Miksi Scarlett Johansson ja Ryan Reynolds erosivat?

Julkkis

WPR

Ryan Reynolds ja Blake Lively ovat aviopari, jolla on kolme lasta ja leikkisä trollaus sosiaalisessa mediassa; Scarlett Johansson meni naimisiin koomikko Colin Jostin kanssa vuonna 2020.

Reynolds ja Johansson olivat naimisissa kaksi vuotta ennen kuin kaikki tämä alkoi. On hienoa, että he molemmat ovat löytäneet uuden rakkauden, mutta miksi he erosivat? Näyttää siltä, ​​että ajoituksella ja kypsyydellä voi olla merkitystä.

Johansson sanoi Vanity Fairille: ”Kun menin naimisiin ensimmäisen kerran, olin 23-vuotias. Kun menin ensimmäisen kerran naimisiin, en tiennyt mistä oli kyse. Minusta tuntuu, että olen ehkä liian romantisoinut tilanteen.'

Ryan Reynolds ja Scarlett Johansson sanoivat yhteisessä lausunnossaan avioerosta vuonna 2010: ”Päätöksemme erota tehtiin pitkän pohdinnan ja keskustelun jälkeen.

Laitamme molemmat rakkautta ja ystävällisyyttä suhteeseemme, ja nämä ovat ominaisuuksia, jotka otamme mukaamme erotessamme. Yksityisyyttä ei odoteta, mutta sitä arvostetaan suuresti” (People-palvelun kautta).

Kuinka Scarlett Johansson ja Ryan Reynolds tapasivat?

Reynolds ja entinen tyttöystävä Alanis Morissette erosivat helmikuussa 2007, ja pari julkisti suhteensa kaksi kuukautta myöhemmin huhtikuussa 2007. Lähes viiden vuoden ajan he olivat olleet esine.

Vuoden kuluttua lähde paljastui E! Uutiset, joiden mukaan pariskunta oli ollut kihloissa 'vähän aikaa', mutta oli pitänyt uutiset hiljaa, koska 'he haluavat pitää asiat yksityisinä'. He pitivät pienet häät Vancouver Islandilla syyskuussa 2008.

ryan reynoldsin avioero

Johansson sanoi David Lettermanin ohjelmassa, ettei hän 'ei ollut koskaan ajatellut, että suunnittelen häitäni jonnekin pimeällä kujalla' välttääkseen julkisuutta. 'Niin vain kävi niin.

Se oli hyvin peiteltyä, ja se muistutti minua huumekaupan tekemisestä miinus jännitys. Paikka, jossa menin naimisiin, oli keskellä tyhjää Kanadassa. Karhut, valaat ja kotka olivat kaikki paikalla.'

Kului vuosi myöhemmin, ennen kuin kaksi näyttelijää allekirjoittivat supersankarielokuvansa. Maaliskuussa 2009 Johansson valittiin Iron Man 2:n pääosiksi. Neljän kuukauden odotuksen jälkeen Reynolds päätyi lopulta päärooliin DC:n Green Lanternissa, jossa hän näytteli Blake Livelyn rinnalla.

Johansson keskusteli avioliitostaan Ryan Reynolds Glamour-lehden kannessa syyskuussa 2009. Hän sanoi: 'Naimisiinmeno ei ollut koskaan suunnitellut; se vain tavallaan tapahtui.' Minkä tahansa suhteen tavoitteena tulisi olla itsensä kehittäminen toisesta henkilöstä hankitun tiedon kautta.

Lue lisää: Megan Fox ja Brian Austin erosivat: Mikä oli eron syy?

Katso Inside Scarlett Johanssonin ja Ryan Reynoldsin häät

Kuten Johansson kertoi Time Out New Yorkille joulukuussa 2009, että hän ja Reynoldsin kiireiset aikataulut estivät heitä menemästä treffeille. 'Treffit eivät voi tapahtua juuri nyt, anteeksi.

Työpäivän päätyttyä lähdemme kotiin, jossa vietän muutaman tunnin tuijottaen seinää ennen kuin menen yöksi. ”Toisin sanoen hän oli antelias tiedoillaan.

ryan reynoldsin avioero

”Se on haastavaa, mutta niin on ammattilaisena työskentely missä tahansa. Sinun tulisi priorisoida laatuaikaa rakkaiden kanssa. Se ei ole helppoa, mutta se on ehdottomasti sen arvoista.'

Uransa vuoksi pari aloitti vuonna 2010 erillään. Kun Free Guyn näyttelijä kuvasi Green Lanternia New Orleansissa, Lucyn tähti esiintyi Broadwayn elokuvassa A View From the Bridge.

Saman vuoden maaliskuusta alkaen spekuloitiin, että pari olisi eronnut. Puhuessaan InStyle Magazinelle toukokuussa Johansson vakuutti faneilleen, että hän ja Reynolds olivat edelleen yhdessä.

”Toisin sanoen olet nyt naimisissa ja olet vastuussa omasta perheestäsi. Se on mukava lohdutuksen lähde: 'Sanat tulivat hänen suustaan. ”Tietyllä tavalla sitä voidaan pitää varmana elämässäsi.

Tuo toinen henkilö on turvasatamasi.' Pari sai lisää huhuja, kun he laittoivat 4,5 miljoonan dollarin Hollywood-kotinsa markkinoille pian haastattelun jälkeen. He ostivat 2,8 miljoonan dollarin asunnon Los Angelesista muutamaa kuukautta myöhemmin.

Reynolds lopetti erohuhut lopullisesti lokakuussa. ”Yleensä avioliitto tuo mukanaan useita muutoksia. Julkisesti keskusteltu ja spekuloitu pari on kuitenkin muuttanut dynamiikkaa jonkin verran. Minusta tuntuu, että olen nykyään varovaisempi', mies julisti.

'Olen nyt hieman varovaisempi suhteeni muuttuvan saippuaoopperaksi. Olen päättänyt jättää sen huomioimatta. Minulle se on aina ollut turvaverkko. Pidän mieluummin matalaa profiilia paljastamatta liikaa itsestäni.'

Lue lisää: Ryan Reynolds Net Worth: Tarkempi katsaus Ryanin elämään, uraan ja elämäntyyliin vuonna 2022!

Miksi Scarlett Johansson ja Ryan Reynolds erosivat?

He erosivat virallisesti joulukuussa 2010, kuten ilmoitus todistaa. Reynoldsin virallisessa lausunnossa luki: 'Pitkän ja huolellisen harkinnan jälkeen olemme päättäneet lopettaa avioliittomme.'

”Aloitimme tämän suhteen vahvalla rakkauden perustalla, ja lopetamme sen samaan positiiviseen sävyyn. Yksityisyys ei ole pakollista, mutta se on aina tervetullutta.' Scarjo selitti eron syyn vasta vuonna 2016: hänen entinen miehensä saattoi tuntea itsensä uhatuksi hänen menestyksestään.

Hän kommentoi myöhemmin Paradelle, että 'näytteleminen on hyvin outo maailma rinnakkaiselossa'. 'Erittäin jännittynyt. Aina löytyy joku, joka on saavuttanut enemmän. Se liittyy tunteeseen, jota ei hyväksytä.

Koska näyttelijät syyttävät epäonnistumisensa yleisestä epäsuosiosta ja käsityksestä, että he eivät ole toivottuja, jos he eivät löydä työtä.' Hän jatkoi, että hänen mielestään nämä ongelmat saattoivat rasittaa hänen avioliittoaan Reynoldsin kanssa. '[Avioliitto] vaatii paljon työtä' oli hänen seuraava kommenttinsa.

Katso tämä postaus Instagramissa

Ryan Reynoldsin (@vancityreynolds) jakama viesti

”Tarvitset miehen, joka on varma paitsi yhteisestä intohimostasi myös omista ammatillisista mahdollisuuksistaan. Hänen täytyy tehdä jotain täysin erilaista kuin mitä sinä teet.'

Sitten Reynoldsin väitetty 'kontrolloiva' käyttäytyminen avioliiton aikana paljastui. 'Hän voi olla ylimielinen kontrollifriikki', sisäpiiriläinen kertoi InTouchille. 'Hän odotti, että hän jättäisi tekemänsä kaiken ollakseen hänen kanssaan sillä hetkellä.

Kaksoisstandardi alkoi ärsyttää häntä.' Monet hänen omistautuneista seuraajistaan ​​ovat myös sitä mieltä, että hän petti Johanssonia Livelyn kanssa.

Itse asiassa on olemassa teoria, jonka mukaan Reynolds ja Vilkas tapasivat ensimmäisen kerran tuplatreffeillä, jolloin Lively oli ex-poikaystävänsä Penn Badgleyn kanssa ja Reynolds Scarjon kanssa, jonka kanssa hän oli vielä naimisissa tuolloin. Kukaan ei ole tullut puhumaan sen päivän yksityiskohdista.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR