Mitä plastiikkakirurgiaa Naomie Olindo on saanut? Kuvia ennen ja jälkeen

Muunnos

WPR

Naomie on ranskalaissyntyinen tv-persoonallisuus ja sosiaalisen median vaikuttaja. Hänen esiintymisensä televisio-ohjelmassa Southern Charm nosti hänet suosioon.

Southern Charmissa paljastuu tuhlaavaisuuden, vaurauden ja skandaalien maailma, joka kattaa useita Charleston-perheiden sukupolvia. Tällä hetkellä Naomie on tunnettu sosiaalisen median persoonallisuus ja liikenainen.

Naomiella on oma henkilökohtainen verkkokauppayritys ja hän on taitava liikenainen. Hän on ranskalainen ja Euroopan mantereen jäsen, mutta amerikkalaisten keskuudessa hänet tunnetaan hyvin.

Hän on saanut vain amerikkalaisten seuraajiensa rakkauden ja tuen saavuttaakseen tähtensä. Naomie erottuaan poikaystävästään Metul Shahin kanssa on tällä hetkellä median huomion kohteena. Hän ja nainen olivat eronneet epälojaalisuuden vuoksi.

Milloin hänelle tehtiin ensimmäinen leikkaus?

Itse asiassa Naomie Olindo on käynyt plastiikkaleikkauksen. Hän sai nenäleikkauksen vuonna 2018. Hän väitti halunneensa toimenpidettä pienestä pitäen. Toimenpiteen jälkeen hän jakoi uuden erän kuvia, jotka osoittivat hänen metamorfoosinsa etenemistä.

naomi Southern charmia ennen ja jälkeen

Naomie julkaisi Instagram Storyssaan vierekkäisiä kuvia visioistaan ​​ennen ja jälkeen nenäleikkauksen. 'Ok, te olette peloissanne toipumiskuvista', hän kuvasi toipuessaan ottamistaan ​​kuvista. Hän ennen ja jälkeen leikkausta kuvat näkyvät täällä.

Myös hänen leukansa, poskensa ja leukalinjansa on leikattu. TV-persoonallisuus määritteli ja tasoitti poskipäänsä ja leukansa korostaakseen leukalinjansa terävyyttä. Olindo on henkilö, joka keskustelee aina rehellisesti kaikista kirurgisista tai kosmeettisista toimenpiteistä.

Hän väitti, että ihmisten tulisi käyttää kehoaan haluamallaan tavalla ollakseen onnellisia, vaikka se vaatisi lääketieteellisiä toimenpiteitä.

Aiheeseen liittyvä: Mitä Otto Warmbierin hampaille tapahtui? Leikkaus ja Ennen jälkeen -kuvat

Onko Southern Charmin Naomielle tehty plastiikkakirurgia?

Kyllä, vuonna 2018 Naomie Olindo päätti hankkia nenäleikkauksen. Hän tunnusti Bravolle, että hän oli halunnut hoitoa lapsesta asti. The Southern Charm puhui leikkauksestaan ​​ja ilmaisi onnensa ja toivonsa, että hän olisi tehnyt sen aikaisemmin.

Voidakseen olla avoin menettelystään Naomie julkaisi ennen ja jälkeen -kuvia Instagram Storiesissa. Airy Hall Plantation on yksi Southern Charmin kuvaamispaikoista.

Tarkkailijat huomaavat Naomien painon laskun

Fanit kehuvat usein Naomie Olindon houkuttelevuutta, vaikka se on muuttunut sen jälkeen, kun hän liittyi Southern Charmiin vuonna 2015.

Naomie, pescatarian, mainitsi ajoittaisen paaston painonpudotusstrategiana The Skinny Confidential Him & Her -lehdessä vuonna 2021.

Katso tämä postaus Instagramissa

Naomie Olindon (@naomie_olindo) jakama viesti

Naomie ehdotti, että erinomainen tottumusten rakentamisstrategia paremman ruokailutyylin omaksumiseksi on valita smoothie ennen kuin syöt muita haluamiasi tuotteita.

Kesti yli vuoden pudottaa painoa, mutta ihmiset alkoivat yhtäkkiä huomata painon, hän sanoi ja lisäsi, että painon nousu oli ollut pitkittynyttä.

On totta, että Southern Charmin Naomiella oli nenäleikkaus.

Vuonna 2018 Naomielle tehtiin nenäleikkaus, joka muutti pysyvästi nenänsä ulkonäköä ja sen seurauksena hänen profiiliaan, mutta ei merkittävästi.

Southern Charmin fanit eivät heti huomanneet valtavaa muutosta Naomien nenässä, mutta kun he huomasivat, Naomie myönsi nopeasti, että hän oli työskennellyt tuntematta siitä syyllisyyttä.

Katso tämä postaus Instagramissa

Naomie Olindon (@naomie_olindo) jakama viesti

Helmikuussa 2018 hän sanoi Bravon The Lookbookille, että plastiikkakirurgian 'ei pitäisi olla tabu'. 'Miksi et muuttaisi itsessäsi mitään, mistä et pidä, jos sinulla on siihen mahdollisuus? Haluan olla mahdollisimman rehellinen tekemisistäni, koska tein sen itselleni enkä kenellekään muulle.'

Hän myös julkaisi tuolloin kuvia Instagramiin ollakseen läpinäkyvä ja rehellinen Botoxin ja täyteaineiden saamisesta nenäleikkauksen lisäksi.

Naomie Southern Charmista käytti myös täyteainetta vuonna 2021

Kosmeettisen injektorin mukaan Cameron Moskos , Naomie, 29, valitsi botox-injektioiden, poski-, leuan- ja leukalinjan täyteaineen sekä nenäleikkauksen vuonna 2018.

Vuonna 2021 hän julkaisi Instagramissa, että Naomie oli tullut hänen toimistoonsa 'pienen nuorentamisen vuoksi'.

https://www.instagram.com/p/CObSGu3B4YJ/?utm_source=ig_web_copy_link

Tutkimme hänen kosmeettisia tavoitteitaan ja päädyimme suunnitelmaan, joka sisälsi ihon täyteaineen käyttöä poskien, leukaa ja leukalinjan parantamiseksi, hän jatkoi. Ai niin, ja tietysti vähän Botox-spristeitä!

Artikkeli sisälsi ennen ja jälkeen kuvia kosmeettisesta hoidosta ja väitti, että Naomie oli 'unelma' pistää. Voit seurata Naomien uusimpia viestejä seuraamalla häntä osoitteessa @naomie Olindo Instagramissa.

Aiheeseen liittyvä: Mickey Rourke ennen ja jälkeen leikkausta: Hänen plastiikkakirurgiansa on jättänyt hänet tunnistamattomaksi!

Miksi Naomie ei ole 'southern Charmin' kaudella 7?

Vaikka Southern Charmin katsojat saattavat edelleen keskustella Naomien nenäleikkauksesta, kaudella 7 häntä ei näytetä.

Tosi-tv:ssä oleminen voi olla haastavaa joillekin ihmisille, ja Naomie saattoi huomata sen olevan asianlaita, koska hän oli vain pääosajäsen ohjelman kahdella ensimmäisellä kaudella, ennen kuin päätti olla palaamatta kolmannella kaudella.

Läheinen lähde Chelsea Meissner, jotka lähtivät esityksestä ennen tuotantokautta 7, sekä Naomie kertoivat Peoplelle: 'He molemmat ilmoittivat tuotannosta kuukausia sitten, etteivät he palaisi ohjelmaan.

Kuten Cam [Cameran Eubanks], Naomie ja Chelsea ovat yksinkertaisesti kyllästyneitä tosi-tv-draamaan eivätkä halua viettää elämäänsä tällä tavalla.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR