Mike Tysonin sairauden huhut kumottu!

Sairaus

WPR

Mike Tysonin terveyshuolet nousivat esille, kun valokuvat hänestä pyörätuolissa julkaistiin. Kävi ilmi, että hänen kävelyvaikeutensa johtui iskiasongelmasta.

Mike lopulta kielsi raportit näiden punaisten lippujen jälkeen sanomalla, että hän on hyvässä kunnossa.

Mitä tapahtui Mike Tysonille (alias Iron Mike)?

Iron Mike, joka joutui käsittelemään syytöksiä siitä, että hän oli raajarautunut sairauden vuoksi, on lopettanut huhut Newsmax TV:n haastattelu . 'Tätä tapahtuu toisinaan iskiasni takia. '

Hyökkäykset ovat menneet niin pahoiksi, että olen menettänyt kykyni kommunikoida. Se on ainoa ongelma, joka minulla on koskaan ollut terveyteni kanssa, luojan kiitos. Tällä hetkellä tunnen oloni ihanaksi ”Hän toivoi, että hänen musiikkinsa tarjoaisi kuulijoilleen rauhaa.

Kun TMZ kertoi tarinan ensimmäisen kerran, se oli identtinen versio: 'Hän kärsii iskias, iskiashermon tulehdus. Ei mitään vakavaa. Jotain, mitä tapahtuu aika ajoin urheilijan uran aikana.'

mike tysonin sairaus

Kuitenkin, kun se otetaan yhdessä hänen muutaman viikon takaisten sanojensa kanssa hänen podcastissaan Hotboxin’ with Mike Tyson , valokuvat antoivat vaikutelman erilaisesta ihonväristä. Hän aloitti: 'Tietenkin, me kaikki kuolemme jonain päivänä.'

Hänen pessimisminsä oli käsinkosketeltavaa, kun hän lopetti lauseensa: 'Sitten katson peiliin ja näen ne pienet pisteet kasvoillani ja sanon: 'Vau, se tarkoittaa, että viimeinen käyttöpäiväni koittaa hyvin pian.'

Lue lisää: Huw Edwardsin sairaus: Kuinka hän käsittelee masennuksensa?

Miksi hän hylkää kaikki tarjoukset päästä takaisin kehään

Puheita Tysonin ja hänen eeppisen 1900-luvun ottelunsa Evander Holyfieldiä vastaan ​​​​ottelusta on kiertänyt koko vuoden 2022. Keskusteltiin toisesta kaksintaistelusta Lennox Lewisin tai kenties YouTuber Jake Paulin kanssa.

Monet Tysonin entisistä ja potentiaalisista vastustajista ovat osoittaneet kiinnostusta paluuotteluun hänen kanssaan, mikä herättää kysymyksen, miksi hän jatkuvasti vähentää näitä mahdollisuuksia.

mike tysonin sairaus

'Miehet ovat innokkaita taistelemaan kanssani 100 miljoonan dollarin kukkarosta. Mutta en usko, että teen enää koskaan mitään vastaavaa.

Aluksi olin kiinnostunut kokeilemaan sitä, koska ajattelin, että se olisi viihdyttävää. Sitten muut veivät sen toiselle tasolle ja halusivat sen vain rahan takia, joten ilo on kuollut', hän väitti.

Smoking Blunt Weed-konferenssissa

Osallistuttuaan kannabiskonferenssiin Chicagossa urheilusupertähdet Mike Tyson ja Ric Flair polttivat doinkeja yhdessä tiistai-iltana, ja videon ulkonäön perusteella se oli HYVÄÄ kamaa!!

Luontopoika ja Iron Mike voidaan nähdä nauramassa ja pöyhkeilemässä kaduilla vuotaneella videolla.

'@miketyson ja minä olemme olleet koko yön polttamassa Ric Flair Dripia. WOOOOOO!” Tämän videon tekstitys on Flair.

mike tysonin sairaus

Benzinga raportoi, että Tyson ja Flair työskentelivät yhdessä Naitchin 'Ric Flair Drip' -kannabislinjalla ennen kuin heistä tuli liikekumppaneita Miken 'Tyson 2.0' -yrityksessä.

Mukaan Bensiinille , koko konferenssin ajan Flair ja Tyson polttivat monia tylppyjä yleisön edessä, kun taas Mike ja Ric mainostivat marihuanan käytön etuja Xanaxin kaltaisiin farmaseuttisiin kipulääkkeisiin verrattuna.

Esityksen aikana Flair puhui siitä, kuinka rikkaruohon käyttö auttoi häntä käsittelemään fyysistä epämukavuutta, jota hän tunsi ammattipainin uransa seurauksena.

Kaksi legendaa ovat kohdanneet aiemmin, joten tämä ei ole ensimmäinen kerta. Kun nyrkkeilijä Rick Ross tuli tunnetuksi miehen hakkaamisesta lentokoneessa, Mike ja Ric polttivat hänen kanssaan Benzinga Cannabis -tapahtumassa huhtikuussa.

Lue lisää: Clive Myrien sairaus: Millainen hänen terveytensä on nyt?

Johtopäätös

Mike Tyson on amerikkalainen entinen ammattinyrkkeilijä, jolla on alkuuransa lempinimi ”Iron Man”. Hän joutui käsittelemään syytöksiä, että hän oli rampautunut sairauden vuoksi, myöhemmin hän lopetti huhut Newsmax TV:n haastattelussa. Nyt te kaikki tiedätte, että tämä kaikki oli huhua ja meidän Iron Mike on ihan hyvä.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: Maisema Insight