Mistä voimme lukea Netflixin K-Drama Business Proposal Webtoon -videokuvaa?

Viihde

WPR

Ensimmäisestä jaksosta lähtien ihmiset ovat kiinnittäneet huomiota uuteen K-drama Business Proposaliin Netflixissä ja SBS:ssä. Menestyksekäs verkkokuva ”A Business Proposal” sovitettiin tutuksi K-draamaksi. Tutustu jaksooppaaseen ja kohteisiin lukeaksesi liiketoimintaehdotuksen alla.

K-draaman bisnesehdotuksen tähdettäytteinen näyttelijä sisältää Abyssin Ahn Hyo Seopin, Lovers of the Red Skyn ​​ja Dr. Romantic 2:n sekä School 2017 -kauneuden Kim Se Jeongin.

Webtoonin Netflix-versio on toistaiseksi voittanut alkuperäisen manhwan lukijoita, koska se tarjoaa vahvan näyttelijän ja samankaltaisen alkuperäisen kanssa.

Kuka teki verkkokuvan yritysehdotuksesta?

Guava Farm / Perilla ja Narak ovat kuuluisan A Business Proposal -verkkosarjakuvan kirjoittajia ja taiteilijoita. Verkkokuva perustuu Haehwan ainutlaatuiseen romaaniin, julkaisijan verkkosivusto väittää.

Lue lisää: Onko Preston Sonic The Hedgehog 2:ssa? Tutustu juoneeseen tästä!

Ilmainen paikka lukea yritysehdotuksia Webtoon

Business Proposal -verkkosarjakuvan jakso on nähtävissä Tapasissa täällä. Lataa Tapas-sovellus päästäksesi kaikkiin ilmaisiin jaksoihin.

Heti kun lataat sovelluksen ja kirjaudut sisään, viisi ensimmäistä jaksoa ovat ilmaisia. Lisäksi lukijoilla on ilmainen pääsy tuoreisiin jaksoihin joka tiistai (paitsi 32 viimeistä jaksoa).

Tähän mennessä on julkaistu yli 108 A Business Proposal -jaksoa.

6 700 000 katselukertaa Tunnettu verkkosarjakuva on saavuttanut yli 195,5 000 tilaajaa. Käy alla olevassa Business Proposal -verkkokuvassa nähdäksesi mitä tapahtuu.

Lue lisää: Miksi Timothee Chalamet ei osallistunut Met-gaalaan 2022? Fanit ovat uteliaita tietämään!

Webtoon-liiketoimintaehdotuksessa, mitä tapahtuu Tae Mulle ja Ha Rille?

Mistä voimme lukea Netflixin K-Drama Business Proposal Webtoon -videokuvaa?

Lukijat joutuvat odottamaan verkkosarjakuvan viimeistelyä, koska se on vielä kesken (englanninkielisessä painoksessa), mutta toistaiseksi jännittävä verkkosarjakuva ei ole pettänyt lukijoita.

Tae Mu ja Ha Ri viettivät aistillisen häämatkan yhdessä web-kuvassa mentyään naimisiin. Tae Mu oppii jaksossa 106, että hän on muuttunut 'työ-o-holicista' 'vaimo-o-holiciksi'!

Meillä on hyviä uutisia Sunghoonin ja Young Seon ystäville, sillä pariskunnasta tulee webtoonissa aika kodikas ja häiden suunnittelu on jo alkanut!

Koska Netflix-sovitus on toistaiseksi seurannut webtuunia melko hyvin, fanit saattavat odottaa kuumia kohtauksia, joissa on mukana Tae Mu ja Ha Ri, tulevissa jaksoissa, mutta heidän on odotettava johtopäätöstä.

Pidätkö SBS:n ja Netflixin liikeehdotuksesta? Katso jakso 4 8. maaliskuuta.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR