Mikä on tarina 'Kreikan 25. saari' -meemin takana?

Viihde

WPR

Vanhempi Twitter-väestö on aloittanut meemin Kreikan 25. saaresta. Esimerkiksi mikä on tämä salaperäinen 'Kreikan 25. saari', joka on mainittu alla olevassa keskustelussa? Kysymys kuuluu, miksi? Miksi näin on? Uusi verkkomeemi on liikkeellä, ja se haastaa sinut nimeämään Kreikan 25. saaren.

Tämä saattaa vaikuttaa hämmentävältä kysymykseltä, johon ei ole selvää ratkaisua, mutta se kuitenkin vihjaa ratkaisevaan hetkeen kyseisen kansan menneisyydessä. On turvallista olettaa, että kyseessä olevat saaret ovat nykyajan kreikkalaisia ​​analogeja Joonianmeren saarille, jotka ympäröivät nykypäivän Kreikkaa. Zante, Aegina, Hydra ja Spetses ovat näiden saarten nykyiset nimet.

Kreikasta alkanut meemi on leviämässä

Meemi alkoi heinäkuussa ja haastaa käyttäjät tunnistamaan Kreikan kahdeskymmenesviidennen saaren. Kreikan saaristossa asuu tuhansia saaria, jotka muodostuivat viimeisen kahden miljoonan vuoden aikana, ei vain 25, kuten jotkut kohteet antavat uskoa. Meidän on tiedettävä, mistä tämä meemi tuli ja miksi siitä on tullut niin suosittu. Onko ketään joka on keksinyt ratkaisun?

Viime päivinä ilmauksesta 'Kreikan 25. saari' on tullut Twitter-meemi. Haluan selventää, mitä meemi on ja miten sitä käytetään ihmisille, jotka eivät tiedä mistä puhun. Kuva, jonka päällä on tekstiä, joka verkossa jaettuna on tarkoitettu humoristiseksi”, Urban Dictionary määrittelee meemin.

Niillä on usein mitään tekemistä trendikkään ammattikieltä tai valtavirran kulttuurin kanssa. Ne sopivat täydellisesti jaettavaksi sosiaalisen median alustoilla, kuten Tumblr ja Facebook. Yhden meemin kaava löytyy toisesta, aikaisemmasta meemistä, ja molemmilla meemillä on samanlainen elinikä, ennen kuin ne korvataan jollain uudemmalla ja 'viileämmällä'.

Tämä tyttö kysyi kommentissa jonkun toisen valokuvaan: 'Mikä on Kreikan 25. saari?' ja kysymys tarttui ja siitä tuli meemi. Oli huvittavaa, että hän kysyi, joten muut seurasivat perässä, ja pian he keksivät omia kuvitteellisia saaria kuten 'Paratiisisaaren' (jonka sain flipperistä)

Kreikan 25. saari

Internetin kulttuuri voi toisinaan olla outoa. Jotkut ihmiset viettävät kohtuuttoman paljon aikaa verkossa, ja heidän joukossaan on niitä, jotka käyttävät tätä aikaa humoristiseen toimintaan. Joskus nämä ovat 'meemejä', joilta ne kuulostavat: vitsejä, jotka leviävät Internetissä. Viime aikoina on ollut Twitter-trendi Kreikan 25. saaresta. Tämä trendi alkoi 30.6.2018.

Kreikan 25. saari

Vitsi, joka synnytti Kreikan 25. saaren meemin, levisi kulovalkean tavoin verkossa. Kysymys 'Mikä on Kreikan 25. saari?' laittaa pallon pyörimään. Monet kuuntelijat eivät ymmärtäneet kysymystä. Joku tunnisti lopulta Kreetan, Kreikan 25. suurimman saaren. Jos et ole aiemmin törmännyt tähän vitsiin tai meemiin, se menee jotenkin näin:

Sporcle oli sivusto, jossa meemi ilmestyi ensimmäisen kerran. Kuten Buzz-syöte ja Reddit, tämä antaa käyttäjille mahdollisuuden tehdä ja jakaa tietokilpailuja verkkoyhteisön kanssa. Heidän 25. Kreikan saaren tietokilpailu sai niin hyvän vastaanoton, että kehittäjä julkaisi sen lopulta.

Twitter on tällä hetkellä täynnä kuvaa 'Kreikan 25. saari' -vitsistä. Siellä on kuva kartasta, jonka ympärille on merkitty ja numeroitu saaret, ja kuvan edessä on avain, joka kertoo mihin saareen viitataan ja miksi. Täällä on yhteensä 25 erillistä 'saarta', joista jokaisella on ainutlaatuinen tehtävä.

Lue lisää: Lana Rhoadesin vauvameemit säilyvät, vaikka isä on tuntematon!

Mikä saari muodostaa Kreikan 25. saaren?

Twitterissä voit löytää lukemattomia meemejä, jotka esittävät kysymyksen: 'Mikä saari muodostaa Kreikan 25. saaren?' Monet ihmiset uskovat Kreikan 25. saareen, vaikka sitä ei ole olemassa. Koska yhdelläkään muinaisen Kreikan muodostaneesta 24 saaresta ei ole nimeä, numerolla 25 on erityinen merkitys.

Kreikan 25. saari

Jotkut Twitterin viimeisimmistä suosituimmista aiheista ovat vitsi Kreikan 25. saaresta, joka on saanut monet ihmiset ymmällään. Okei, siirrytään messinkitappiin: Mikä on kahdeskymmenesviides saari?' lukee twiitin.

Historian mioseenikauden aikana Aasian ja Kreikan välille rakennettiin maasilta, kun Kreikkaan lisättiin 25 saarta. Mikä on Kreikan 25. saari? oliko @bazzy98-niminen käyttäjä Twitterissä tänä aamuna kysymyksen? En voi mennä takaisin nukkumaan ennen kuin saan tietää.' Huumoria, mutta miten se tarkalleen ottaen toimii täällä? Heillä ei kestänyt kauan tarjota hauskimpia vitsejä, koska Twitter on täynnä hauskoja ihmisiä.

Mikä on Kreikan 25. saari?

Kykladien saarista Amorgos on kauimpana itään. Se on pieni saari Kreikassa. Vain 80 ihmistä asuu alueella, joka on kooltaan vain 127 neliökilometriä. Amorgos, Kykladien itäisin, oli peli Meiden keskuudessa. Tämä kreikkalainen saari on peräisin sanasta sus, joka tarkoittaa kreikaksi 'epävarmuutta'.

Alueellisesti Kreikan 25. saari on melko pieni, vain 127 neliökilometriä. Se on Kykladien kauimpana itään, ja sen väkiluku on noin 80 ihmistä. Heidän joukossaan on paljon kalastajia ja merimiehiä. Myös Videopeli among Us perustui Amorgosin saarelle.

Kreikan 25. saari

Kreikan saari Amorgos on sijalla 25. Arrian , kreikkalainen maantieteilijä toisella vuosisadalla, oli ensimmäinen, joka tunnisti pienen Amorgosin saaren. Se sijoittuu Kykladien saarille ja tuli tunnetuksi tietokonepelin Within Us ansiosta.

Tällä suurella saarella on tyypillinen välimerellinen ilmasto, koska se on lähellä Egeanmerta. Amorgos, Kykladien itäisin saari, löysi arialainen toisella vuosisadalla. Sus-sana, jonka mukaan tämä kreikkalainen saari on nimetty, tarkoitti alun perin epäilystä, mutta nyt se merkitsee löytöä. He ajattelevat, että tällä Egeanmeren saarella saattaa olla jotain kyseenalaista.

Lue lisää: Big Hero 6 'Aunt Cass' -meemi - Tästä syystä Aunt Cass on Twitter-meemi!

Kreikan saaren maantieteellinen alue

Toinen Kreikan saari, Amorgos, on mysteerin peitossa. Vain 80 asukkaalle saari on yllättävän suuri, 127 neliökilometriä. Se sijaitsee 19 kilometriä Miloksesta, 14,4 kilometriä Naxoksesta, 44,2 kilometriä Santorinista, 63,1 kilometriä Paroksesta ja 57,8 kilometriä Mykonoksesta, ja se on Kykladien itäisin saari.

Vaikka Amorgos ei ollut suoraan osallisena legendaarisessa konfliktissa Troijan kanssa, se toimi satamana muinaisilla merireiteillä, jotka yhdistivät Euroopan Lähi-itään ja Afrikkaan Syyrian ja Egyptin kautta.

Kreikan Kykladit koostuvat yhteensä 24 saaresta, joista 25 on poikkeava saari. Tämä pieni saari on tullut tunnetuksi tietyn BBC-sarjan ansiosta. Ihmisiä eri puolilta maailmaa kerääntyy sinne, koska se ei tunnu miltään muulta Kreikan saarelta.

Kreikan saari Amorgos löytyy Naxoksen pohjoispuolelta. Kykladeilla sijaitseva Naxoksen saari on yhdistetty mantereeseen sillalla, joka ylitti Karteros-laguunin vuonna 1965. Amorgos on pieni saari lähellä suuria turistikohteita, kuten Delos ja Rhenia. Amorgosissa asuu pieni, eristyksissä oleva noin 80 ihmisen yhteisö, jotka kaikki asuvat pääkaupungissa Chorassa (joka tarkoittaa kirjaimellisesti 'kylää').

Ihmiset ajattelevat, että 'Amorgos' kuulostaa 'meidän keskuudessamme'.

Ihmiset käyttävät termiä Amorgos synonyyminä sanalle ' Keskuudessamme ”, mikä johti 'Kreikan 25. saari' -vitsin leviämiseen.

Kreikan 25. saari

Amerikkalainen kehitysstudio Innersloth on julkaissut avaruusaiheisen verkkomoninpelin nimeltä Once Us, ja siitä on nopeasti tulossa hitti nuorten pelaajien keskuudessa kaikkialla.

Vaikka nämä kaksi termiä ovat erilaisia, ne kuulostavat riittävän samanlaisilta, että vitsi on otettu hyvin vastaan ​​Meistä pelaajien keskuudessa.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR