Miksi Amazon viivyttelee 'The Rings Of Power' -arvioita?

Viihde

WPR

Mitä tulee menestyselokuviin, Taru sormusten herrasta: Kaksi tornia ja Kaksi tornia ovat epäilemättä viimeaikaisten muistojen suurimmat.

Vaikka uudesta sarjasta on julkaistu vain kaksi jaksoa, internet on täynnä kriittisiä arvosteluja ja kommentteja.

Amazon lykkää kaikkien Prime Video -materiaalien, mukaan lukien The Rings of Powerin, käyttäjien arvosteluja kolmella päivällä yrittääkseen vähentää niiden tiheyttä.

Miksi Amazon viivyttelee Prime Videon arvosteluja?

Kommenttien ja arvostelujen lukeminen on loistava tapa saada lisätietoja uudesta esityksestä tai elokuvasta. Amazon on kuulemma päättänyt lykätä kaikkia sisällön arviointeja kolmella päivällä.

Miksi Amazon viivyttelee valtakuntien arvosteluja?

Raportissa väitetään, että tämä auttaisi vähentämään kielteisiä kommentteja ja lannistamaan mahdollisia katsojia.

Kaikki arvostelut ja kommentit mediasta riippumatta lukitaan kolmeksi päiväksi. An Amazon työntekijä selitti, että kolmen päivän lykkäys on välttämätön, jotta yritys voi varmistaa, ovatko arvostelut oikilta asiakkailta vai automaattisilta ohjelmistoilta.

Havaittiin, että lukuisat robotit hallitsevat arvosteluosiossa jättäen raakoja, negatiivisia kommentteja. Yksi tällainen sarja, joka on nimetty kritiikkiin, on Rings of Power -sarja.

Lisäksi online-kritiikki ohjelman päätöksestä esittää jäseniä perinteisesti aliedustetuista ryhmistä on lisääntynyt.

Lue lisää: Käyttäjäarvostelut 'The Rings of Power' -sovellukselle on keskeytetty Amazon Prime Videossa!

Riittääkö se estämään The Rings of Powerin lisäkritiikin?

Vaikka arvostelujen estäminen kolmeksi päiväksi saattaa väliaikaisesti hiljentää vastustajat, se ei ratkaise ongelmaa.

Muilta omistetuilta sivustoilta, kuten Rotten Tomatoes, IMDb ja muilta, löytyy säännöllisiä arvosteluja, sekä positiivisia että negatiivisia. Nämä alustat käyttävät yleensä myös algoritmeja varmistaakseen, että käyttäjien arvostelut ovat laillisia.

Lisäksi Twitterin ja Facebookin kaltaiset alustat houkuttelevat paljon ihmisiä, jotka haluavat ilmaista mielipiteensä ja suosituksensa.

Ohjelman tai elokuvan nimi on trendikäs aihe sosiaalisessa mediassa, koska siitä keskustellaan usein siihen liittyvällä hashtagilla. Tällä hetkellä The Rings of Power on suosittu ohjelma.

Ensi-iltaa katsoi yli 25 miljoonaa ihmistä Voiman renkaat julkaisupäivänä, mikä teki siitä päivän suurimman debyytin Amazon Prime Videolle.

Tämä ei kuitenkaan ole estänyt kriittisen palautteen tulvaa sivustolla. Tällä hetkellä ei tiedetä, lieventääkö kolmen päivän odotus huonoja arvosteluja.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR