Miksi Josh Duhamel ja Fergie erosivat ja miltä heistä tuntuu nyt?

Julkkis

WPR

Amerikkalainen näyttelijä Josh Duhamel ilmoitti kihlauksestaan ​​Instagramissa 8. tammikuuta julkaisemalla kuvan itsestään ja hänen pitkäaikaisesta kumppanistaan ​​Audra Marista.

Mari löysi rantaan huuhtoutuneen pullon sisään työntyneen paperin ja vastasi siihen, kuten Duhamel vitsaili kuvatekstissä.

Muutaman minuutin kuluttua Josh Duhamelin julkaisusta pariskunnan kannattajat ja ihailijat alkoivat antaa heille siunauksia ja onnea. Fergie, muusikko ja näyttelijä Josh Duhamelin ex-vaimo, on myös listalla. Fergie toivotti parille onnea kuudella vihreällä rakkausemojilla.

Se, että Marin syntymäpäivä on 8. tammikuuta, teki avioliittoehdotuksesta erityisen mieleenpainuvan.

Miksi Josh Duhamel ja Fergie erosivat ja miltä heistä nyt tuntuu

Fergie, Black Eyed Peasin entinen jäsen, ja hänen entinen miehensä Josh Duhamel oli monimutkainen historia.

Vaikka näyttää siltä, ​​että kaksikko kasvattaa poikaansa ystävällisesti, on jo pitkään kuiskattu, ettei heidän suhteensa ole läheskään niin sydämellinen kuin miltä näyttää.

josh duhamel ja fergie erosivat

Selvittääksemme kuuluisien exien avioliiton tämänhetkisen tilan, tutustuimme sekä historiaan että sitä ympäröiviin huhuihin.

Lue lisää: Megan Fox ja Brian Austin erosivat: Mikä oli eron syy?

Milloin he menivät naimisiin?

Josh Duhamel ja Fergie, oikealla nimellä Stacy Ann Ferguson, tapasivat alun perin vuoden 2004 Black Eyed Peas -vierailun kuvauksissa Las Vegasissa, jossa myös Duhamel esiintyi.

Koska he tulivat toimeen niin hyvin, Fergie ja Duhamel ilmoittivat kihlauksestaan ​​vuonna 2007. Duhamel ja Fergie menivät naimisiin 10. tammikuuta 2009, kaksi vuotta myöhemmin. Kun Duhamelin väitettiin olleen uskoton, pariskunta kohtasi ensimmäisen yhteisen haasteensa noin yhdeksän kuukautta myöhemmin.

Nicole Forrester, eksoottinen tanssija, väitti, että hänellä oli yhden yön seksisuhde näyttelijän kanssa sen jälkeen, kun tämä vieraili paikalla, jossa hän työskenteli.

Duhamelin edustajan mukaan 'Tämä ei ole ensimmäinen eikä myöskään viimeinen kerta, kun stripparille maksettiin suuri summa julkkiskuvan mainostamisesta. Fergie ja Duhamel torjuivat jyrkästi huhut suhteesta. Tämä kertomus on täysin absurdi.

Katso tämä postaus Instagramissa

Josh Duhamelin (@joshduhamel) jakama viesti

Pari näytti olevan vahvempi kuin koskaan skandaalin jälkeen, kun Fergie kertoi myöhemmin Oprah Winfreylle esiintyessään OWN:n Oprah's Next Chapter:ssä: ”Kun käyt läpi vaikeita aikoja, se todella tekee sinusta vahvemman yksikkönä, kumppanuutena”, lisäsi. , 'Se tekee meille joka tapauksessa.'

Fergien edustaja kiisti myös syytökset kategorisesti sanoen: 'Nämä väitteet ovat hölynpölyä.' Rakkautemme on tänään vahvempi.

Myöhemmin Fergie sanoi Winfreylle: ”Ehdottomasti, mikä tahansa kauhea, mitä meille on tapahtunut, on tehnyt meistä vahvempia tänään. Hoidamme sen. Vaihdetaan sanoja. Tärkeintä on kommunikoida”, Duhamel ja Fergie julistivat muutama vuosi sen jälkeen, kun asia oli ratkaistu. Vuonna 2013 he saivat poikansa Axl Duhamelin.

Miksi Fergie ja Josh Duhamel erosivat?

Pariskunnalla näytti olevan hetken aikaa ihanteellinen pieni perhe, mutta vuonna 2017 he ilmoittivat yhdessä erostaan. Ilmoitus luettu kautta JA! verkossa , 'Päätimme erota parina aiemmin tänä vuonna äärimmäisellä rakkaudella ja kunnioituksella.

Ennen kuin julkaisimme tämän tiedon maailmalle, halusimme pitää sen yksityisenä asiana antaaksemme perheellemme parhaan mahdollisuuden selviytyä.

Tuolloin lähteet totesivat, että eron takana ei ollut draamaa ja että he tukivat yhtenäisesti toisiaan ja perhettään. Eräs lähde kertoi E! että 'he rakastuivat täysin'. verkossa. 'He ovat yrittäneet selvittää asioita viimeisen vuoden ajan, ja tämä on kestänyt pitkään.'

Nämä kaksi eivät olleet ristiriidassa toisen sisäpiiriläisen mukaan, joka kertoi julkaisulle: 'Ei ollut yhtä suurta riitaa tai käännekohtaa. Heidän välillään ei ole pahaa tahtoa, koska he aidosti välittävät toisistaan ​​ja perheestään.

Parin poika oli asian keskipisteessä, ja molemmat osapuolet näyttivät olevan valmiita keskittämään energiansa tälle alueelle.

josh duhamel ja fergie erosivat

Vaikka avioeron ratkaiseminen kesti kaksi vuotta ennen kuin se lopulta saatiin päätökseen marraskuussa 2019, sekä Fergie että Josh Duhamel näyttävät olevan jälleen yksi malli eronnut pari, joka on tullut yhteen poikansa vuoksi.

Mitä heille nyt tapahtuu?

On ymmärrettävää, että Fergie ja Josh Duhamel voivat pyrkiä erillisiin tavoitteisiin tulevaisuudessa, koska he erosivat toisistaan. Duhamel haluaa laajentaa perhettään, vaikka Fergie on edelleen asettanut ammattinsa ja lapsensa etusijalle.

Duhamel väitti, että hän etsi naista, joka oli vielä tarpeeksi nuori saamaan lapsia vieraillessaan Dax Shepardin nojatuoliasiantuntija-näyttelyssä.

'En ole enää 30-vuotias. Olen 45. Seuraavina vuosina haluan saada lisää lapsia, Duhamel julisti. On tärkeämpää löytää joku, joka on vielä tarpeeksi nuori synnyttämään lapsia. Ei ole kuin yrittäisin [purkaa] mitään siellä. En ole sellainen. Etsin tyttöä, jonka kanssa asua ja perustaa perheen.

Lue lisää: Katy Perry Avioero: Tekstiviesti lopetti heidän avioliittonsa!

Lisäksi Duhamel ilmaisi tunteensa ex-vaimoaan Fergieä kohtaan kertomalla Shepardille: ”Fergiellä ja minulla oli loistava yhteys. Rakastan ja tulen aina rakastamaan sitä tyttöä. Valitettavasti emme onnistuneet. Lapseni äiti on kuitenkin joku, joka minulla on aina puolellani.

Katso tämä postaus Instagramissa

Josh Duhamelin (@joshduhamel) jakama viesti

Duhamel löysi rakkauden jälleen ja ilmoitti kihlautumisestaan ​​televisiojuontaja Audra Marin kanssa tammikuussa 2022.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: Maisema Insight