Mitkä ovat parhaat lisäosat parempaan kokemukseen Ffxissä?

Muu

WPR

Final Fantasy XI Online, joka tunnetaan myös nimellä Final Fantasy XI, on Square Enixin online-roolipeli ja suositun Final Fantasy -sarjan yhdestoista osa. Peli julkaistiin ensimmäisen kerran vuonna 2002 Playstation- ja Windows-käyttöjärjestelmille. Se oli paljon edellä ja siitä tuli ensimmäinen peli, joka tarjosi monialustapelejä tietokoneiden ja Playstationin välillä. Pelistä nauttiaksesi sinun piti ostaa tilaus ja uusia se kuukausittain.

Tarina alkaa Vana’dielistä, jossa suoritat suuren määrän tehtäviä ansaitaksesi pelin sisäisiä palkintoja. Saatavilla on hahmojen mukautusvaihtoehtoja, jotka auttavat sinua erottumaan joukosta. Peli tarjoaa myös erilaisia ​​taitoja, joten voit hoitaa nämä tehtävät yksin. Voit ottaa tai jättää minkä tahansa tehtävän sekä suorittaa tehtävän niin monta kertaa kuin haluat, mutta et ansaitse samoja palkintoja uudelleen. Kehittäjät ovat kehittäneet yhteensä viisi laajennuspakettia kahden vuosikymmenen aikana.

Peli on monella tapaa erilainen verrattuna Final Fantasy -sarjan kaikkiin aikaisempiin nimikkeisiin. Valittavana on vain viisi rotua, ja voit valita sukupuolen, hiusten värin, vartalon koon, kansallisuuden ja hahmosi työn. Se tapahtuu kolmiulotteisessa maailmassa, jossa viholliset vaeltavat kartalla, ja sinä törmäät heihin silloin tällöin. Tämän sarjan aiemmissa nimikkeissä kohtaamiset vihollisten kanssa olivat satunnaisia. FFXI Gil on pelin virallinen valuutta, joka on välttämätön, jos haluat ostaa tai päivittää uusia laitteita tai muita pelin sisäisiä esineitä.

Mitkä ovat parhaat lisäosat parempaan FFXI-kokemukseen?

Aluksi tarjolla oli yhteensä kolmekymmentäkaksi pelimaailmaa, mutta nyt niitä on kuusitoista. Jokaisessa pelimaailmassa on keskimäärin kaksikymmentä tuhatta pelaajaa. Voit siirtyä käytettävissä olevien palvelujen välillä 'maailmansiirto'-ominaisuuden avulla, mutta prosessi on maksullinen. Palvelimet eivät ole aluekohtaisia, mikä tarkoittaa, että pelaat satunnaisten pelaajien kanssa ympäri maailmaa.

Se on loistava tapa nauttia vapaa-ajasta samalla kun saa uusia ystäviä. Voit olla vuorovaikutuksessa joukkuetovereidesi ja tuntemattomien kanssa lähettämällä viestejä sisäänrakennetun chat-järjestelmän kautta. Voit valita vaihtoehdon lähettää viestejä omalla kielelläsi, ja peli kääntää viestit automaattisesti vastaanottajan kielelle suurella kirjastolla, joka sisältää tuhansia käännettyjä lauseita.

Mitkä ovat parhaat lisäosat Ffxille?

FFXI:n lisäosien suhteen ei ole liian monta vaihtoehtoa, mutta tässä on joitain parhaista lisäosista, joita voit käyttää parantamaan Final Fantasy XI -kokemustasi. Pelaajat alkoivat valittaa lisäosista, joten kehittäjät julkaisivat kolme uutta lisäosaa Vana-festin aikana vuonna 2008. Ensimmäinen kolmesta lisäosasta julkaistiin keväällä 2009. Viimeisin päivitys final fantasy XI:lle vuonna 2020 sisälsi neljäs ja ilmainen skenaario. Kehittäjät yrittivät pitää pelaajat mukana pelissä, ja he onnistuivat siinä.

Kristallinen profetia

Mitkä ovat parhaat lisäosat parempaan FFXI-kokemukseen?

Sarja selittämättömiä asioita alkoi tapahtua kaikkialla pelimaailmassa sen jälkeen, kun jättiläinen kristalli ilmestyi taivaalle Jeunossa. Nyt seikkailijoiden on muutettava suunnitelmaansa ja ensin selvitettävä tämä mysteeri matkustamalla Jeunoon. Uskotaan, että tämä kristalli kätkee sisällään joitain salaisuuksia, jotka sen paljastavat oppivat kaiken Vana’dielin menneisyydestä.

Moogle-kuponki

Kuuluisa mog-talo Vana’dielissa kaipaa korjausta, kaikki viimeaikaisten sateiden ja kaljuuntumisen ansiosta. vaikka sade ei ollut niin paljoa, se teki silti jonkin verran vahinkoa. Kun seikkailijat saavuttivat mogtalon, tilanne ei ollut se, mitä heille kerrottiin. Se oli vasta painajaisen alkua, josta kukaan myyrärodusta ei ollut koskaan kuullut.

Shantotto Ascension

Kuuluisa professori Shantotto katosi näyttämöltä jo jonkin aikaa, eikä kukaan osannut selittää tätä mystistä poissaoloa, mutta hän palasi äskettäin Windurstiin. Professorin käytös oli huonoa jo ennen hänen katoamistaan, mutta nyt se on huonompi. Hän meni jopa väittämään olevansa koko valtakunnan vanhurskas hallitsija. Tämä huolestutti seikkailijat, ja nyt heidän tehtävänsä on tutkia tätä nopeaa ja hälyttävää muutosta hänen persoonallisuudessaan ja miksi hän katosi.

Ahkera elpyminen

Jotkut tapahtumat saattavat aluksi näyttää pieniltä ja merkityksettömiltä, ​​mutta niillä on aaltoilevia vaikutuksia ja ne riittävät muuttamaan historian kulun. Kolme tuntematonta on päässyt kaupunkiin ja sekoittunut ihmisten joukkoon siten, että kukaan ei enää ajattele olevansa vieraita. Mutta heidän suunnitelmansa ja aikeensa ovat erittäin huonot. Kukaan ei tiedä keitä he ovat tai mistä he tulivat.

Aikaa kului juuri näin ja pieniä munia alkoi ilmestyä kaikkialle Vana’dielin ympärille. He ilmestyivät sellaisiin paikkoihin, joissa kukaan ei kuvitellut tulevansa. Vanhojen petomiesten legendoissa oli joitain yksityiskohtia näistä munista, mutta niistä ei ole tarpeeksi tietoa.

Tätä ilmiötä ei koskaan nähty tai kuultu FFXI:n maailmassa, ja seikkailijoiden on keskeytettävä kaikki muut tehtävänsä tutkiakseen näiden munien alkuperää. Jos tutkimusta ei tehdä ajoissa, se uhkaa Vana’dielin kudosta.
Konfig

Jos olet kyllästynyt nykyiseen FPC-rajaan 30, tämä lisäosa nostaa sen kuuteenkymmeneen.

Pukeutua

Aiemmin parantajat räpäyttivät vaihtaessaan vaihdetta, ja se oli heille kohtalokasta, mutta ei enää, kaikki tämän lisäosan ansiosta, joka estää heitä räpäyttämästä.

Etäisyys

Mitkä ovat parhaat lisäosat parempaan FFXI-kokemukseen?

Käytä tätä lisäosaa välttääksesi vaikutusalueen aiheuttamat vahingot varsinkin jos olet taikuri.

Vaihteen vaihto

Tämä lisäosa on erittäin suosittu yhteisön keskuudessa, koska se voi vaihtaa vaihdetta yhdellä napsautuksella.

Ajastimet

Se näyttää kuinka paljon aikaa kukin buff ja loitsu vaativat jäähtymään, sekä näyttää kunkin buffin tarkan keston. Tee tilauksesi FFXI Gilille muutamalla yksinkertaisella vaiheella MMOpixel ja valitse haluamasi toimitustapa tarpeidesi mukaan.