Millä rakennuksella on eniten tarinoita? Arvoitusvastaus selitetty!

Sosiaalinen Media

WPR

Me kaikki pidämme hyvästä palapelistä, mutta tämä 'rakenteesta, jossa on eniten tarinoita' saa jotkut meistä pysähtymään.

Nykyinen maailmanlaajuinen seisokki on pakottanut meidät viettämään tavallista enemmän aikaa sisätiloissa.

Siksi monet meistä yrittävät keksiä uusia menetelmiä huvittaakseen itseämme torjuakseen yksitoikkoisuutta, joka vallitsee sisällä koko päivän.

Vaikka suoratoistopalvelut, kuten Netflix ja Disney+, ovat olleet joillekin siunaus, vuorovaikutteisemman ajanvietteen etsijät ovat havainneet viime viikkoina sosiaalisessa mediassa nousseet arvoitukset ja arvoitukset tervetulleeksi.

Joidenkin ihmisten on vaikea ratkaista 'Missä rakennuksessa on eniten tarinoita?' palapeli, josta on tullut suosittu sosiaalisessa mediassa.

Millä rakennuksella on eniten tarinoita?

Millä rakennuksella on eniten tarinoita

Tämä ongelma voidaan ratkaista kuvittelemalla kirjasto.

Selitys :

Siitä yksinkertaisesta syystä, että tämä kysely etsii paikkaa, josta löytyy suurin määrä lastenkirjoja.

Ääneen ihmettelemisen tai verkossa tarkistamisen sijaan on parasta pitää pää tasaisena ja huomaat nopeasti, kuinka monta tarinaa rakenteessa on.

The Burj Khalifa yllä olevassa Dubaissa on 163 kerrosta ja 828 metriä korkea; se on maailman korkein rakennelma.

Lue lisää: Mikä on täynnä reikiä, mutta pitää silti vettä? Arvoitusvastaus selitetty!

Mikä on Riddlen historia?

Nykyään monet erilaiset pulmat voidaan tiivistää pieneen, mutta kaiken kattavaan termiin 'arvoitus'. Arvoitukset voivat olla lausuntoja tai kysymyksiä, jotka vaativat selkeää vastausta, tai arvoituksia, joiden taustalla oleva merkitys on selvitettävä.

On olemassa kahdenlaisia ​​arvoituksia: arvoitus, joka käyttää metaforaa, ja arvoitus, joka asettaa erittäin vaikean haasteen ja sisältää usein sanapelin kysymykseen tai vastaukseen.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR