Mitä TinfoilChefistä tuli ja kuka hän oli? Kuolinsyy- ja kiistatiedot

Kiistaa

WPR

Tinfoilchef luovutti odottamatta. Hänen sisarensa lähetti viestin sosiaalisen median seuraajilleen, mutta hänen kuolemansa syytä ei vielä tiedetä.

Kaksi viikkoa aiemmin hän oli keskustellut oikean olkapäänsä pahenevasta kivusta ja tarpeesta käyttää loukkaantunutta vasenta käsivartta auttamaan häntä tehtävissä.

Sen päivän jälkeen hän pysyi toimettomana, ja monien ihmisten sydämet särkyivät vasta kun yhtäkkiä paljastui, että hän oli kuollut.

Mitä TinfoilChefille tapahtui? Lisätietoa Hänen kuolevasta laukaisimestaan

Tinfoilchef ei ole enää läsnä. Hänen sisarensa jakoi tiedot Twitter-tilinsä kautta. Vielä ei kuitenkaan tiedetä, mikä aiheutti hänen kuolemansa. Vlogissaan Bizarre Arm hän väitti, että vuonna 1999 tapahtuneessa ajoneuvo-onnettomuudessa hänen vasen käsi oli epämuodostunut.

Hänelle tehtiin maaliskuussa 2020 leikkaus, jossa osa oikeasta jalkastaan ​​amputoitiin infektion vuoksi. Sen jälkeen hän muutti edellisestä kodistaan ​​lähellä Batesvilleä Arkansasissa sisarensa kotiin vuonna Oklahoma.

tinfoilchef-kiista

Kaksi viikkoa sitten hän julkaisi videon kipuun liittyvistä aloitteistaan. Hän valitti, että hänen oikea olkapäänsä oli vaivannut häntä melkoisesti. Hän tunsi tuskallista kipua oikeassa olkapäässään pienimmälläkin painolla.

Hän mainitsi myös, kuinka haastavaa pyörätuoliin nouseminen ja sieltä poistuminen oli. Hänen täytyi käyttää käsiään noustaakseen itsensä tuolista, mikä lisäsi kurjuutta. Tämän seurauksena hän pystyi käyttämään vain vasenta käsivarteansa, joka on yhtä herkkä loukkaantumiselle.

Hänen vasempaan käteensä oli kuitenkin alkanut sattua niin pahasti raskaamman painon kantamisesta, että hänen täytyi huutaa. Hän myönsi käyttäneensä lääkkeitä, mukaan lukien makeisia, mutta varmisti, että päivittäinen annos oli turvallinen.

Tällä hetkellä monet ihmiset rukoilivat, että kärsimys loppuisi pian. Mutta hänen lähtöään surrataan tällä hetkellä verkossa.

Huolimatta tuskistaan ​​hän oli pirteä ja virnisti kameralle, mikä lämmitti monien sydäntä. Tämän seurauksena hän sai monien kunnioituksen.

Aiheeseen liittyvä: Sienna Mae -kiista: Raporttien mukaan hän syytti Jack Wrightia!

TinfoiChef-kiista määritelty

Tinfoichef latasi anteeksipyyntövideon YouTube-tililleen yli vuosi sitten. Hän selitti, kuinka yli kymmenen vuotta sitten tekemänsä blogikirjoitus loukkasi ja loukkasi useita ihmisiä.

Hän väitti kirjoittaneensa muutaman kappaleen homoseksuaalisuudesta ja uskonnosta. Hän väitti, että se oli yritys, jonka hän oli aloittanut mutta hylännyt. Hän kuitenkin jätti verkkosivun auki, ja jotkut sitä lukivat ihmiset olivat raivoissaan hänen kirjoittamastaan.

Tämän seurauksena se herätti keskustelua viime vuonna, kun monet tuomitsi hänen ajatuksensa. Hän kuitenkin pyysi anteeksi tekonsa. Vaikka hän oli tehnyt sen yli kymmenen vuotta aikaisemmin, hän totesi, että se oli loukannut joitain ihmisiä ja saanut hänet tuntemaan olonsa turvattomaksi.

Hän pyysi vilpittömästi anteeksi ja antoi kaikille vakuutuksen siitä, että hän oli poistanut sivun ja ettei se koskaan palaisi verkkoon. Hän jatkoi, ettei hänellä ollut enää samoja uskomuksia kuin ennen ja ettei hänellä ollut halua satuttaa ketään.

Aiheeseen liittyvä: Piers Morganin kiista: Hän seisoo Meghan Marklesta tehtyjen kiistanalaisten kommenttien takana

Tinfoichefin ikä paljastettu

Vanhin vielä asunut erakko oli Tinfoiched, joka syntyi 29. kesäkuuta 1959. Hän oli kuollessaan 63-vuotias.

Hän oli Hermitcraft jäsen ja YouTube-käyttäjä. Lisäksi hänellä oli toinen kanava TinFoilChefin alla. Hän julkaisee usein verkkokameravlogeja, joissa hän puhuu kaikesta, mitä hänellä on mielessään.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR