Missy Elliott ennen ja jälkeen: Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

Julkkis

WPR

Missy Elliott on selvästi yksi vaikutusvaltaisimmista henkilöistä musiikkiteollisuudessa. Hän on suoraan sanottuna voima, jonka kanssa on otettava huomioon. Elliott on luonut tien naisille rapissa ja osoittanut kekseliäisyyttään, aitouttaan ja kaikenlaista neroutta matkan varrella.

Hänellä on satoja tuottaja- ja säveltäjätunnustuksia sekä lukuisia tunnustuksia ja palkintoja. Elliott on toistuvasti osoittanut pystyvänsä kilpailemaan parhaiden kanssa ja häikäisemään lavalle astuessaan.

Elliott ei tullut tähän maailmaan paljastetulla kaulakorulla, joka julistaisi hänen ikonista asemaansa, vaikka on mahdotonta kuvitella, millaista rap ja hip hop olisivat nykyään ilman hänen vaikutustaan.

Pikemminkin sinun on palattava Virginiaan 1970-luvun alussa nähdäksesi, kuinka hän eteni pienestä tytöstä kovan maailman musiikkiteollisuuden kuninkaaksi. Siitä Missy Elliottin merkittävä muutos alkoi.

Miksi Missy Elliot näyttää niin erilaiselta?

Missy Elliott Ennen ja jälkeen

Monet julkkikset käyttävät plastiikkakirurgiaa, botoxia ja täyteaineita näyttääkseen nuoremmalta ikääntyessään. Missy Elliott puolestaan ​​on ainutlaatuinen. Hän ei ole täynnä myrkkyjä; hän vain ikääntyy taaksepäin.

Missy Elliott tiesi aina, että hänestä tulisi supertähti

Missy Elliott ei ollut syntyessään musiikkiteollisuuden kuninkaallisen perheen jäsen. Itse asiassa hän ei saanut paljon apua.

Hän oli Patricia Elliottin, sähköyhtiön lähettäjän, ainoa lapsi Ronnie Elliott , entinen merimies. Huolimatta vaatimattomasta alustastaan ​​Elliott oli aina tietoinen siitä, että hänen kohtalonsa oli suuruus, kun hän kertoi luokalleen, kun häneltä kysyttiin, mitä hän halusi olla isona.

'Ymmärsin sen ja ajattelin itsekseni: 'Minusta tulee supertähti!' Ja koko luokka purskahti nauruun 'Ellen haastattelussa hän muisteli tämän. 'Mutta sanoisin saman asian joka perjantai. Ja katsoisin kuinka ne muuttuivat muihin muotoihin.'

Hänen oppilaidensa nauru ei estänyt häntä, eikä hän koskaan horjunut tavoitteissaan. 'Mutta', hän jatkoi, 'ajattelin: 'Minusta tulee supertähti'.' 'Joten kun pääsin huoneeseeni, ajattelin, että jos te ette näe sitä, minä menen tehdä se itse.' Hän teki kaikkensa selviytyäkseen.

Lue myös: Daddy Yankee ennen ja jälkeen: Hän on muuttunut paljon sen jälkeen, kun hän ryntäsi ensimmäisen kerran musiikkiskenelle, mutta ei todellakaan

Missy Elliott selvisi lapsuuden traumoista

Missy Elliott Ennen ja jälkeen

Missy Elliottin isä oli väkivaltainen mies, joka hakkasi hänen äitiään hänen edessään säännöllisesti. Hän oli myös julma Elliottia kohtaan muilla kauheilla tavoilla, vaikka hän iski Elliottia vain kerran.

The Guardian -lehden haastattelussa Elliott paljasti, että kerran 'hän veti aseen meihin ja työnsi meidät molemmat ulkona alasti'. 'Hän oli todella hullu. Olin koko ajan kauhuissani.' Se on aika pelottavaa.

Elliott oppi selviytymään hyväksikäytöstä sulkeutumalla huoneeseensa ja uppoutumalla musiikkiin, esiintymällä nukeilleen ja kirjoittamalla kirjeitä suosikkitaiteilijoilleen. 'Minulla oli ystäviä', hän sanoi, 'mutta en koskaan nukkunut kenenkään luona, koska pelkäsin palata kotiin huomatakseni äitini kuolleen.'

”Äitini oli kumartuneena nurkassa, käsivarsi ulos pistorastaan, ja muistan nähneeni hänet. Ei mene päivääkään, etten ajattelisi sitä.'

Myös perheenjäsen ahdisteli Elliottia seksuaalisesti hänen ollessaan kahdeksanvuotias (Spinin kautta).

Lopulta sekä Elliott että hänen äitinsä onnistuivat löytämään turvan.

Lukiossa Missy Elliott tapasi Timbalandin ja Pharrell Williams .

Missy Elliottin hurja nousu supertähdeksi alkoi lukiossa, kun hänet esiteltiin tuleviin jättiläisiin Timbalandiin ja Pharrell Williamsiin. He kolme viettivät aikaa ja työskentelivät musiikin parissa yhdessä, ja eroistaan ​​huolimatta he kehittivät uransa. 'Tim oli epätavallisen hiljaa.

Pharrell oli jossain Marsissa. Ja tiedätkö, olin vain oma itseni ”Ellen haastattelussa hän totesi. 'Olin vähän hullu. Mutta jostain syystä pystyimme kaikki kommunikoimaan toistemme kanssa.'

The Guardian -lehden tarinan mukaan Elliott kuului myös Fayze-nimiseen tyttöjen yhtyeeseen, joka nimettiin myöhemmin uudelleen Sistaksi ja jonka tuotti tuolloin Timbaland, joka lopulta kiinnitti laulaja-tuottaja Devanten huomion. Hän kutsui yhtyeen tekemään levyn New Yorkiin, minkä he ottivat mielellään vastaan.

Missy Elliott Ennen ja jälkeen

Valitettavasti bändi hajosi studiossa ja hajosi ennen kuin heidän uransa ehti kypsyä. Elliottin ja Timbalandin lauluntekijätaidot, joiden luova liitto oli tulossa kovaan vauhtiin, kiinnittivät monien suurmiesten huomion.

Lue myös: Amber Heard ennen ja jälkeen poskileikkauksen: kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

Missy Elliottilla oli oma levy-yhtiö 24-vuotiaana

Ei kestänyt kauaa Sistan kuoleman jälkeen, kun uutiset Missy Elliottista ja Timbalandin laulunkirjoituskyvyistä tavoittivat valta-asemassa olevat ihmiset.

Billboardin mukaan tämä johtuu pääasiassa heidän yhteistyöstään edesmenneen laulaja Aaliyahin vuoden 1996 tuplaplatinalevyllä One in a Million, jota on kehuttu R&B-musiikin huippusaavutukseksi.

Sen jälkeen samat levy-yhtiöt, jotka olivat ilmoittaneet Elliottille, että hän painoi liikaa ollakseen allekirjoitettu sooloesityksellä Sistan kuoleman jälkeen, ryömivät takaisin yrittäessään allekirjoittaa hänet.

Elliott sitä vastoin ei aikonut kumartaa ihmisiä, jotka olivat aiemmin yrittäneet murskata hänen tavoitteitaan. The Guardian -lehden haastattelussa hän myönsi: 'He olivat musertaneet sydämeni.'

'He luulivat, että osaisin laulaa ja säveltää, mutta en näyttänyt oikealta. Et voi sanoa mitään sen kauheampaa. En unohtanut sitä.'

Sen sijaan Elliott odotti, kunnes Elektra Records antoi oman levy-yhtiönsä Gold Mind Inc:n. Elliott oli nyt täysin luovassa hallinnassa, ja hän oli valmis valloittamaan maailman, minkä hän saavutti.

Lue myös: Miracle Watts ennen ja jälkeen: kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

Missy Elliottin Supa Dupa Fly muutti hip-hop-pelin

Missy Elliott Ennen ja jälkeen

Missä olit, kun MTV esitti 'The Rain Supa Dupa Fly' -videon? Jos katsoit televisiota vuonna 1997, muistat todennäköisesti nähneeni sen ensimmäistä kertaa, koska mitään muuta vastaavaa ei tuolloin ollut.

Missy Elliott räppäilee ja tanssii debyyttikappaleessaan pukeutuneena jättimäiseen kuplapukuun muiden vaatteiden ohella ja huokuu täydellistä viileyttä afrofuturistisessa ilmapiirissä. Kaiken kaikkiaan 'The Rain' ja muu Supa Dupa Fly osoittivat Elliottin lahjakkuutta ja vahvistivat hänet yhdessä yössä sensaatioksi.

Elliott tiesi tarkalleen, mitä hän teki, sekä musiikillisesti että taiteellisesti, ja vaatekaappivalinnat sisälsivät siististi merkityksen. ”Vaatteet olivat voimakas symboli. Ajatus tuntea itsensä hip-hop Michelin-naiseksi vetosi minuun 'Ellen haastattelussa hän julisti.

”Olin varma, että voisin käyttää räjäytyspukua ja silti saada ihmiset puhumaan. Se oli rohkeaa ja ainutlaatuista.” Elliott jatkoi, että hän oli aina nähnyt itsensä luovana ja innovaattorina, ja nyt muu maailma saattoi nähdä sen itse.

Elokuva Supa Dupa Fly oli sekä kriittisesti että kaupallisesti menestynyt. Mutta se oli vasta alkua Elliottille.