Miksi Channing Tatum ja Jenna Dewan erosivat? Viimeisimmät päivitykset!

Julkkis

WPR

Channing-näyttelijä Matthew Tatum syntyi Yhdysvalloissa 26. huhtikuuta 1980. Eron jälkeen Channing Tatum ja Jenna Dewan muuttuivat Hollywoodin valtaparista eronneiksi vanhemmiksi, eivätkä he ole tehneet sitä täysin selväksi. julkista riippumatta siitä, tulevatko he vielä toimeen vai eivät.

Tapattuaan Step Up -kuvauksissa Magic Mike -näyttelijä ja The Witches of East End -aluna alkoivat seurustella vuonna 2006. He menivät naimisiin heinäkuussa 2009, ja heidän tyttärensä Everly syntyi toukokuussa 2013.

Jenna Dewan paljasti kaikki yksityiskohdat avioerostaan ​​Channing Tatumista

Jenna Dewan loi ja julkaisi uuden terveyskirjansa, 'Gracefully You: Kuinka elää parasta elämääsi joka päivä' keinona päästä erosta yli. Hän paljasti kaikki tiedot liitostaan ​​Channing Tatumin kanssa ja myöhemmästä avioerosta siinä.

Entinen pariskunta tapasi ensimmäisen kerran vuonna 2006 kuvattaessa 'Step It Up' -elokuvaa, ja hän jäi kiinni vuonna 2009, ja Ilmoittivat erostaan ​​huhtikuussa 2018.

Channing Tatumin avioero

Lue lisää: Sasha ja Emma eroavat: Miksi he eroavat?

Dewan, 38, kirjoitti syistä, miksi Tatum, 39, päätti lykätä häitä.

Ihmisten mukaan , näyttelijä-tanssija kirjoitti: 'Tajusin, että dynamiikka, jossa olin, ei hyödyttänyt minua, eikä se palvellut tytärtäni.' Minun piti ensin kohdata se tosiasia, että se ei toiminut ja että nyt sattuu.

Dewan väitti kirjassaan, että hän ja Tatum sopivat erosta iltana ennen kuin hän aloitti 'World of Dance' -sarjan toisen kauden kuvaamisen. Suurimman osan tuotannosta he onnistuivat pitämään jaon salassa.

Hän kirjoittaa siitä hetkestä elämässään: 'Yleisö näki Channingin ja minut tässä idealisoidussa romanttinen valo.' 'Haluan olla niin rehellinen ja todellinen kuin voin, joten tämä teki asioista minulle vaikeaa.'

Kirjoittaja totesi kirjassa: 'Tässä on rehellinen totuus erostani: Kyllä, käytin ruusukvartsia rintaliiveissäni ja kyllä, otin yrttiravinteita auttamaan minua paranemaan, mutta myös äitini tuli vierelleni. ja soitin ystävilleni myöhään illalla itkemään heidän korviinsa' (Us Weeklyn kautta).

Channing Tatumin avioero

”Sinun on hyväksyttävä kaikki ja annettava kaiken rakentavan ja positiivisen vaikuttaa prosessiin. On erittäin tärkeää ympäröidä itsesi positiivisilla ihmisillä, jotka saavat sinut tuntemaan olosi rakastetuksi ja arvostetuksi.

'Se oli haastava kehitys- ja muutosprosessi', hän jatkoi. Lopuksi voin nyt vakuuttavasti todeta, että olen todella miellyttävässä uudessa elämänvaiheessa ja olen siihen tyytyväinen.

Everly on Tatumin ja Dewanin 6-vuotias tytär. Dewan seurustelee tällä hetkellä Tony-palkitun Broadway-näyttelijän Steve Kazeen, ja pariskunta odottaa lasta.

Instagramissa hän ilmoitti, että hänen poikaystävänsä ja hän olisivat siellä 24. syyskuuta.

Hän kirjoitti: 'Lasten saaminen on ehdottomasti parasta, fantastisinta, mitä minulle on koskaan tullut mieleen.' ”Olet Jumalan lahja, ja olen niin iloinen, että tulemme kasvattamaan perhettämme yhdessä, @stevekazee! Kiitos paljon tuestanne, ihmiset!”

Channing Tatum ilmaisi, että hänellä on 'kaksinkertainen pelko' tulla 'sinkkuisäksi'.

Katso tämä postaus Instagramissa

Channing Tatumin (@channingtatum) jakama viesti

Eron jälkeen Jenna Dewanista vuonna 2018, Channing Tatum puhuu avoimesti kasvatustyylistään.

Kun häneltä kysyttiin, kuinka ero vaikuttaisi hänen yhteyteensä hänen tyttäreensä Everly Elizabeth Maiselle Tatumiin, joka oli tuolloin viisivuotias, äskettäisessä haastattelussa hänen 21 Jump Street -toverinsa Jonah Hillin kanssa VMANin kansitarinaa varten, Tatum paljasti, että hän tunsi olonsa pelotukselta.

The Hollywood Reporterin mukaan hän kertoi Hillille: 'Tiedän, että pidin näyttelemisestä ja teeskentelemisestä ja taianomaisista asioista, mutta en vain tiennyt, pystyisinkö tapaamaan hänet hänen tasollaan. ”Tunsin itseni kaksi kertaa kauheammaksi.

Oliko äidin tarkoitus tehdä jotain, mitä voisin saavuttaa? jotta äiti voisi samaistua häneen naisena?'

Lopulta hän huomasi, että vastaus hänen kyselyynsä oli melko suoraviivaista. Seikkailun edetessä hän totesi: ”Tulin siihen johtopäätökseen, että minun ei todellakaan tarvinnut tehdä muuta kuin mennä hänen maailmaansa ja saada aikaan mitä tahansa, mitä hän halusi tehdä.

Toivotettuaan tyttärensä tervetulleeksi vuonna 2013, Tatum ja Dewan erosivat viisi vuotta myöhemmin. Näyttelijä julkaisi toukokuussa 2021 The One and Only Sparkella, kuvakirjan energisestä nuoresta tytöstä ja tämän isästä, joka tukee hänen matkaansa kohti itsensä hyväksymistä ja rakkautta.

Channing Tatumin avioero

Hän julkaisi ensimmäisen kuvan hänen kasvoistaan ​​Instagramissa kesäkuussa 2021 isänpäivän kunniaksi. 'Te olette kaikki, pienet! Olet kaikkeni ja sydämeni alkoi Channing Tatum.

'Tässä kuvassa katsot täysikuuta ja kerrot minulle täysikuun merenneidon profetiasta. Sen jälkeen juoksimme mereen etsimään häntä ja leikkiä hehkutikkuilla samalla kun kutsuimme merenneitoita.

Väitit hyväileväsi kaljua merenneitoa ja nähnyt hänen häntänsä. Toivottavasti naurat, kun luet tämän jonain päivänä, haha. Nautimme itsestämme, hehehe.

Lue lisää: Scooter Braun Avioero: vaikuttaako se hänen mielenterveyteensä?

Johtopäätös

Channing Tatum on yhdysvaltalainen näyttelijä. Vuonna 2016 Tatum tapasi näyttelijä Jenna Dewanin elokuvan step up kuvauksissa, ja he menivät naimisiin 11. heinäkuuta 2009 Kaliforniassa. Heillä on vuonna 2013 syntynyt tytär. Vuonna 2018 pari ilmoitti eroavansa ja avioero saatiin päätökseen v. marraskuuta 2019.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: Maisemanäkymä