Mikä on päivän sana 9. kesäkuuta 2022?

Viihde

WPR

On vain kymmenen päivää, kunnes olemme saavuttaneet 365 sanaa! Monet meistä, minä mukaan lukien, eivät ole lähelläkään tätä lukua. Kun uusi vuosi saapui, pelistä tuli vain suositumpi. Joka tapauksessa, olemme saaneet sinut nykypäivän maailmaan, jos olet pysynyt mukana tai aloittanut missä tahansa vaiheessa. Jotta voit jatkaa sarjaasi, tässä muutama vinkki ja vastaus 9. kesäkuun Wordleen!

Vihjeitä Wordleen 9. kesäkuuta

Tässä muutamia vinkkejä tämän päivän Wordleen.

Sana 9. kesäkuuta 2022

  • Tämä termi viittaa minkä tahansa kehän määrittämiseen.
  • Sitä käytetään usein vähemmän kuin ihanteellisessa tilanteessa mittaamiseen.
  • Konsonantti aloittaa termin.
  • Tässä sanassa on vokaali.
  • Tässä sanassa ei ole toistuvia kirjaimia.
  • Tämä on yksitavuinen sana.

Lue myös: Wordle Word tänään 8. kesäkuuta 2022: Wordle Word -vinkit ja tämän päivän vastaus

Tämän päivän Wordle 355 -vastaus

Sana 9. kesäkuuta 2022

Jos vihjeet eivät olleet riittäviä, vastaus on esitetty alla.

Vastaus kesäkuun 9. päivän sanaan on GIRTH.

Miten Wordle toimii?

Wordle on ilmainen selainpeli, jossa sinun täytyy arvata päivän sana. Peli antaa sinulle vihjeitä kunkin kirjoittamasi sanan kirjainten tarkkuuden perusteella. Voit käyttää kirjainten väriä eduksesi kirjainten väristä riippuen. Koska viisikirjaimia termejä on niin paljon, sinun on tunnettava englannin kieli hyvin.

Voit aina käyttää ei-perinteisiä menetelmiä saadaksesi etua pelissä. Voit katsoa joitain tapojamme nähdäksesi, kuinka voit voittaa järjestelmän tai jopa saada lisäharjoitusta. Vaikka jotkut saattavat pitää sitä heikentävänä pelin yleistä tavoitetta, sillä ei ole suoraa vaikutusta keneenkään.

Sana 9. kesäkuuta 2022

Jos yksi sana päivässä ei riitä tyydyttämään nälkääsi, etsi lisää Wordlen klooneja ja vaihtoehtoja. Jotkut ihmiset etsivät muutakin kuin sanoja.