Miley Cyrus puhui vuoden 2013 VMA-asusta muistuttaessaan 'Turkey Memes'

Viihde

WPR

Miley Cyrus muistuttaa edelleen Turkin meemejä, jotka levisivät kulovalkean tavoin vastauksena hänen vuoden 2013 VMA-asulleen. Katso mitä hän sanoi seuraavaksi.

Vuoden 2013 VMA:ssa oli paikalla useita julkkiksia. Tapahtuman aikana esiintyjiä olivat Lady Gaga, Drake, Justin Timberlake ja muut. Keskellä tätä Miley hämmästytti kaikki esityksellään, kun hän onnistui varastamaan esityksen asuvalintallaan.

Tutustu Miley Cyrusin 2013 VMA Cosplay -peliin

Miley Cyrus puhui vuoden 2013 VMA-asusta, kun hän muistutti Turkey Memes -tapahtumasta

Miley voitti kolme palkintoshowta vuoden 2013 VMA:ssa. Mutta hänen ja Robin Thicken esitys todella kiinnitti ihmisten huomion. Kun hän lauloi hittinsä We Can’t Stop, laulajan havaittiin twerkkaavan.

Miley aloitti esityksen pukeutuneena hopeiseen uimapukuun. Häntä ympäröivät myös valtavat karhut, ja he kaksi onnistuivat kiinnittämään kaikkien huomion. Kuitenkin, kun laulaja vaihtoi esitykseensä alaston lateksikaksikappaleeseen, siitä tuli nopeasti verkkomeemi.

Tämän jälkeen laulaja koki kehon häpeää, kun ihmiset vertasivat hänen kalkkunamaista ulkonäköään. Häneen vaikuttavat edelleen esiin tulleet Twitter-meemit.

Lue lisää: Kenen kanssa Miley Cyrus seurustelee? Reaaliaikainen päivitys hänen treffielämästään!

Miley Cyrus muistaa Turkin meemejä

Miley Cyrus puhui vuoden 2013 VMA-asusta, kun hän muistutti Turkey Memes -tapahtumasta

Vuoden 2013 VMA:n tapahtumien jälkeen Miley paljasti 7. kesäkuuta, että hän pelkää edelleen häpeävänsä, kun hän julkaisee selfieitä Instagram Storiesissa.

Hän julkaisi kuvan mainostaakseen osallistumistaan ​​Summer Festiin. Hän jakoi kuvan itsestään bikineissä ja sanoi: 'Sai sinut näyttämään. Osta liput heti hintaan @summerfest . Miley kommentoi sitten: 'Sinä arpeutat minut tuolla kalkkunan perseellä.'

Miley lisäsi kuvaan myös tarroja, joissa oli lauseita, kuten 'gobble gobble' ja 'chicken bu**'. Miley on jo puhunut vartalohäpeämisestä. Bright Minded: Live With Miley -tapahtumassa laulaja selvensi asiaa.

Lue lisää: Dua Lipan nettoarvo: kuinka tästä henkilöstä tulee niin rikas? Viimeisin päivitys!

VMA-tapahtumien jälkeen, kun Cyrus pukeutui viehättävään alaston bodypukuun, hän sanoi: 'Lopetin hameiden käyttämisen lavalla, kaiken tämän paskan, koska VMA-tapahtumien jälkeen kaikki alkoivat vertailla minua kalkkunaan ja laittaa lintua asuuni.'

'He laittoivat minut tämän kalkkunan viereen, ja olin niin tahnamainen ja laiha, ja tunsin itseni niin kauhealta, etten käyttänyt bikinejä kahteen vuoteen', hän sanoi.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR