesti tavannut myös muita naisia, mikä sai hänet luopumaan heidän suhteensa. Sosiaalisen median vaikuttajan mukaan 'hän oli Euroopassa tuolloin noin kuukauden ja minä olin hänen kanssaan noin viikon.'

Hänen jatkuvan vetoomuksensa olla juomatta liikaa ja olemaan tummumatta kuultiin koko hänen oleskelunsa ajan. En aio ottaa riskiä menettää sinua jonkin merkityksettömän virheen takia. Päihtymiseni vuoksi minun on mahdotonta olla rehellinen.

Sellaisenaan on vaikea uskoa, että tämä ei ole projektio. Ollakseni rehellinen, ymmärrän, miksi hän tuntee tarpeen jatkuvasti muistuttaa minua siitä, mutta miksi hän sanoo sen niin usein ja niin usein?'

Se oli vain viikkojen kysymys Renée Ash paljasti heidän suhteensa, että Ashin ystävän rakastaja riisti henkensä. Viikko, jonka Ash vietti ystävänsä äidin kanssa Los Angelesissa, oli aika, jolloin hän sai tietää, että Lopezilla oletettiin olevan suhde muiden naisten kanssa.

Monty Lopezin rakastajatar Renee

'Hän näytti minulle kuvakaappauksen TikTok-teehuoneen Instagramista, enkä edes tiedä mitä tehdä siitä.

He sanoivat jotain, kuten 'Monty FaceTimes 19-vuotias pyysi kuvakaappauksia', hän muistelee julkaisun kommenttiosiossa.

Tämän lisäksi artikkelissa puhuttiin nuorista tytöistä, ja minä ajattelin, että 'OK, en olisi yllättynyt, jos minusta sanottaisiin jotain, koska käymme yhdessä julkisuudessa, käymme yhdessä tapahtumissa, otamme kuvia mitä tahansa. .'”

Tämä oli hänen vastauksensa, kun kohtasin hänelle kysymyksen: 'Uskotko mitään, mitä luet?' Sitten julkaistiin video, jossa hän yritti kuvata 19-vuotiasta, ja hän myönsi minulle, ettei hän ollut siinä. Tietenkin se olet sinä. Tunnistan äänesi ja ulkonäkösi.

Sitten ilmestyi muita videoita, joissa hän tarttui ja suuteli vieraita ihmisiä. Kun kuulin, että hän uhkasi erota tytöstä neljäntenä heinäkuuta, olin huolissani siitä, mitä se merkitsi suhteelleni hänen kanssaan.

Ashin ja Monty Lopezin Eron ja heidän suhteensa paljastumisen jälkeen Easterling julkaisi Instagramissa viestin miehensä uskottomuudesta ja muutti hänen elämäkertaansa kuvastamaan, että hän on tällä hetkellä sinkku.

Ashin ja Lopezin välinen ystävyys on Ashin mukaan jättänyt Lopezin 'enemmälle häpeään'.

Monty Lopezin rakastajatar Renee

Hänen mukaansa 'Kuulin myös äskettäin, että hän on sanonut koko ajan, että meillä on ollut avoin suhde ja että aiomme mennä naimisiin, kun avioeromme on virallinen', hän jatkaa. 'Että hän aikoo mennä naimisiin kanssani.

Hänen nimensä annetaan pojille ja minun tyttärille. Sai minut kuoliaaksi kaikella tällä rakkauspommituksella! Sen jälkeen, kun hän oli niin epävarma ja minä sanoin hänelle: 'Iso, ei hätää, sinulla ei ole mitään syytä huoleen', olen nöyryytetty, että olen ollut tämän tyypin kanssa. 'Olen täällä sinua varten.'

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

Kun William Daniels, herra Feeny elokuvassa 'Boy Meets World', kieltäytyi alun perin roolista, hän selittää, miksi hän lopulta hyväksyi sen
Derek Jeter paljastaa, miksi Alex Rodriguez ei ollut hänelle 'tosi ystävä'