Mikey Williams Net Worth 2022: Miksi hän on niin kuuluisa?

Nettovarallisuus

WPR

Mikey Williams, San Ysidro High Schoolin koripalloilija San Diegossa, Kaliforniassa, syntyi 26. kesäkuuta 2004 Yhdysvalloissa.

Ilmoittautuessaan alun perin San Ysidroon ja siirtyessään sieltä hän pelasi Vertical Academyssa, joka on Lake Norman Christian High Schoolin jaosto Pohjois-Carolinassa.

Hän on yhdistelmävartija (6 jalkaa 2 tuumaa pitkä, 185 puntaa), ammuntavartija ja pistevartija. Hän on neljän tähden potentiaalinen henkilö.

Alkuvuosina

Sisään San Diego, Kalifornia, 26. kesäkuuta 2004 Willams syntyi. 11 kuukauden ikäisenä hän sai ensimmäisen koripallonsa. Hän leikki usein ulkona lapsena asuntokompleksissaan.

Kun hän oli ala-asteella, hän joutui usein taisteluihin kiusaajia vastaan, mutta koripallo piti hänet aina maassa. Hän vietti loputtomasti tunteja hiomalla peliä ennen ja jälkeen joukkueharjoituksia San Ysidron lukiossa, jossa hän lopulta nousi pallopoikien asemaan.

mikey williamsin nettovarallisuus

Hän oli valmis debytoimaan sen, mitä hän oli työskennellyt kuudennella luokalla, ja uppoutui ensimmäisessä ottelussaan San Diego Sharksin kanssa.

National Youth All-American Reportin mukaan hän oli luokkansa paras pelaaja vuonna 2023, kun hän oli seitsemännellä luokalla.

Hän pelaisi rinnalla Lebron James ' poika, Bronny, North Coast Blue Chips AAU -joukkueessa seuraavana vuonna. Joukkueen tähtipelaajana Mikey nousi kaikkien aikojen parhaiden lukion koripalloilijoiden joukkoon.

Lue lisää: Katso vatsapuhuja Darci Lynnen nettoarvo vuonna 2022 ja lisätietoja!

Ura

Yläasteella Mikey liittyi Malcolm Thomasin All-Stars -kiertuejoukkueeseen, joten hän aloitti uransa niin nuorena. Williams debytoi lukiossa 20. marraskuuta El Cajon Valley High Schoolia vastaan ​​ja teki 41 pistettä, 5 levypalloa, 4 syöttöä ja 4 syöttöä.

Naismith National Youth All-American Report valitsi Williamsin vuoden 2023 luokan parhaaksi pelaajaksi 7. ja 8. luokilla.

Kahdeksannella luokalla Mikey liittyi North Coast Blue Chipsiin Amatööriurheiluliitto, tai (AAU) -joukkueessa, jossa hän pelasi kuuluisan koripalloilijan Lebron Jamesin pojan Bronny Jamesin kanssa ja saavutti mainetta.

Katso tämä postaus Instagramissa

Champs Sportsin (@champssports) jakama viesti

Tyronella oli osavaltion tuloennätys yhden ottelun maalinteossa ennen kuin Mikey rikkoi CIF San Diego Sectionin (CIF-SDS) yhden pelin maalinennätyksen.

Mikey Williams teki 35 pistettä tappiossa 103-71 vuoden 2020 parhaalle mahdolliselle Evan and Rancho Christian Schoolille, joka on yksi Amerikan parhaista lukioista. Helmikuun 27. päivänä 2020 hän ohjasi San Ysidron CIF-SDS Division 3 -mestaruuteen.

Hänet valittiin MaxPrepsin vuoden fuksiksi 29,9 pisteensä, 4,9 syöttönsä ja 6,7 ​​levypallonsa pelikeskiarvojen perusteella. ESPN Rivals ja 247 Sports luokittelevat Williamsin viiden tähden rekrytoiduksi ja yhdeksi vuoden 2023 luokan viiden parhaan pelaajan joukosta.

Hänen huomattavan suorituksensa jälkeen hän sai mahdollisuuksia muilta NCAA Division I -laitoksilta, mukaan lukien Arizona ja Arizona State.

Mikey Williamsin nettoarvo 2022

mikey williamsin nettovarallisuus

Mikey Williams on a 7 miljoonan dollarin nettoarvo syyskuusta 2022 lähtien. Hänen saavutuksensa koripallokentällä ovat hänen kaikkien tulojensa lähde.

Nimi Mikey Williams
Nettovarallisuus (2022) 7 miljoonaa dollaria
Ammatti Koripallopelaaja
Kuukausitulot ja palkka 20 000 dollaria +
Vuositulot ja palkka 250 000 dollaria +
Viimeksi päivitetty 2022

Hän on yksi kaikkien aikojen tunnetuimmista lukion koripallopelaajista kenttädominanssinsa ansiosta, mikä myös vaikutti hänen valtavaan sosiaaliseen mediaan.

Jos hänen NBA-uransa muistuttaa lukiouraansa, hänen maineensa ja suosionsa vain kasvaa, kun hän ikääntyy ja hän aikoo pelata NBA:ssa.

Mikey Williamsin nettoarvon kasvu

Nettoarvo vuonna 2022 7,0 miljoonaa dollaria
Nettoarvo vuonna 2021 6,25 miljoonaa dollaria
Nettoarvo vuonna 2020 6,0 miljoonaa dollaria
Nettoarvo vuonna 2019 5,75 miljoonaa dollaria
Nettoarvo vuonna 2018 5,5 miljoonaa dollaria
Nettovarallisuus vuonna 2017 5,25 miljoonaa dollaria

Mikey Williamsin omaisuus

Koti: Amerikkalainen koripalloilija Mikey Williams on saavuttanut uskomattomia asioita lyhyellä urallaan tähän mennessä. Mikey on kotoisin San Diegosta Kaliforniasta, mutta hän asui hetken Pohjois-Carolinassa. Hän asuu tällä hetkellä San Diegossa, vaikka hänellä ei vielä ole kiinteistöjä.

Autot: Mikey Williams, joka loistaa lukion koripallossa ja jolla on merkittävä persoonallisuus, kerää autoja. Hän on vielä melko nuori, joten hän ei arvosta paljon maallisia tavaroita. Hän ei myöskään omista autoja.

Henkilökohtainen elämä

mikey williamsin nettovarallisuus

Siirryttäessä suhteeseensa, Mikey Williams on tavannut koripalloilijaa Serenity Johnson . Heillä on hämmästyttävän viehättävä kemia ja heidät on nähty yhdessä useaan otteeseen.

Lue lisää: Vaikuttaako kolmannen lapsen saaminen Adam Levinen nettoarvoon?

Johtopäätös

Mikey Williams on amerikkalainen lukion koripalloilija San Diegosta, Kaliforniasta, jonka nettovarallisuus on 7 miljoonaa dollaria. Hänen tulonsa tulee myös tuotemerkkimerkinnöistä, kuten Mikey on tehnyt sopimuksen suositun Puman kanssa.

Williamsilla on laaja sosiaalisen median seuraaja. Hänellä oli yli miljoona Instagram-seuraajaa ennen lukion aloittamista.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivuillamme: Maisemanäkymä