Miksi Elliot Page ja hänen vaimonsa hakivat avioeroa?

Julkkis

WPR

Kanadalainen näyttelijä ja tuottaja Elliot Page (aiemmin Ellen Page; syntynyt 21. helmikuuta 1987). Hän on voittanut lukuisia palkintoja, mukaan lukien satelliittipalkinnon, kaksi BAFTA-palkintoa, Primetime Emmy -ehdokkuuden ja Oscar-ehdokkuuden.

Työstään tv-sarjassa Pit Pony (1997–2000), josta hänet oli ehdolla Young Artist Award -palkinnon saajaksi, sekä toistuvista osistaan ​​Trailer Park Boysissa (2002) ja ReGenesisissä Page sai ensimmäisen kerran mainetta (2004).

Vuonna 2003 tehdyssä televisio-elokuvassa Going For Broke Page näytteli yhtä ensimmäisistä osistaan ​​suositussa amerikkalaiselokuvassa. Vuonna 2005 Page debytoi pääosana elokuvassa Hard Candy, josta hänet oli ehdolla Empire-palkinnon saajaksi ja hänelle myönnettiin Austin Film Critics Association -palkinto.

Elliot Page hakee avioeroa vaimosta Emma Portnerilta

Kaksi kuukautta avoimen transsukupuolisena esiintymisen jälkeen, Elliot Page haki avioeroa vaimostaan ​​Emma Portnerista.

Page Sixin saamien oikeudenkäyntitietojen mukaan näyttelijä haki avioeroa Manhattanin korkeimpaan oikeuteen tiistaina. Entinen pariskunta ilmoitti erostaan ​​yhteisessä lausunnossa: ”Pitkän harkinnan ja huolellisen harkinnan jälkeen olemme tehneet vaikean valinnan erota.

elliot page avioero

Lue lisää: Sarah Palin Avioero: Mikä oli todellinen syy Sarah Toddin avioeron takana?

Tämä ilmoitus tulee kolme vuotta sen jälkeen, kun pari meni naimisiin yksityisessä seremoniassa, ja he jakavat uutisen vihkisormuksistaan ​​Instagramissa tammikuussa 2018. Arvostamme toisiamme äärimmäisen paljon ja pysymme hyvinä ystävinä.

Page esiintyi sosiaalisessa mediassa transiksi joulukuun alussa ja sanoi, että hänen pronomininsa ovat 'he' ja 'he' ja että hänen nimensä on Elliot. Pidän itseäni onnekkaana kirjoittaessani tämän. olla tässä elämässäni tässä asemassa.

Olen uskomattoman kiitollinen kaikille ihanille ihmisille, jotka ovat auttaneet minua matkan varrella. Oscar-ehdokas Juno-näyttelijä twiittasi tuolloin: 'En voi edes alkaa kuvailla, kuinka upealta tuntuu vihdoin syleillä kuka olen tarpeeksi seuraamaan todellista itseäni.

Ammattitanssija ja koreografi Portner ilmaisi tukensa ilmoitukselle Instagram-sivullaan kirjoittaen: 'Trans, queer ja ei-binaariset henkilöt ovat lahja tälle maailmalle.

Pyydän myös ymmärrystäsi ja harkintaa, mutta pyydän myös, että seisot kanssani päivittäin kiihkeästi transihmisten tukena. Jopa pelkkä Elliottin läsnäolo on lahja. Piristä, rakas E. Ihailen sinua paljon.

Ennen kuin Elliot Page ja hänen vieraantunut vaimonsa Emma Portner ilmoittivat aikomuksestaan ​​erota, he olivat jo eronneet.

Kolmen vuoden avioliiton jälkeen Elliot Page ja Emma Portner ilmoittivat erostaan ​​tiistaina, mutta he ovat olleet erillään kuukausia.

Entinen pariskunta sanoi: ”Pitkän harkinnan ja huolellisen harkinnan jälkeen olemme tehneet vaikean päätöksen erota eromme jälkeen viime kesänä.

elliot page avioero

Kunnioitamme toisiamme äärimmäisen paljon ja pysymme läheisinä ystävinä”, PEOPLE:n kanssa yhteisessä lausunnossa TMZ kertoi, että Page oli hakenut avioeroa Manhattanin tuomioistuimessa. Ero tapahtuu yli 3 vuotta sen jälkeen, kun he ilmoittivat yllätyshäästään pian vuoden 2018 uudenvuoden jälkeen.

Kesällä 2017 Page alkoi ensin vihjailla yhteyksistään Portneriin, 26, jakamalla heistä kuvan sosiaalisessa mediassa. Portner, Broadway Dance Centerin ohjaaja, on kotoisin Ottawasta, Ontariosta, tanssikoulun verkkosivuilla olevan elämäkertansa mukaan.

Kaksi kuukautta sitten koskettavassa puheessaan Page, joka oli ehdolla Oscar-ehdokkaaksi roolistaan ​​vuoden 2007 Juno-sarjassa, esiintyi transsukupuolisena miehenä.

Mitä todella tapahtui Elliot Pagen ja Emma Portnerin välillä?

Yksinkertaisinkin avioero on osapuolille vaikeaa, kuten jokainen sen läpikäynyt voi todistaa.

On monia tekijöitä, jotka voivat tehdä avioerosta haastavamman. Jokainen avioliitto ja avioero on ainutlaatuinen. Saattaa vaikuttaa siltä, ​​että olet oikeudenkäynnissä avioeron aikana, ja jos olet transsukupuolinen, se voi tuntua vielä pahemmalta.

Transsukupuolisen puolison avioerojen lukumäärästä on vaikea löytää tietoja, mutta loppujen lopuksi luvuilla ei ole väliä: jos eroat transihmisenä, kokemuksesi ovat tärkeitä. Elliot Page ja hänen eronnut vaimonsa Emma Portner ovat tästä hyvä esimerkki. Mitä pariskunnan välillä sitten oikein tapahtui?

Lue lisää: Bill Hader Avioero: Miksi hän vuodattaa kyyneleitä lastensa vuoksi?

elliot page avioero

Päivitetty 26. heinäkuuta 2022: Tämän artikkelin julkaisemisen jälkeen Portner ja Page ovat toimittaneet hyvin vähän faktoja päätöksestään erota. Sen sijaan molemmat kumppanit ovat omistaneet kaiken aikansa ja energiansa uralleen.

Emma on jatkanut koreografiaan, ja hän julkaisee usein esimerkkejä luomuksistaan ​​Instagram-sivullaan.

Elliot on esiintynyt jo kahdessa televisio-ohjelmassa tänä vuonna - The Umbrella Academy ja ARK: The Animated Series - ja työskentelee nyt kahden muun projektin parissa.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR