Miley Cyrusin Twitter-rahoitus Cody Simpsonin suudelman jälkeen on Woah

Julkkisuutisia

WPR

Olemme seuranneet Miley Cyrusin Hot Girl Summeriä sen jälkeen, kun hän erosi Liam Hemsworthin kanssa. Vaikka ihmisillä oli paljon sanottavaa hänen heittäytymisestä Kaitlynn Carterin kanssa välittömästi eron jälkeen, se on sitä Miley Cyrusin twiitti Cody Simpsonin suudelmasta joka lopulta sulki kaikki ulkopuolisten mielipiteet.

Cyrusin eron jälkeen entisen aviomiehensä Liam Hemsworthin kanssa ja nopeastiromanttinen pako Kaitlynn Carterin kanssa, Miley nähtiinseurustelee Cody Simpsonin kanssaLos Angelesissa 4. lokakuuta. Myöhemmin Cody julkaisi Instagram-tarinan, jossa hänen huulensa olivat kiinni Mileyn poskessa ja käsi hänen kaulan ympärillä. Kuvateksti kuului: ”Aamiainen ennen uintia vauvan luvalla”, ja valitettavasti Miley häpesi lutka, koska hän näytti etenevän niin nopeasti.

Hän vastasi lutkan häpeämiseen erittäin pitkällä twiitillä, joka alkoi seuraavasti:

Tiedän, että yleisö tuntee olevansa panostanut menneeseen suhteeseeni, koska heistä tuntui, että he näkivät sen alusta alkaen… Luulen, että siksi ihmiset ovat aina tunteneet olevansa niin oikeutettuja elämääni ja elämääni, koska he ovat nähneet minun kasvavan… mutta nyt olen aikuinen.

Miley jatkoi ja selitti, ettei hänellä ole koskaan ollut ihanteellista treffikokemusta. 'Olin sitoutuneessa suhteessa melkein koko teini-iäni ja 20-vuotiaana', hän selittää. Kasvaminen julkisuudessa tekee tarkastelusta väistämätöntä, mutta Miley tekee selväksi kaksoisstandardin miesten ja naisten välillä, kun he tutkivat deittailua.

Miehet (erityisesti menestyneet) häpeävät HARVOIN lutkaa. He siirtyvät yhdestä kauniista nuoresta naisesta seuraavaan MOST kertaa ilman seurauksia. Heihin viitataan yleensä 'legendoina', 'sydämen sydäminä', 'G', 'Ladies Man' jne... missä naisia ​​kutsutaan lutkaiksi/huoriksi! Yritän vain menestyä / selviytyä 'miesmaailmassa'.

Hän jatkoi selittämistä, kuinka hän haluaa seurustella 'talon' ulkopuolella eikä hänen tarvitse piiloutua. 'Se ei ole hauskaa', hän väittää ja päätti pysyä ulkona ja avoimena seurustelun aikana.

Cyrus on ollut parrasvaloissanuoresta asti, hyvin nuorena, mutta hänellä on silti mielessään, kuinka hän aikoo elää rakkauselämäänsä ja kuka voi syyttää häntä siitä? Hänellä oli joitain asioita saada pois rinnastaan, kun hänen Twitter-puheensa ulottui takaisin lapsinäyttelijäksi.

Hän päätti viestin: 'Totu siihen, että seurustelen - tässä olen! #HotGirlFall', emmekä voi ajatella parempaa tapaa lopettaa lausunto, josta ei keskustella.