Mikä on Vegeta Cult On Tiktok? Uusissa profiilikuvissa on vihreitä takkeja käyttäviä ihmisiä!

Viihde

WPR

Rauhoitu, TikTok-kultti ei ole kuin jotain kauhuelokuvasta. se on vain suuri TikTok-käyttäjien yhteisö, joka tunnistaa olevansa osa samaa ryhmää ja jolla on samanlaisia ​​uskomuksia.

The Step Chicken’s Cult, joka tunnistettiin sen sinisestä profiilikuvastaan, tuli leviämään heti alussa. Seuraavaksi tuli Lana Cult, innostunut ryhmä Lana Del Reyn ihailijoita. Puhumattakaan meksikolaisesta Horchata-uskonnosta.

Vegeta Cult on uusin kultti, joka on vallannut TikTokin.

Mikä on kultti TikTokissa?

vegeta kultti

TikTokin kulteilla voi olla pelottavalta kuulostava nimimerkki, mutta ne vaativat vain muutaman perusvaiheen aloittaakseen.

Kun 'kultti' muodostuu TikTokissa, sen jäsenet samaistuvat siihen vaihtamalla profiilikuvansa vastaamaan ryhmän ideologiaa.

Sitten he seuraavat kaikkia muita, joilla on samanlainen profiilikuva, mikä voi johtaa satoihin uusiin seuraajiin.

Lana-kultti, jossa käytettiin Lana Del Reyn muotokuvaa, kiinnitti huomion kulttiilmiöön, jota myöhemmin seurasi 'hamsterikultti' ja monet muut.

Lue lisää: Tiktok-tähdeksi selitetty Giggity 420 -trendi ohjaa käyttäjät Googleen!

Mikä on Vegeta Cult TikTokissa?

Tätä uutta TikTok-kulttia kutsutaan Vegeta-kultiksi yhden uskonnon päähahmon mukaan.

Se on saanut inspiraationsa tunnetusta hahmosta Dragon Ball Z -franchising .

Antisankari on suosittu trooppinen animessa hänen usein esittämiensä rohkeiden ja ylimielisten lausuntojensa vuoksi.

Toisin kuin muut kultit, kaikki tämän kultin jäsenet eivät käytä samaa profiilikuvaa.

vegeta kultti

Sen sijaan kultin jäsenet muokkaavat profiilejaan pukemalla ylle Vegetan tavaramerkin vihreän takin.

He ovat myös turvautuneet roskapostittamiseen suosittujen TikTokerien kommenttiosissa, jotka ovat puhuneet kulttia vastaan.

Suositun TikTok-tähden Charli D’Amelion videon kommenttiosiossa oli runsaasti edustettuina käyttäjät, joiden profiilikuvissa oli vihreitä takkeja.

Yksi heistä julisti lihavoituna: ”Läsnäolomme tulee tunnetuksi”.

'Laajennamme ja valloitamme TikTokin', toinen lisäsi.

Joku muu sanoi 'Vegeta-jengi päällä ilman korkkia'.

Jonkun kädensijaa ” @ vegetatard ” käyttäneen väitettiin perustaneen kultin kesäkuussa 2021.

Vihreän takin pukeminen profiilikuvaasi varten on kaikki mitä vaaditaan kultin jäseneksi pääsemiseksi.

Onneksi on jo kuvia julkkiksista ja nettivitsistä, jotka pukeutuvat takkiin, joten uusien jäsenten rekrytointi ei ole vaikeaa.

Lue lisää: Mitä Soda Can Tabs On Tiktok tarkoittaa? Miten sitä käytetään?

Näin voit muuttaa PFP:täsi ja liittyä Vegeta Cultiin

Uudessa profiilikuvassasi on oltava animehahmo, joka pukeutuu Vegetan omaan vihreään 'SAB'-takkiin, jos haluat tulla hyväksytyksi Vegeta Cult -kulttiin. Onneksi verkossa voi nähdä kuvia useista vaatteita pukeneista hahmoista. Jos haluat vaihtaa toiseen henkilöön, sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin päivittää profiilikuvasi.

Nyt kun olet liittynyt Vegeta Cultiin, sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin postata siitä lakkaamatta sosiaalisen median tileillesi. Nämä viestit ovat yritys värvätä lisää ihmisiä ja kasvattaa kulttia. Minkä tahansa itseään kunnioittavan TikTok-kultin perimmäinen tavoite on hukuttaa palvelu ja jättää ne, jotka eivät ole liittyneet niihin, hämmentyneiksi. Näyttää toimivan toistaiseksi.

Lue lisää: Viral Tiktok Song Moreart Feat Ihi Ya Budu Ebat Lataa, kuuntele ja katso ilmainen Ihi Ya Budu Ebat MP3, video ja sanoitukset

Vegeta on yksi animen ikonisimmista hahmoista

vegeta kultti

Tavallaan se sopii siihen Vegeta ottaisi TikTokin haltuunsa. Hänestä on tullut kulttuurihahmo, koska hän on antisankari, joka ilmaisee usein äärimmäisiä osoitusta itsestään. Monet katsojat odottavat Vegetaa tasapainottaakseen ohjelman päähenkilön Gokun, joka on niin puhdas ja mukava.

On mahdollista, että Vegeta on ensimmäinen animehahmo, joka hallitsee TikTokia, mutta hän ei varmasti ole viimeinen. Anime-katsojat ovat äänekäs alakulttuuri, joka ei pelkää pukea fandomiaan hihoissaan. Vegeta on yksi animemaailman tunnetuimmista hahmoista, mutta on monia muitakin, joiden animefanit saattavat joutua perässä suorittaakseen TikTok-vallankaappauksen.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR