Minulla oli 3 puntaa, äitini antoi minulle 10 puntaa arvoitus ratkaistu!

Viihde

WPR

Arvoitus 'Minulla oli 3 puntaa, äitini antoi minulle 10 puntaa' on yllättävän haastava. Voitko ratkaista tämän hämmentävän pulman? Jos vuosi 2020 on opettanut meille jotain, niin se on sen, että Netflix on mahdollista ahmia.

Miljoonat meistä olivat jumissa kotona eri puolilla maailmaa aiemmin tänä vuonna asetettujen sulkurajoitusten vuoksi Covid-19-epidemian leviämisen estämiseksi, ja etsimme tapoja viettää aikaa.

Ja vaikka Netflix ja Disney+ saattoi onnistua jonkin aikaa, monet meistä halusivat jotain hieman stimuloivampaa pitääkseen mielemme toiminnassa, joten arvoituksia alkoi pian ilmestyä verkossa.

Minulla oli 3 puntaa, äitini antoi minulle 10 puntaa, on viimeisin sosiaalisessa mediassa kiertänyt mysteeri, mutta mikä on ratkaisu tähän haastavaan teaseriin?

Lue lisää: Bonelabin julkaisupäivä, pelattavuus ja muita päivityksiä!

Arvoitus: Minulla oli 3 puntaa, äitini antoi minulle 10 puntaa

ÄITI ANTOI MINULLE 10 £ ARVUTUKSEN

Vastaus odottamattoman haastavaan 'Minulla oli 3 puntaa, äitini ojensi minulle 10 puntaa' on seuraava:

Minulla oli 3 puntaa. Sain äidiltäni 10 puntaa ja isältäni 30 puntaa. Sain 100 puntaa tädiltäni ja sedältäni. Minulla oli vielä 5 puntaa. Paljonko minulla oli rahaa?

Koska tämä arvoitus pettää, ota aikaa ja muista lukea kysymys kokonaan.

VASTAUS: KUINKA PALJON RAHAA MINULLA OLI?

8 puntaa

Kyllä, ratkaisu tähän arvoitukseen on vain 8 puntaa, ei 148 puntaa.

Huolimatta siitä, että perheenjäsenesi antoivat sinulle valtavat 140 puntaa, kysymys itse asiassa pyytää 8 puntaa, joka sinulla oli alussa.

Vaikka se tekisi mysteeristä huomattavasti yksinkertaisempaa, jos kysymyksestä kävisi selväksi, että vastaus oli alkuperäinen hallussasi oleva summa, mitä hauskaa se olisi?

Lue lisää: Nukut ja olet nälkäinen: Molemmat vastaukset selitetty!

Pidätkö toisesta arvoituksesta?

ÄITI ANTOI MINULLE 10 £ ARVUTUKSEN

Jos etsit muita tämän kaltaisia ​​haastavia päätelmiä, meillä on oppaita useisiin arvoituksia valmiina ja odottaa sinua.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR