Minun pukeutumiseni on asetettu 17. syyskuuta! Uusin päivitys

Viihde

WPR

Shinichi Fukuda on japanilaisen mangasarjan My Dress-Up Darling (That Bisque Doll Falls in Love) kirjoittaja ja kuvittaja.

Tammikuusta 2018 alkaen se julkaistiin sarjana Square Enixin Young Ganganissa, ja maaliskuuhun 2022 mennessä se oli koottu yhdeksään osaan. CloverWorks-anime-televisiosarjaa esitettiin tammikuusta maaliskuuhun 2022. Mangaa oli painettu yli seitsemän miljoonaa kopiota kesäkuuhun 2022 mennessä.

Minun Dress-Up Darling Anime -tapahtumani on ilmoitettu

Anime My Dress-Up Darling -nimisen virallisella sivustolla on ilmoitettu tuleva tapahtuma 17. syyskuuta.

Tämän henkilökohtaisen tapahtuman liput arvotaan, ja vain tietty määrä ihmisiä pääsee osallistumaan. Ennakkoliput ovat kuitenkin saatavilla niille, jotka hankkivat My Dress Up Darling -animen viidennen osan Blu-rayllä ja DVD:llä (rajoitettu painos).

Lue lisää: Maid-kausi 2 ei tule Netflixiin syyskuussa 2022!

Muuten on annettu hyvin vähän tarkempia tietoja. Tapahtuman päivämäärä, aika, paikka ja esillä olevat vieraat sekä lippumaksut ovat kaikki saatavilla verkossa. Löydät kaiken mitä sinun tarvitsee tietää, kuten missä ja milloin tapahtuma on, ja kuinka ostaa lippuja viralliselta My Dress Up Darling -anime-sivustolta.

My Dress-Up Darling Anime -tapahtumani on suunniteltu 17. syyskuuta!

Seinen-demografian animefanit nauttivat romanttisesta komediasta, joka on My Dress-Up Darling. Ja sillä on jo ollut roolia merkittävissä tilaisuuksissa, kuten elokuvan ensi-ilta Minun Dress-Up Darling -elokuvani.

Anime-juoni keskittyy ensimmäisen vuoden lukion oppilaan nimeltä Wakana Gojo, joka haluaa tehdä uran perinteisten japanilaisten Hina-nukkejen valmistamisessa.

Lukion ompeluhuoneessa Wakana näkee hänen suosittu luokkatoverinsa Marin Kitagawa, joka kommentoi yhtä hänen nukkeistaan.

Wakana kuulee hänen sanovan, että hän on aina halunnut cosplayta videopelin hahmona. Hän melkein pyytää Wakanaa suunnittelemaan puvun hänelle. Wakana on vapaaehtoisesti auttanut, vaikka hän on aiemmin tehnyt vain vähän ompelua.

Lue lisää: Hänen Dark Materials -kausi 3 - ei ole tulossa syyskuussa 2022!

My Dress-Up Darling Anime -tapahtumani on suunniteltu 17. syyskuuta!

Ja näin pari tapaa toisensa. Erityisen animetapahtuman suorasta lähetyksestä tai suoratoistosta ei ole ilmoitettu, eikä myöskään ole mainittu, tuleeko se katsottavaksi jälkikäteen. Voit aina vierailla My Dress Up Darling -sivustolla ja Twinfinite saadaksesi viimeisimmät tiedot.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR