Miksi prinssi William ei antanut Harrylle anteeksi? Tulevatko he sovintoon?

Uutiset

WPR

Kuninkaallisen asiantuntijan mukaan prinssi Williamilla ja prinssi Harrylla ei enää koskaan ole samanlaista suhdetta.

Ison-Britannian kuninkaallisen perheen uusimmassa kirjassa 'The New Royals – Queen Elizabeth's Legacy and the Future of the Crown' kirjailija Katie Nicholl väitti, että veljien suhde on edelleen kireä huolimatta siitä, että he ovat osoittaneet yhtenäisyyttä viime päivinä, kun he surivat. kuningatar Elisabet II:n kuolema esiintyessään GBNewsin 'Dan Wootton Tonight' -ohjelmassa torstaina.

Uusi Walesin prinssi 'ei vain voi antaa anteeksi' pikkuveljelleen väittää Vanity Fairin kuninkaallisen toimittajan.

'Hän oli kuvitellut Harryn toimivan hänen oikeana kätensä, mutta nyt hän työskentelee yksin. Luojan kiitos Kate on hänen rinnallaan ”Nicholl puhui isäntä Dan Woottonille.

Kuninkaallinen asiantuntija käsitteli myös kirjassaan esitettyjä väitteitä, joiden mukaan kuninkaallisen perheen sisäinen myllerrys oli syy siihen, miksi kuningatar oli masentunut ja uupunut viimeisinä kuukausina.

'Kiinnostavin näkökohta oli se, miten Hänen Majesteettinsa suhtautui kaikkeen. Hän rakasti Harrya, kuten me kaikki tiedämme. Hän ja Harry olivat aina läheisiä ja heillä oli hyvä suhde ”Nicholl ilmoitti Woottonille Sussexin herttuan ja isoäitinsä välisestä suhteesta. 'Jos loppuun asti hän vastasi hänen soittoonsa. Hän oli aina hänen käytettävissään.'

Uusimmassa kirjassaan Nicholl väitti, että kuningatar Elisabet oli puhunut ystävälleen siitä, mitä hän koki prinssi Harryn ja Meghan Marklen päätöksestä jättää kuninkaallinen perhe ja sen aiheuttamasta hälinästä.

Kirjan mukaan nimeämätön uskottu kertoi Nichollille, että kuningatar oli ilmaissut 'uupumuksensa' ja 'äärimmäisen loukatunsa' 'heidän päätöksensä myllerryksessä'.

Torstain lähetyksessä Nicholl väitti, että 'kuningatar ymmärsi, ettei hän voinut tehdä enää mitään Williamin ja Harryn jälleennäkemisen rakentamiseksi'.

'Uskon, että suurin osa ihmisistä pitää todella valitettavana, että tämä kauhea perhejako tuhosi hänen hallituskautensa viimeiset vuodet, kun hänen olisi pitänyt nauttia ajastaan ​​ja viettää sitä lastenlastenlastensa ja lastenlastensa kanssa.'

Jo ennen kuin entinen meni naimisiin Marklen kanssa vuonna 2018, huhuttiin, että prinssi Harryn ja prinssi Williamin suhde alkoi huonontua. Sussexin herttua ja herttuatar vetäytyivät kuninkaallisista tehtävistä vuonna 2020, ja veljet muuttivat myöhemmin Kaliforniaan, mikä johti heidän vieraantumiseensa.

Prinssi Harryn ja Marklen järkyttävien haastattelujen jälkeen, joissa he syyttivät palatsia siitä, että he jättivät huomiotta herttuattaren avunpyynnöt ja väittivät, että heidän läsnäolonsa järkytti kuninkaallisen perheen dynamiikkaa, on raportoitu, että jännitteet Sussexen ja kuninkaallisen perheen välillä ovat kasvaneet.

Prinssi William pyysi nuorempaa veljeään ja kälyään liittymään hänen ja hänen vaimonsa Kate Middletonin kanssa puhumaan väkijoukkoja, jotka kokoontuivat Windsorin linnan ulkopuolelle kaksi päivää kuningattaren kuoleman jälkeen, mikä toi prinssi Harryn ja prinssi Williamin takaisin yhteen kuningatar Elizabeth II:n kuoleman jälkeen. syyskuun 8 päivänä.

Vaikka toistensa kanssa oleminen on ollut 'epämukavaa' veljille, prinssi Harrylle läheinen nimeämätön lähde sanoi tuolloin, että 'kaikki yrittävät parhaansa'.