Mikä on tämän päivän Wordle-sana 7. kesäkuuta 2022?

Viihde

WPR

On uskomatonta, kuinka nopeasti aika kuluu, eikä Wordle ole poikkeus. Viikon jälkeen kesäkuussa monet ihmiset saattavat kokea uupumusta tai tarve rentoutua. Olemme täällä seurataksemme pelisi sarjoja ja ennätyksiä. Tässä ovat vastauksesi ja vihjeesi Wordleen 7.6.2022.

Vihjeitä Wordleen 7. kesäkuuta

Tässä muutamia vinkkejä tämän päivän Wordleen.

  • Sana tarkoittaa 'ylivuodosta', ja sitä käytetään usein viitaten veteen.
  • Konsonantti aloittaa termin.
  • Tässä sanassa on vain yksi vokaali.
  • Yksi vokaali toistetaan peräkkäin, aivan kuten eilisissä sanoissa.
  • Sana tulee konsonantille lopussa.

Sana 7. kesäkuuta 2022

Tämän päivän Wordle 353 -vastaus

Jos vihjeet eivät olleet riittäviä, vastaus on esitetty alla.

Ratkaisu Wordleen 7. kesäkuuta on FLOOD.

Lue myös: Wordle Word tänään 6. kesäkuuta 2022: Wordle Word -vinkkejä ja tämän päivän vastaus

Mikä on paras Wordlen aloitussana?

Wordlen paras aloitussana on se, joka saa sinut hymyilemään. Jos kuitenkin pidät strategisesta lähestymistavasta tunnepitoisen lähestymistavan sijaan, meillä on joitain ehdotuksia, joiden avulla voit valita täydellisen avauksen. Valitse sana, joka sisältää vähintään kaksi erilaista vokaalia sekä muutamia yleisiä konsonantteja, kuten S, T, R tai N.

Mitä Wordle-arkistoille tapahtui?

Sana 7. kesäkuuta 2022

Yksi sana joka päivä on hyvä, mutta se ei aina riitä. Sivuston mukaan aiempien pulmien arkisto poistettiin New York Timesin pyynnöstä.

Miten Wordle toimii?

Wordle on sanapeli, joka on samanlainen kuin Hangman. Arvaat kokonaisia ​​sanoja kirjainten sijaan. Saat vihjeitä kunkin sanan kirjainten perusteella. Sinulla on vain kuusi mahdollisuutta per peli, joten ole varovainen arvioiden kanssa.

Koska sinulla on vain kuusi yritystä, sinun tulee välttää kirjaimien toistamista peräkkäisissä sanoissa, ellet saa vihreitä ja keltaisia. On helpompi määrittää päivän sana, jos voit poistaa enemmän kirjaimia. Koska jokaisessa sanassa on viisi kirjainta, sinun olisi pitänyt poistaa yli puolet aakkosista neljänteen vuoroon mennessä.

Sana 7. kesäkuuta 2022

Tietenkin olet vapaa, aluksi millä tahansa termillä, josta pidät. Yritä tyhjentää kaikki vokaalit toisella yrittämällä saadaksesi parhaat tulokset. Y-kirjainta lukuun ottamatta lähes jokaisessa englannin kielen sanassa on vähintään yksi viidestä vokaalista.