Miltä K. Michelle näytti ennen leikkausta ja sen jälkeen?

Muunnos

WPR

Ennen ja jälkeen kuvia K. Michellen leikkauksesta: Jokin aika sitten K. Michelle kertoi, että hänelle oli tehty korjaava leikkaus, joka osoittautui aiheuttavan hänelle ongelmia. K. Michelle Before and After Surgery Pictures osoitti dramaattisen muutoksen. Kun olet katsonut K. Michelleä, jatka lukemista!

Kuka on K. Michelle?

Kimberly Michelle Pate, muusikko ja TV-juontaja Yhdysvalloista, syntyi 4. maaliskuuta 1982 New Yorkissa. Kahden kauden vakituisena näyttelijänä VH1:n Love & Hip Hop Atlantassa hän nousi suosioon edistyneenä tähtenä. Sen jälkeen hän allekirjoitti sopimuksen Atlantic Recordsin kanssa.

Katso tämä postaus Instagramissa

K. Michellen (@kmichellemusic) jakama viesti

Billboard 200 -listalla kakkosena ja Yhdysvaltain suosituimpien R&B/Hip-Hop Compendiums -karttojen ensimmäisellä sijalla hänen debyyttikasvienlukijansa, Rebellious Soul, debytoi. Hänen vaihtoehtoinen kasvilukijansa, Anybody Wanna Buy a Heart?, julkaistiin 9. joulukuuta 2014.

'Yhdysvalloissa lukijoiden valitsemat kuusi parasta kappaletta olivat 'Love'Em All', 'Ehkä I Should Call' ja 'Hard to Do'. Lukijat valittivat klooneista ensimmäisen viikon aikana. lisänumerot ovat Michellen kolmas kirja kasveista. Se julkaistiin maaliskuussa 2016 ja sai yleisesti myönteistä palautetta.

Sekä 'Not a Little Bit', yksi lukijan kavereista, että 'Ain't You' mainittiin. Billboardin Top R&B/Hipsterism-Hop Compendiums -lista julkaisi neljännen lukijansa Kimberly The People I Used to Know kymmenen parhaan joukkoon 8. joulukuuta 2017.

31. tammikuuta 2020 hän julkaisi viidennen kasvilukijansa, All Monsters Are Mortal. 'Supahood' ja 'The Rain', kaksi ystävää, tulivat lukijan eteen.

Aiheeseen liittyvä: Simon Cowell Shocking Plastic Surgery Transformation| Tarkista Hänen Ennen ja jälkeen -kuvansa

K. Michelle ennen ja jälkeen leikkauksen kuvat

R & B:n laulaja Kun Michelleltä kysyttiin kauneusleikkauksista, hän väittää tehneensä sen vuonna 2018. Silikonin poistaminen Michellen kehosta pitkän taistelun jälkeen toimenpiteen kanssa paljastettiin vuonna 2018.

k Michelle ennen ja jälkeen

Yksi korjaavista leikkauksista tehtiin väitetysti laittomalla piiinjektiolla. Päästäkseen eroon hänen kehoonsa jääneestä laittomasta hydrogeelistä, hän joutui käymään lisää korjaavaan leikkaukseen.

Vuonna 2021 hän julkaisi itsestään Instagramissa kuvan, joka paljasti hänen luonnollisen vartalonmuodonsa hänen toipumisen jälkeen. Hän kehotti myös muita naisia ​​välttämään kosmeettisia toimenpiteitä. Se ei ole peli, jota pelaan kehollasi, neiti.

Mielestäni sillä ei ole väliä, kerrotko sen minulle vai et. Laittomilla ruiskeilla on syynsä, hän totesi.

K. Michelle Uudet kasvot

Kun Michelleltä kysyttiin plastiikkakirurgiasta, hän ei epäröinyt. Hän kertoi ihailijoilleen ja muille naisille kokemuksestaan ​​kauneusleikkauksista, jotka vaaransivat hänen henkensä.

Vuonna 2017 Instagramissa tekemänsä postauksen mukaan hän meni saman lääkärin puoleen, jonka puoleen useat tunnetut Hollywood-tähdet olivat aiemmin kääntyneet kauneusleikkaustarpeidensa vuoksi. Kun päätin mennä virran mukana, se oli elämäni huonoin valinta… Älä anna itsesi pahentua nykyisen tilanteesi seurauksena.”

Katso tämä postaus Instagramissa

K. Michellen (@kmichellemusic) jakama viesti

Kävittyään neljällä lisäleikkauksella laittoman kemikaalin poistamiseksi hän näyttää nyt olevan täysin erilainen henkilö kuin viimeisimmät ihailijansa. Michelle kertoi vuonna 2018 tehneensä täyteaineita kasvoilleen, mikä johti selkeämpään leukalinjaan ja kohotettuihin kulmiin.

Toimenpiteen jälkeen Internet alkoi moittia häntä, koska hän näytti täysin erilaiselta ihmiseltä. Hänen seuraajansa pitävät kiinni ajatuksesta, että hän saattaa puhua viimeisimmästä leikkauksestaan ​​pian, koska hän puhui siitä vuonna 2018.

K. Michellen aika on

4. maaliskuuta 1982 Memphisissä Tennesseen osavaltiossa syntyi ammattivokalisti. Valmistuttuaan Overton High Schoolista Michelle opiskeli A&M Universityssä Floridassa, jossa hän opiskeli musiikkia ja sai korkeat tunnustukset, minkä ansiosta hän pääsi opiskelemaan lakia.

Michelle oppi soittamaan kitaraa ja pianoa Bob West Brookin musiikkituntien avulla. Homecomingin fuksihoitajana hän oppi nopeasti. Vuonna 2009 solmitulla sopimuksella 39-vuotias laulaja aloitti musiikkiuransa Jive Recordsin kanssa. Michellellä on pitkä lista kunnianosoituksia ja nimityksiä.

Nenäleikkauksen lisäksi K Michellelle tehtiin useita muita leikkauksia. Michelle näyttää olleen enemmän kuin pelkkä hammasleikkaus. Hän on itse asiassa käynyt läpi useita toimenpiteitä parantaakseen kasvojensa ominaisuuksia.

Aiheeseen liittyvä: Mama June ennen ja jälkeen tunnistamattoman muodonmuutoksen Hän laihtui 300 kiloa

Michelle paljasti aiemmin viallisen pakaran leikkauksensa:

Noin vuosi sitten laulaja turvautui laittomille markkinoille saadakseen paljon julkisuutta saaneet 'hydrogeeliruiskeet' pakaraan. Hänen toipumisensa leikkauksesta sen sijaan jätti hänet hauraaksi eikä kyennyt esiintymään lavalla.

Onnettomuuden aiheuttamien vaurioiden korjaamiseksi Michellelle tehtiin neljä korjaavaa leikkausta. Hän on vihdoin luottavainen omaan kehoonsa. K:n vaaleanpunaiset hiukset ja tatuoinnit paljastettiin äskettäin Äskettäisessä Instagram-julkaisussa Michelle jakoi kuvan uudesta hiusväristään.

Katso tämä postaus Instagramissa

K. Michellen (@kmichellemusic) jakama viesti

Laulajalla oli aiemmin paksut, kiiltävän mustat hiukset. Tästä huolimatta hän meni julkkiskampaaja @slaitille hoitamaan hiuksensa. Michelle on myös tatuointiharrastaja, ja hänen vartaloaan koristaa ainakin seitsemän mustetta. Enkelit, nuotit ja tekstit ovat esimerkkejä.

K Michellen kerrotaan myös käyneen läpi kasvojenkohotuksen spekulaatioiden mukaan. Toiset taas uskovat, että se voisi olla hienosti muotoiltu kasvojen ilme.

Saat lisätietoja viihdetiedoista kassalla WPR