'Mitä tapahtuu kehollemme, on niin syvästi henkilökohtaista', Meghan Markle sanoo aborttipäätöksestä

Julkkis

WPR

Gloria Steinem ja Meghan Markle esittivät mielipiteensä Voguen tuomiosta kaksi päivää sen jälkeen, kun korkein oikeus kumosi Roe vastaan ​​Wade.

Kaksi ystävää, jotka ovat työskennelleet tiiviisti yhdessä tukeakseen yhtäläisten oikeuksien muutosta, keskustelivat toimittajan ohjaamana. Jessica Yellin omista lisääntymispäätöksistään ja aborttioikeuksien tulevaisuudesta.

On kiehtovaa, että puhut täällä kahdelle naiselle, joista toinen päätti synnyttää iloisesti ja toinen ei. Ja koska meillä oli vapaus tehdä omat päätöksemme, meillä molemmilla menee hyvin. Hämmästyttävää', Markle huudahti.

Kahden lapsen äiti kertoi, kuinka kiitollinen hän oli saadessaan molemmat lapsensa ja kuinka hän halusi normalisoida keskusteluja naisten terveydestä jakamalla oman tarinansa keskenmenosta.

Meghan Marklen aborttioikeuksia lainauksia

Hän sanoi: 'Ymmärrän, millaista on olla yhteydessä siihen, mikä kasvaa kehossasi. Huolimatta siitä, että niin monet meistä kokevat henkilökohtaisia ​​terveyskriisejä, 'se mitä tapahtuu kehossamme, on erittäin henkilökohtaista, mikä voi myös johtaa hiljaisuuteen ja leimautumiseen.

Yhä useammat ihmiset ymmärtävät suojatoimien tärkeyden, kun normalisoimme keskusteluja elämäämme ja kehoamme koskevista asioista.

Haastattelussa abortistaan ​​Steinem paljasti löytäneensä lääkärin, joka lähettäisi hänet naislääkärin vastaanotolle, mikäli hän teki kaksi lupausta: 'yksi, etten koskaan kerro kenellekään hänen nimeään ja kaksi, että teen mitä haluan. tehdä elämälläni.' Noudatin lupaustani, hän julisti.

Meghan Marklen aborttioikeuksia lainauksia

Olisin jäänyt sinne ilman häntä. Minulla oli stipendiaatti Intiassa, joten odotin viisumiani työskennellessäni tarjoilijana Lontoossa. En olisi voinut saavuttaa sitä. Siellä elämäni olisi päättynyt.

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

Markle kehotti miehiä puhumaan enemmän, ja hän paljasti, että hän ja Prinssi Harry oli keskustellut näistä vaikutuksista laajasti useiden edellisten päivien aikana. Hän lisäsi: 'Hän on myös feministi. Hänen vastauksensa viime viikolla oli kireä, kuten minunkin.

Vaikka on hyväksyttävää tuntea olonsa avuttomaksi ja masentuneeksi, Steinem ja Markle korostivat kumpikin, että on tärkeää yhdistyä ja ryhtyä toimiin nyt, ennen kuin oikeuksiamme menetetään tulevaisuudessa.

Sen lisäksi, että hän äänestää esivaaleissa marraskuussa, Gloria Steinem kehotti ihmisiä osallistumaan politiikkaan, jos he asuvat valtiossa, joka vastustaa aborttia, tai puolustamaan ja tukemaan nykyisiä klinikoita, jos he vastustavat sitä.

Mutta saatamme tehdä tiettäväksi kaikkialta, että oikeus rajoittamattomaan sukupuolielämään on yhtä tärkeä kuin sananvapaus.

Meghan Marklen aborttioikeuksia lainauksia

Molemmat naiset korostivat myös tasa-arvolain muutosta, joka takaa laillisen sukupuolten tasa-arvon. Steinemin mukaan 'Olemme ainoa demokratia maailmassa, jonka perustuslaki sulkee naiset pois.'

Kuten Meghan Markle totesi: 'Jos olet joku, joka uskoo rehellisesti, että voi olla jotain parempaa, jos olet joku, joka näkee epäoikeudenmukaisuuden, sinulla on vaihtoehto: voit istua siellä ja olla omahyväinen ja katsella sitä, tai voit sanoa: 'Mitä voinko tehdä saadakseni meidät tämän toiselle puolelle?”… Toivosta aloittaminen on se, mitä meidän on tehtävä juuri nyt.