Mikä on Win Butlerin nettoarvo vuonna 2022? Kuinka paljon nettoarvoa hän on saanut uuden kiertueensa jälkeen?

Nettovarallisuus

WPR

Kanadalais-amerikkalainen laulaja-lauluntekijä-multiinstrumentalisti Edwin Farnham Butler III syntyi 14. huhtikuuta 1980. Yhdessä vaimonsa Régine Chassagnen kanssa hän perusti Montrealin indie rock -yhtyeen Arcade Fire.

Win Butlerin elämäkerta

Tunnettu julkkis, Win Butler syntyi Yhdysvalloissa 14. huhtikuuta 1980.

Arcade Firen laulaja ja sanoittaja; hänen bändinsä diskografia sisältää kriitikoiden ylistämät albumit Funeral, Neon Bible, The Suburbs ja Reflektor. Astrologian asiantuntijat ovat päättäneet, että Oinas on Win Butlerin tähtimerkki.

Edwin Farnham Butler III on laulaja-lauluntekijä-multi-instrumentalisti-tuottaja, joka syntyi Kanadassa 14. huhtikuuta 1980. Hän oli varhainen jäsen Montrealin vaihtoehtomusiikkiyhtyeessä Arcade Fire. Sekä hänen nuorempi veljensä Will Butler että hänen vaimonsa Régine Chassagne soittavat yhtyeessä.

Hänen isoäitinsä oli itse TV-tähti, ja hän on isännöinyt varieteohjelmaa ABC:ssä ja laulanut kuuluisan King Sistersin kanssa.

voittaa Butlerin nettovarallisuus

Vuonna 2000 Butler asettui Montrealiin, Quebeciin, Kanadaan ilmoittautuakseen McGill Universityyn, missä hän tapasi tulevan vaimonsa Régine Chassagnen; pari avioitui vuonna 2003. Butler sai kandidaatin tutkinnon uskonnontutkimuksessa McGilliltä vuonna 2004.

Lue lisää: Billie Jeanin nettovarallisuus 2022: Kuinka tulot muuttivat tämän tennispelaajan elämäntyyliä?

Etnisyys, uskonto ja poliittiset näkemykset

Kaikki ovat uteliaita Win Butlerin taustasta, joten tässä kerromme hänen rotuun, kansallisuuteensa ja syntyperään liittyvistä yksityiskohdista. Joten katsotaanpa! Julkisesti saatavilla olevien lähteiden, kuten IMDb ja Wikipedia, mukaan Win Butler on tuntematon etninen alkuperä.

Tässä viestissä keskustelemme Win Butlerin uskonnollisten ja poliittisten vakaumusten viimeisimmästä kehityksestä. Olisi hyödyllistä, jos katsoisit artikkelin uudelleen muutaman päivän kuluttua.

Vuonna 2005 Butler ja Chassagne olivat osa 'Do They Know It's Hallowe'en?' UNICEF-hyötyprojekti. The Box, pääosassa Richard Kelly, sisälsi myös duon säveltämää musiikkia.

Voita Butlerin nettoarvo

On arvioitu, että Win Butler, amerikkalainen laulaja ja lauluntekijä, on 8 miljoonan dollarin arvoinen. Huhtikuusta 1980 lähtien Win Butler on kutsunut Truckeen Kaliforniaan kotiin. Useimmat ihmiset tunnistavat hänet suositun rock-yhtyeen Arcade Firen jäseneksi.

VOITA BUTLERIN NETTOARVO JA PALKKA
Nettovarallisuus8 miljoonaa dollaria
PalkkaTarkistuksessa
TulonlähdeJulkkis
AutotEi saatavilla
TaloAsuminen Omassa Talossa.

Bändissä ovat myös Winin vaimo Regine Chassagne ja hänen nuorempi veljensä Will Butler. Hän on pelannut useissa hyväntekeväisyyskilpailuissa, mukaan lukien vuoden 2015 NBA All-Star Celebrity Game.

voittaa Butlerin nettovarallisuus

Butler ja hänen vaimonsa Regine erotettiin omistajista Tidalissa, musiikin suoratoistopalvelussa, maaliskuussa 2015. Vuonna 2001 Arcade Fire kokoontui Montrealissa, Quebecissä, Kanadassa. He valitsivat vuoden 2011 Grammy-gaalassa Vuoden albumin.

Vuoden 2004 julkaisunsa jälkeen Funeralista tuli yhtyeen ensimmäinen studioalbumi, joka myi yli 500 000 kappaletta pelkästään Yhdysvalloissa.

Vuonna 2007 yhtye julkaisi toisen albuminsa, Neon Raamattu , joka oli huipussaan sijalla 2 Yhdysvalloissa ja Isossa-Britanniassa ja sijalla 1 Kanadassa ja Irlannissa.

The Suburbs, heidän kolmas studioalbuminsa, julkaistiin vuonna 2010 ja nousi nopeasti listojen kärkeen useissa maissa, kuten Kanadassa, Belgiassa, Irlannissa, Norjassa, Isossa-Britanniassa ja Yhdysvalloissa.

Vuonna 2013 he julkaisivat albumin nimeltä Reflektor, josta tuli nopeasti myydyin ykkönen viidessä eri maassa. Yhdysvallat, Iso-Britannia ja Kanada nousivat listan kärkeen kuunneltuaan vuoden 2017 albumiaan Everything Now.

Kenen kanssa Win Butler seurustelee?

Win Butler meni naimisiin Régine Chassagnen kanssa tietojemme mukaan. On toukokuu 2022, ja Win Butler on edelleen sinkku.

On todettu, että Win Butlerilla ei ole dokumentoitu aiempia suhteita. Saatat ehkä auttaa Win Butlerin treffihistorian kokoamisessa.

9. heinäkuuta 2019 Kanadan maahanmuutto-, pakolais- ja kansalaisuusministerin Ahmed Hussenin Montrealissa järjestämässä seremoniassa Butlerista tuli Kanadan kansalaisuus.

Henkilökohtainen elämä

21. huhtikuuta 2013 Butler ja hänen vaimonsa, Arcade Fire -jäsen Régine Chassagne, saivat pojan, jolle he antoivat nimen Edwin Farnham Butler IV, vanhemmat.

Montrealissa 9. heinäkuuta 2019 pidetyssä seremoniassa, jota johti Kanadan maahanmuutto-, pakolais- ja kansalaisuusministeri Ahmed Hussen, Butlerista tuli Kanadan kansalaisuus.

Lue lisää: Julius Francisin nettovarallisuus: Kuinka rikas on entinen brittinyrkkeilijä vuonna 2022?

Butler on vakituinen pelaaja NBA All-Star Celebrity Gamessa, ja hänet valittiin pelin MVP:ksi vuonna 2016.

voittaa Butlerin nettovarallisuus

Neljä naista on syyttänyt Butleria 'seksuaalisesta väärinkäytöksestä' 27. elokuuta 2022 julkaistun Pitchforkin artikkelin mukaan. Butler sanoo, ettei hänellä ollut pahaa tahtoa syyttäjiään kohtaan ja että kaikki vuorovaikutus oli vapaaehtoista.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR