Miranda Lambertia ei häiritse fanien janoiset kommentit aviomiehensä paidattomista Instagram-kuvista

Julkkis

WPR

Miranda Lambert on nähnyt janoiset huomautuksesi hänen viehättävän miehensä paidattomista Instagram-kuvista, ja hän ymmärtää.

'Jos sinua on siunattu tällä kaikella, älä ryöstele planeettaa', sanon hänelle. Lauluntekijöiden on esitettävä työnsä siellä. Niin kauan kuin näytät näin hyvältä, sanon: 'Ota kuvasi!' Hänen aviomiehellään, 30-vuotiaalla Brendan McLoughlinilla on hyvin määritelty sixpack, ja hän kertoo IHMISILLE, että hän esiintyy usein heidän molemmilla sosiaalisen median sivuilla.

Kolme kuukautta kestänyt seurustelu Lambertin ja New Yorkin entisen poliisin McLoughlinin välillä johti heidän häihinsä vuonna 2019. Grammy-palkittu laulaja sanoo avioliiton auttavan häntä löytämään jalansijansa.

Katso tämä postaus Instagramissa

Brendan McLoughlinin (@brendanjmcloughlin) jakama viesti

'Hän kertoo lempiasiastaan McLoughlin on 'hänen hymynsä. Uskon, että olen todella rauhoittunut ja päässyt pois ajatuksistani ja muusta, koska hän on niin täynnä iloa. Tämä on melko tarttuvaa.'

Miranda Lambertia ei häiritse fanien janoiset kommentit aviomiehensä paidattomista Instagram-kuvista

Lambert on vihdoin löytänyt vakautta, jota hän on etsinyt sen jälkeen, kun hän erosi Blake Sheltonista vuonna 2015, kun hänen myöhemmät romanssinsa herättivät kritiikkiä sosiaalisessa mediassa ja tekivät hänestä tabloidin kohteen. McLoughlinin kanssa Lambert on vihdoin löytänyt etsimäänsä turvallisuuden.

Pariskunta, jolla on 3-vuotias yhteinen lapsi edellisestä suhteesta, jakaa aikansa Nashvillen alueen maatilan kesken (jossa heillä on kuusi hevosta, viisi koiraa, kaksi kissaa, kaksi vuohia, kaksi minihevosta ja muutama kanat) ja New York.

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut Miranda Lambert (@mirandalambert)

Wanda June Homen perustaja Lambert lisää: 'Haluan kertoa suoraan kuinka onnellisia olemme', ja hän perusti äskettäin oman yrityksen. ”Rehellisesti sanottuna en välitä kahta paskaa, mitä muut ihmiset ajattelevat minusta tai avioliitostani, musiikistani tai mistään muusta. Olen huolissani vain omasta itsestäni.

Se, että hän hyppäsi suoraan tähän elämäntapaan, oli huvittavaa; metsään muuttavalle newyorkilaiselle on oppimiskäyrä. Sinua rakastavan ja tukevan sekä kykyihisi uskovan seura on lohdullista tällaisessa tilanteessa. Hän ihailee minua sen takia, kuka olen. Tässä vaiheessa elämääni se on upeaa luksusta.'

Aiheeseen liittyvät artikkelit: