Mitä tapahtui Kendall Jennerille ja Devin Bookerille? Katso, mitä he ovat tehneet järkyttävän eronsa jälkeen

Julkkis

WPR

Kendall Jennerin ja Devin Bookerin tuki toisilleen eron jälkeen on herättänyt huhuja, että he ovat jo palaamassa deittailuelämään.

Lähde kertoo Us Weeklylle, että nämä kaksi havaittiin viinakaupassa Hamptonsissa, New Yorkissa 1. heinäkuuta. Lisäksi heidät havaittiin länsirannikolla tuskin viisi päivää aiemmin.

Devin ja Kendall Jenner olivat pienessä huoneessa Soho Housen toisessa kerroksessa.

Mitä tapahtui Kendall Jennerille ja Devin Bookerille

Erään lähteen mukaan 'en nähnyt heidän tekevän eroon, mutta he vaikuttivat erittäin söpöiltä' sunnuntaina 26. kesäkuuta, kun entinen pariskunta havaittiin yhdessä Los Angelesissa. Minun lisäksi siellä oli muutama muu noin. 'Näyttää siltä, ​​että kaikilla oli hauskaa!'

SoHo House Malibu -talon patiolla paparazzit ottivat kuvia, joissa heillä oli intiimi tête-à-tête.

Kendall, 26, jopa näytti Devin Booker , 25, jotain hänen puhelimessaan sai heidät nauramaan.

Yksinomaan Life & Stylelle 22. kesäkuuta puhuneen sisäpiiriläisen mukaan 'he ovat olleet erossa viikon tai kaksi' ja että he 'ottavat tilaa työstääkseen omaa elämäänsä tällä hetkellä', Kendall ja Devin osoittaa edelleen julkisia tuen ja palvonnan merkkejä.

Mitä tapahtui Kendall Jennerille ja Devin Bookerille

Malli julkaisi 26. kesäkuuta Instagramissa provosoivan tilannekuvan itsestään aurinkoa paljaana, ja Devin piti siitä.

Ruskeaverikkö kaunotar piti Instagramissa samana päivänä valokuvasta Phoenix Suns -tähdestä syöttäjän kukkulalla Arizona Diamondbacks -stadionilla ja sanoi kommentissa 'puistossa'.

Ei ole epäilystäkään siitä, että Kendallin ja Devinin väliset asiat ovat edelleen sydämellisiä ja miellyttäviä, vaikka he ovat väliaikaisesti pysäyttäneet romanssinsa.

Matkalla Portofinoon, Italiaan, siskolleen Kourtney Kardashianin häät Travis Barkerin kanssa toukokuussa, pari esiintyi viimeisen kerran julkisesti yhdessä.

Näytti siltä, ​​että Kendallin ja Devinin suhde oli vakaa, koska hän oli hänen treffinsa niin merkittävässä perhetilaisuudessa.

Mitä tapahtui Kendall Jennerille ja Devin Bookerille

Kun Devin ja Kendall eivät julkaisseet mitään kahden vuoden seurustelupäivän kunniaksi kesäkuun 12. päivänä, fanit alkoivat ihmetellä, jatkuiko heidän suhteensa edelleen vahvana.

Vuotta aiemmin he juhlivat vaihtamalla kuvia suhteestaan. Heidän kerrottiin lopettavan romanssinsa alle kaksi viikkoa myöhemmin.

Aiheeseen liittyvät artikkelit: