Miranda Lambert kehuu aviomiehelleen Brendan McLoughlinia hänen avustamisestaan ​​kiertueella!

Julkkis

WPR

kehuu aviomiestään Miranda Lambertia Brendan McLoughlinin kiertueen tuesta (yksinomainen)

Luotettava avun ja kritiikin lähde! Brendan McLoughlin on Miranda Lambertin elämän rakkaus, ja hän ihailee ja kunnioittaa häntä.

'Bluebird'-laulaja puhui äskettäin ET:n Cassie DiLauran kulissien takana hänen residenssinsä aikana Planet Hollywood Resort & Casinon Zappos Theatressa uudesta esityksestään ja miehensä hänelle antamasta tuesta.

'Hän on ollut fantastinen. Miranda huomautti: 'On todella hyvä, että joku niin rohkaiseva seisoo rinnallasi, ja McLoughlin myös 'antaa muistiinpanojaan'.

Olemme nähneet paljon harjoituksia, ja hänellä on paljon mielipiteitä, joita arvostan, koska hän on nähnyt paljon esityksiä ja on mukana. Mutta hän on myös sen ulkopuolella, koska hän ei ole lavalla tai todella osa miehistöä, joten kiinnitän huomiota hänen neuvoihinsa.

' Brendan haluaa vain meidän voittavan, tiedän sen. Ja hän voi olla välillä kova. Rakastan häntä, koska hän tulee aina kertomaan minulle totuuden 'Lisäsi hänet.

Katso tämä postaus Instagramissa

Brendan McLoughlinin (@brendanjmcloughlin) jakama viesti

Lambert väitti, että hänen miehensä ehdottaa muutoksia hänen settiluetteloonsa ja muihin asioihin ja lisäsi, että hänen kanssaan on 'erittäin jännittävää tehdä yhteistyötä'.

'Olen ollut siinä niin kauan, mutta hän on tavallaan tuore siinä. Puhumme tässä minun luettelostani, joten toisinaan vaadin kolmannen osapuolen panosta, jotta pystyn täyttämään setin ja luomisprosessini uudella, tuoreella verellä 'Lisäsi hänet.

Laulaja-lauluntekijä totesi, että hänen tulevaan Velvet Rodeo -tapahtumaansa valmistautuminen Sin Cityssä on ollut 'pitkä matka'.

Näin sen ensimmäisen kerran noin kaksi viikkoa sitten, hän sanoi, 'koska olimme matkalla, kun aloimme suunnitella sitä.' ”Kuten ensimmäistä kertaa, näin sen todella. Ja sen näkeminen oli melko hämmästyttävää.'

Lambertin mukaan liekkien määrä, jonka he ovat lisänneet Lambertin esitykseen, on hänen suosikkisuunnittelunsa Las Vegasin residenssinäytökseen.

”Tarkoitan, että saan valaista lavan tulella! Ja lukuun ottamatta palkintojenjakotilaisuuksia ja muita tapahtumia, en ole koskaan tehnyt niin ennen 'Hän huusi. 'Pidä vain tavaroiden räjäyttämisestä joka ilta on kuin herkkua, koska en ole koskaan ottanut tulta kiertueella.'

Aiheeseen liittyvä artikkeli:

  1. NFL World reagoi Bradyn vaimoon, Giselen suuriin päätösuutisiin
  2. Roger Waters kiistää väitteet, joiden mukaan hän lykkäsi konsertteja Puolassa: 'Asiakirjasi ovat virheellisiä'