Miraculous Ladybug Kausi 5: Kaikki, mitä tiedämme tähän mennessä elokuussa 2022!

Viihde

WPR

Nykyään ryhmä nuoria on aiheena televisio-ohjelmassa Miraculous, joka sijoittuu Pariisiin.

Kun pahuus lähestyy, Adrien Agreste ja Marinette Dupain-Cheng käyttävät ihmeellisiä maagisia jalokiviä muuttuakseen sankarillisiksi olemuksikseen Leppäkerttu ja Cat Noir.

The Miraculous Ladybug Season 5 saattaa debytoida vuoden puolessa välissä tai ehkä vuoden 2022 lopulla, tilanteesta riippuen.

Hawk Moth (myöhemmin Shadow-Moth) on kateellinen heidän kyvyistään ja pyrkii saavuttamaan ne hyödyntämällä akumaitaan, jotka ovat pahuuden täyttämiä perhosia, jotka ilmestyvät, kun ihmiset kokevat huonoa onnea, muuttaakseen keskimääräiset pariisilaiset superroistoiksi.

He eivät ole tietoisia toistensa salaisista identiteeteistä, kun he taistelevat tunteidensa kanssa toisiaan kohtaan.

Yksi suosituimmista ohjelmista sekä lasten että aikuisten kanssa pitkään aikaan on Miraculous Ladybug.

Hyvä uutinen on, että tätä sarjaa tuotetaan vähintään seitsemän kautta, koska kaudet 6 ja 7 ovat jo varmoja.

Katsotaanpa, mitä tiedetään Miraculous Ladybugin viidennestä tuotantokaudesta tähän asti, jotta ymmärrämme paljastuneen.

Miraculous kauden 5 julkaisupäivä

Miraculous Ladybug Kausi 5: Kaikki, mitä tiedämme tähän mennessä elokuussa 2022!

Kaiken ikäiset ihmiset pitävät televisio-ohjelmasta Ihmeellinen . Löydät kaikki katsomassa ohjelmaa televisioihin liimautuneena, olivatpa he sitten taaperoita, 10-vuotiaita tai teini-ikäisiä.

Lisäksi se näkyy ohjelman arvioissa. IMDb-käyttäjät antoivat Miraculousille 7,9 tähden arvosanan, kun taas 92 prosenttia Googlen käyttäjistä piti ohjelmasta. Ohjelmalle on annettu 4,3/5 tähteä Google Playssa.

Käsittelemme esityksen jäljellä olevia yksityiskohtia, kun siirrymme eteenpäin. Miraculousin neljäs tuotantokausi esitettiin viime vuonna, ja fanit ovat odottaneet sen ilmestymistä Netflixiin siitä lähtien. Miraculous-kauden 5 odotetaan ilmestyvän 25. marraskuuta 2022.

Lue myös: Manifest-kauden 4 julkaisupäivä: uusittu vai peruutettu Netflixissä elokuussa 2022?

Miraculous Ladybug, kausi 5, näyttelijät

Miraculous Ladybug Kausi 5: Kaikki, mitä tiedämme tähän mennessä elokuussa 2022!

Marinette Dupain-Cheng tunnetaan nimellä 'Lepäkerttu'. Anouck Hautbois antaa ranskalaisen äänensä, kun taas Cristina Vee tekee englantia.

Nimeä Adrien Agreste käytetään myös Cat Noirista. Bryce Papenbrook lainaa hänelle englanninkielistä ääntä.

Lisäksi ranskaksi Benjamin Bollen. Tikillä on englantilainen ääninäyttelijä nimeltä Mela Lee . Marie Nonnenmacher ja ranskaksi. Thierry Kazazian ja Max Mittelman vastaavat vastaavasti Plaggin englannin ja ranskan äänistä.

Gabriel Agreste on joskus käyttänyt nimeä Shadow Moth. Keith Silverstein ja Antoine Tomé antavat hänelle englannin ja ranskan aksentteja.

Mestari Wang Fua äänittävät englanniksi Paul St. Peter ja Gilbert Lévy ranskaksi.

Muita usein esiintyviä erikoishahmoja saattaa mahdollisesti ilmestyä. Eräs erinomainen esimerkki on Lady Butterfly.

Hän voi esiintyä tulevassa brasilialaisessa erikoissarjassa. Äskettäin julkaistussa Shanghai-erikoissarjassa oli Lady Dragon.

Miraculous Ladybug -sarjan kaudella 5 hän saattaa tehdä paluun. On väistämätöntä, että mukana tulee hahmoja, kuten Lady Lion ja Miss Rose.

Eri kaupungeissa he ovat ihmisiä, joilla on ainutlaatuiset erikoisuudet. Mahdollisesti ne ilmestyvät. Tulevalla viidennellä tuotantokaudella odotetaan kuitenkin olevan kaikki toistuvat hahmot.

Lisäksi on mahdollista, että jokainen heidän alkuperäinen ääniesiintyjäänsä ottaa samanlaisia ​​rooleja tulevaisuudessa.

Lue myös: Virgin Riverin kauden 5 julkaisupäivä: onko se virallisesti vahvistettu?

Mikä on Miraculous kauden 5 juoni?

Miraculous Ladybug Kausi 5: Kaikki, mitä tiedämme tähän mennessä elokuussa 2022!

Joukko Pariisissa asuvia nuoria aikuisia on uskomattoman rakastettavan lastenohjelman Miraculous kohteena.

Kun Pariisissa ilmaantuu ongelmia, Marinette ja Adrien – alkuperäiset luokkatoverit – muuttuvat sankarihahmoiksi Leppäkerttu ja Cat Noir käyttämällä jalokiviä, joilla on poikkeukselliset kyvyt.

Hawk Moth, jota myöhemmin kutsutaan ohjelmassa Shadow-Mothiksi, on syyllinen kaupungin levottomuuksiin. Hän aikoo käyttää pahoja perhosia, joita kutsutaan Akumasiksi Cat Noirin ja Leppäkertun jalokivien haltuunottoon.

Koska Leppäkerttu ja Cat Noir eivät tiedä olevansa Marinette ja Adrien ja rakastavat silti edelleen toisiaan, se lisää mielenkiintoa esitykseen.

On mahdollista, että Pariisi ei ole koko Miraculousin viidennen kauden tapahtumapaikka.

Lue myös: Firefly Lane -kauden 2 julkaisupäivä: onko se virallisesti vahvistettu?

Mitä odotamme kaudelta 5?

Miraculous Ladybug Kausi 5: Kaikki, mitä tiedämme tähän mennessä elokuussa 2022!

Tuottaja Zagin mukaan Miraculous-tiimi työskentelee nyt sarjakuvien, elokuvien, television ja The Miraculousin viidennen tuotantokauden parissa.

Kaudella 5 Leppäkerttu kiertelee maapalloa etsiessään lisää Kwamia. Oli ilmeistä, että Kwamis oli hävinnyt useissa suhteissa.

Kwameja on paljon enemmän kuin nyt tunnustettuja 19. Kwameja on lukuisia, koska jokainen niistä on tuoreen ajatuksen tai tunteen tulos.

On mahdollista, että Leppäkerttu ei pysty herättämään heitä kaikkia henkiin, mutta hän pystyy jäljittämään upouuden Kwamen, joka antaa hänelle uusia taitoja.

Lisää tietoa mielenkiintoisesta Kwamisista ennustetaan paljastavan kaudella 4.

Lue myös Brigertonin kauden 3 spoileri: Arvioitu julkaisupäivä ja muita päivityksiä!

Miraculous Ladybug kauden 5 traileri

Traileria koskevia lausuntoja ei ole annettu, vaikka sarja on uusittu ja se esitetään pian.

Jos missasit sen, tässä on Miraculous Ladybug's -trailerin neljäs kausi.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR