Mindy Kaling ennen ja jälkeen: Tuhoutuivatko hänen kasvonsa liiallisesta plastiikkakirurgiasta?

Muunnos

WPR

Vaikka Mindy Kaling on hauska ja lahjakas, hänellä ei ole samaa ulkonäköä kuin tyypillisillä Hollywood-julkkiksilla.

Hänen tummanruskea ihonvärinsä, joka tekee hänestä Amerikassa syntyneen intialaisen, erottaa näyttelijästä, kuuluisan kirjailijan ja valmistajan.

Ihmiset eivät voi olla ihmettelemättä, onko hänelle tehty kauneusleikkaus ihonvärinsä vaalentamiseksi, koska viimeaikaiset keskustelut ovat keskittyneet hänen luonnollisen ihonsävynsä muuttumiseen. Muuttiko 'The Workplace' -tähti myös hänen ulkonäköään, mukaan lukien kasvot ja vartalo?

Ei ole yllättävää kuulla huhuja, että Mindylle tehtiin kosmeettisia toimenpiteitä. Hän työskentelee erittäin halvalla alalla, jossa ihmisiä arvioidaan pelkän ulkonäön perusteella eikä heidän pätevyytensä perusteella.

Lisäksi Mindy todella rakastaa meikkiä. Tämän seurauksena voisi ihmetellä, jos hän nauttii eleganssista niin paljon, voisiko hän olla myös esteettisten edistysten fani.

Nauttiiko hän Botoxista?

Lisäksi on keskusteltu mahdollisuudesta, että julkkis joutui nenäleikkaukseen. On ollut huhuja, että hän osti huultentäyteaineita 'The Mindy Task' -elokuvan kuvauksissa.

Mindy Kaling ei ole koskaan julkisesti myöntänyt, onko hän käynyt plastiikkaleikkauksen. Siksi vertaamalla hänen valokuviaan ennen 'The Workplacea' ja 'The Mindy Projectia' näemme, onko 'Sea's 8' -tähden suosio lisääntynyt.

Aiheeseen liittyvä: Love Islandin Ekin-Su Er -kuvat ennen ja jälkeen!

Valkaisiko Mindy Kaling ihoa?

Fanit, jotka näkivät Mindyn ensimmäisen kerran vuosia sitten, kun hän näytteli snobi Kelly Kapooria elokuvassa ”The Workplace”, eivät voi olla huomaamatta hänen vaaleampaa ihoaan nyt. Hänen vetovoimansa kasvoi, ja myös spekulaatiot hänen ihostaan ​​kasvoivat.

Onko hänen ihonsa valkaistu? Kuten näistä kuvista voidaan havaita, Mindyn iho oli aivan varmasti tummempi ruskehtava hänen vasta aloittaessaan verrattuna paljon tuoreempiin kuviin, mikä viittaa siihen, että keskustelut voivat olla hyvin kohdillaan.

Katso tämä postaus Instagramissa

Mindy Kalingin (@mindykaling) jakama viesti

Parhaan valaistuksen, Photoshopin tai poikkeuksellisten ihonhoitotoimenpiteiden vaikutukset voitaisiin kuitenkin mainita.

Mindyn tarvitsi kuitenkin vain käyttää mitä absurdiinta antifonia käsitelläkseen valkaisuraportteja Twitterissään. 'En ymmärrä tätä, olen samalla tavalla mieluummin molemmissa', hän kirjoitti viraalikuvassaan, jonka hän julkaisi itsestään ennen ja jälkeen.

Onko Mindy käynyt nenäleikkauksen?

Nousevana tähtenä Hollywoodissa Mindyn nenä näytti olevan suurempi. Hänen nenänsä muutos on edelleen melko hienovarainen näissä ennen ja jälkeen -kuvissa.

Koska se näyttää niin luonnolliselta, jos hän sai nenäleikkauksen, hänen on täytynyt tehdä se huippuluokan lääkärillä. Nenäselkä näyttää kuitenkin hieman muuttuneen, koska se on pienempi ja kärki on paljon enemmän ylösalaisin kuin litteä ja leveä.

Katso tämä postaus Instagramissa

Mindy Kalingin (@mindykaling) jakama viesti

Mitä tulee huhuihin hänen nenäleikkauksestaan, näyttelijä pysyy äitinä, mutta hän puhuu siitä, kuinka muotoileva meikki tekee ihmeitä hänen ulkonäölleen. Hän julkaisi usein videoita, joissa hän levitti peitevoidetta kerroksittain sosiaalisen median tileilleen esitelläkseen virheettömät kasvonsa.

Onko Mindy Kaling saanut huuliruiskeen?

Maalattiinko Mindy huulensa? Hänen huulinsa muutokset ovat yhtä hienovaraisia ​​kuin hänen väitetty nenäleikkauksensa. Olemme erittäin hämmästyneitä Mindyn huulista huolimatta siitä, että fanit eivät voi lakata puhumasta hänen huulitehtävästään.

Katso tämä postaus Instagramissa

Mindy Kalingin (@mindykaling) jakama viesti

Hänen kontrastikuvissaan ei ole viitteitä siitä, että hän olisi käyttänyt täyteaineita. Lisäksi, koska se oli ilmeisen tehoton, meidän olisi neuvottava Mindyä pyytämään hyvitystä huuliruiskeista.

Seuraajat keskustelivat myös keskusteluketjussa, kuinka hän olisi voinut helposti käyttää upeaa huulikiiltoa, joka loisti valot hänen ylähuuliltaan saadakseen sen näyttämään täyteläisemmältä, antaen hänelle mieltymyksen käyttää parasta kosmetiikkaa. Kumpaa pidät?

Onko hänellä ollut Botox & Face Lift?

Fanit arvelivat, että kun Mindy aloitti 'The Mindy Jobin' esittämisen, hän lisäsi muodonmuutostaan ​​botox-injektioilla.

Hänen täytyi projisoida mahtavuutta ja sopivuutta, koska hän isännöi omaa ohjelmaa verkkotelevisiossa, mikä ei usein näy värillisille naisille Hollywoodissa.

Katso tämä postaus Instagramissa

Mindy Kalingin (@mindykaling) jakama viesti

Seuraajat olettivat, että Mindy oli remontoitu ja että hän esiintyi sileällä iholla samalla kun hän mainosti uutta kokoelmaansa.

He näkevät, että hänen ulkonäkönsä on muuttunut kiristyksen seurauksena ja että hänen kulmakarvansa osoittivat merkkejä siitä, että hänen silmänsä kirkastivat kulmakarvoja. Kun Mindy oli raskaana lapsensa kanssa, myös hänen piirteensä muuttuivat.

Onko Mindyllä korjattu hampaita?

Oliko Mindyn suullinen työ valmis? Koska hänellä on edelleen aukko virneessä ja rosoiset hampaat, on turvallista olettaa, että hän ei ole käynyt minkäänlaista laajamittaista hammashoitoa tai kulunut henkselit ja viilut.

Mindylle olisi kuitenkin voitu tehdä hampaiden kevennyshoito. Hänellä on myös uskomattoman hyvä suuhygienia, kuten hänen Instagramiin julkaisemastaan ​​selfieestä, jossa hän käyttää suusuojaa hampaiden narskuttelun estämiseksi.

Mindyn muodonmuutos

Katsotaanpa, kuinka Mindy on muuttunut vuosien varrella, sekä ulkonäön että muotivalintojen suhteen.

Tarkkailemme muutoksia, joita hän koki sekä ennen saapumistaan ​​että sen jälkeen, sekä muita kosmeettisia toimenpiteitä, jotka olisimme voineet jättää huomiotta.

Aiheeseen liittyvä: Carol McGiffin Plastiikkakirurgia ennen ja jälkeen Kuvat: Oliko hänellä Botoxia ja huulten täyteainetta?

Varhaiset päivät:

Pikku Mindy Kalingilla oli itse asiassa silmälasit nuorempana. Mindy oli söpö ja suloinen pieni tyttö, kun hän kasvoi Massachusettsissa.

Johtopäätös

Yksi tai kaksi Hollywood-tähteä, kuten Mindy, ei ehkä mene yli laidan plastiikkakirurgiassa, tai he eivät ehkä ole koskaan puhuneet kosmeettisen asiantuntijan kanssa.

Hän hylkäsi yhdellä twiitillä huhut, että hän olisi joutunut kauneusleikkaukseen, eikä hän myöskään koskaan keskustellut päivityksistä muuten kuin silloin, kun hän antaa meikkineuvoja.

Katso tämä postaus Instagramissa

Mindy Kalingin (@mindykaling) jakama viesti

Huolimatta hienoista ihon vaalenemisen ja nenän laajentumisen merkeistä Mindy Kalingin muodonmuutoksessa, näyttelijä onnistuu silti pitämään ulkonäkönsä aidon.

Koska Mindy osaa käyttää charmituotteita peittämään puutteensa, on vaikea sanoa, onko hänen ihovertailunsa seurausta valkaisutoimenpiteestä vai meikkitekniikasta.

Hänellä ei ole merkkejä rintojen suurenemisesta, mihin kiinnitämme erityistä huomiota. Saat lisätietoja osoitteesta drvitenas.com.

Samaan aikaan hänen kannattajansa ovat edelleen avuttomia, mutta tekevät hänestä olettamuksia. Emme kuitenkaan pidä niitä täyteaineina.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR