Mike Lindell Net Worth 2022: Reaaliaikainen päivitys rikkaasta elämästä!

Julkkis

WPR

Michael James Lindell on amerikkalainen yrittäjä, joka tunnetaan parhaiten tyynyjä, sänkyjä ja tossuja valmistavan My Pillow -yrityksen keksimisestä. Mike Lindellin nettovarallisuuden odotetaan olevan noin 100 miljoonaa dollaria vuonna 2022.

Lindell on Donald Trumpin vankkumaton ihailija ja Lindell Foundationin perustaja, voittoa tavoittelematon järjestö, joka on omistautunut auttamaan huumeiden väärinkäyttäjiä.

Aikainen elämä

Michael James Lindell syntyi 28. kesäkuuta 1961 Mankatossa, Minnesotassa. Hän varttui Minnesotan Carverin ja Chaskan kaupungeissa, missä hän aloitti uhkapelaamisen teini-ikäisenä.

Mike ilmoittautui Minnesotan yliopistoon valmistuttuaan lukiosta, mutta keskeytti opinnot vain muutaman kuukauden kuluttua.

Mike Lindell Net Worth

Lindell sai kokaiiniriippuvuuden parikymppisenä ja aloitti crackin käytön 1990-luvulla. Hänen ensimmäinen vaimonsa erosi hänestä, ja hänen omaisuutensa takavarikoitiin hänen huumeriippuvuuden ja uhkapeliongelmien vuoksi. Miken huumeriippuvuus kasvoi siihen pisteeseen, että hänen crack-kauppiaat järjestivät intervention vuonna 2008.

Lindell väittää: 'He olivat kolme kaupungin suurinta myyjää. He väittivät, että olin ollut hereillä 19 päivää peräkkäin. He eivät halunneet myydä minulle uudelleen. Yksi heistä yritti hoitaa minua, kunnes nukahdin.' Mike on todennut, että rukoileminen auttoi häntä tulemaan raittiina vuonna 2009.

Lue myös: Jessica Simpson Net Worth 2022: Amerikkalainen laulaja, näyttelijä, yrittäjä ja tv-persoonallisuustulot!

Mike Lindellin nettoarvo

Mike Lindell on yli 50 miljoonan dollarin amerikkalainen yrittäjä, yritysjohtaja ja kirjailija. Lindell tunnetaan parhaiten My Pillowin perustamisesta ja luomisesta. Hän on myös tunnettu siitä, että hän on kova fani Donald Trump , ja hän on ollut mukana Trumpin pyrkimyksissä vaikuttaa vuoden 2020 presidentinvaaleihin tarjoamalla taloudellista tukea ja levittämällä salaliittoteorioita.

Mike perusti Lindell-säätiön vuonna 2012 auttaakseen huumeidenkäyttäjiä saamaan hoitoa, ja hän käynnisti Lindell Recovery Networkin vuonna 2019 'auttaakseen kamppailevia addikteja löytämään toivoa, kuntoutusta ja Jeesuksen rakkautta'.

Mike Lindell Net Worth

Mike oli se, joka julkaisi kirjan 'What Are the Chances? Vuonna 2019 hän ohjasi, tuotti ja näytteli dokumenttia 'From Crack Addict to CEO' ja vuonna 2021 hän ohjasi, tuotti ja esiintyi elokuvassa 'Absolute Proof'. 'Näyttääkseen, että Trump voitti vuoden 2020 presidentinvaalit Video poistettiin YouTubesta ja Vimeosta muutama tunti sen jälkeen, kun se lähetettiin suoratoistona One America News Network -verkkosivustolla, sen jälkeen kun faktantarkistajat tuomitsivat sen 'hylättyjen, perusteettomien väitteiden esittämisestä'.

Nettovarallisuus50 miljoonaa dollaria
Maksetut verot7 miljoonaa dollaria
Vuositulot32 miljoonaa dollaria
Huviveneet omistuksessa5
Autot Omistamassa19
Kartanoita ja huviloita14
Paino200 paunaa (91 kg)

Lue myös: Jeff Hardy Net Worth: Kuinka rikas tämä henkilö on vuonna 2022!

Ura

Mike perusti monia pieniä yrityksiä Minnesotassa 1980-luvulla, mukaan lukien baarit, ravintolat ja matonpuhdistuspalvelut. Vuonna 2004 hän loi My Pillow -tyynyn, jota hän markkinoi messuilla, kauppakeskusten kioskeissa ja osavaltion messuilla seuraavien vuosien aikana.

Vuonna 2009 hän perusti My Pillow, Inc:n, ja yritys lähti liikkeelle sen jälkeen, kun se esitti ensimmäisen mainoksensa vuonna 2011. 30 minuutin esitys maksoi 500 000 dollaria, ja se esitettiin keskimäärin 200 kertaa päivässä.

Lindellin mukaan infomainoksesta tuli planeetan suosituin tiedote. Muutimme viidestä 500 työntekijään vain 40 päivässä.

Mike Lindell Net Worth

Yhtiön kerrotaan tuottaneen 280 miljoonaa dollaria vuodessa huipussaan, ja tätä kirjoitettaessa se on myynyt yli 50 miljoonaa tyynyä ja työllistää yli 1 600 henkilöä.

Kuluttajien valitusten vuoksi Better Business Bureau poisti My Pillow, Inc:n sertifioinnin vuonna 2017, ja yrityksen luokitus alennettiin arvoon F.

Mike nimitti poikansa Darrenin toimitusjohtajaksi vuonna 2020, ja monet kauppiaat lopettivat My Pillow -tuotteiden kuljettamisen vuoteen 2021 mennessä. Lindell uskoo, että kaupat lopettivat hänen tuotteidensa myynnin, koska hän ennusti äänestyspetoksesta vuoden 2020 vaaleissa, mutta Bed Bath & Beyondin tiedottaja väitti My Pillow -tuotteiden myynnin. Pillow oli yksi monista 'heikosti toimivista tuotteista ja brändeistä', jotka yritys päätti luopua käytöstä. Mike paljasti maaliskuussa 2021, että hän kehittäisi Vocal-nimistä sosiaalisen median verkostoa, joka olisi sekoitus Twitteriä ja YouTubea.

Erimielisyyksien jälkeen Vocal-nimisen verkkosivuston rakentaneen yrityksen kanssa hän muutti nimensä Frankiksi. Lindell työskenteli neljä vuotta Frankilla, joka debytoi huhtikuussa 2021 lukuisten teknisten ongelmien kanssa.

Lue myös: Pat Sajak Net Worth 2022: Reaaliaikainen päivitys rikkaasta elämästä!

Henkilökohtainen elämä

Mike Lindell Net Worth

Lindell meni naimisiin ja erosi kahdesti, ensimmäisen kerran Karen Dickeyn kanssa. Vuonna 2013 hän meni naimisiin Dallas Yocumin kanssa toisen kerran, mutta avioliitto kesti vain vuoden. Lindell on neljän lapsen isä aiemmista avioliitoistaan. Hän on myös lahjoittanut anteliaasti muille hyväntekeväisyysjärjestöille, kuten Pelastusarmeijalle ja Union Gospel Missionille.

Lindell kamppaili riippuvuuden kanssa 20-vuotiaana, pääasiassa kokaiinista. Tänä aikana hän keräsi myös paljon uhkapelilaskuja, mikä johti lopulta hänen kotinsa sulkemiseen. Vuonna 2009 hän kuitenkin onnistui saavuttamaan raittiuden rukouksen kautta. Nykyään hän on Lindell-säätiön perustaja, voittoa tavoittelematon järjestö, joka auttaa huumeriippuvuudesta kärsiviä ihmisiä.