Mikä on päivän sana 21. kesäkuuta 2022?

Viihde

WPR

On totta, että asian selvittäminen itse on kaikkein nautinnollisin tapa edetä – mutta jos jäät jumiin ja alat murehtia sarjaasi, meillä on joitain vinkkejä, joiden avulla pääset takaisin raiteilleen.

Voit pian hypätä tämän artikkelin loppuun löytääksesi vastauksen Wordle #367:ään 21. kesäkuuta alkaen – mutta emme halua antaa mitään pois etukäteen. Sillä välin vieritä alas saadaksesi päivittäisiä neuvoja, lempeitä ohjeita ja ratkaisuja.

Entinen Reddit-insinööri Josh Wardle suunnitteli Wordlen lahjaksi pulmahullulle kumppanilleen. Wardle alkoi epäillä, että hänellä oli jotain tarpeeksi merkittävää oikeuttaakseen laajemman levityksen, kun siitä tuli heidän perheen WhatsApp-keskustelun tukipilari.

Tuhannet ihmiset pelaavat tätä peliä päivittäin, ja ihailijat ovat jopa rakentaneet Wordle-vastineita alkuperäiseen muotoon perustuen. Tämä sisältää pelejä, kuten Heardle, Actorle ja Framed, sekä versioita, kuten Dordle ja Quordle, joissa sinun on ratkaistava jopa 16 arvoitusta kerralla.

Lue myös: Mikä on tämän päivän sana 19. kesäkuuta 2022?

Mikä on paras Wordlen aloitussana?

Sana 21.6.2022

Meillä on joitain ehdotuksia, jotka auttavat sinua tekemään ihanteellisen ensimmäisen askeleen tai niin lähellä täydellistä kuin voit saada ilman, että arvaat vain maagisesti oikeaa sanaa.

Valitse sana, joka sisältää vähintään kaksi erilaista vokaalia sekä muutamia yleisiä konsonantteja, kuten S, T, R tai N.

Mitä Wordle-arkistolle tapahtui? Onko arkisto poistettu?

Kyllä, voit kerran pelata koko kirjaston aikaisemmista arvoituksista, mutta sivuston mukaan arkisto poistettiin New York Timesin pyynnöstä.

Wordlen vastaus 21. kesäkuuta 2022:

  • Gloat

Lue myös: Wordle Word tänään 20. kesäkuuta 2022: Wordle Word -vinkkejä ja tämän päivän vastaus

Onko Wordle tulossa vaikeammaksi?

Sana 21.6.2022

Jos Wordle on mielestäsi liian helppo, voit lisätä vaikeutta siirtymällä kovaan tilaan. Voimme kuitenkin kertoa, että Wordle ei muutu vaikeammaksi ennen kuin aktivoit tämän vaihtoehdon.

Miksi on olemassa kaksi erilaista Wordle-vastausta joinakin päivinä?

Wordlen peruskonsepti on, että riippumatta siitä, missä päin maailmaa olet, kaikki ratkaisevat saman pulman ja saavat saman vastauksen.

Kuitenkin ilmeisen Wordlen säännön vastaisesti pulmapeli hyväksyy toisinaan kaksi erilaista oikeaa ratkaisua samana päivänä.

Tämä poikkeama johtuu New York Timesin muutoksista sen jälkeen, kun se osti Wordlen aiemmin tänä vuonna.

Sana 21.6.2022

Ennen kuin pelaat, päivitä selaimesi varmistaaksesi, että saat saman pulman kuin kaikki muutkin – älä huoli, sivusto pitää kirjaa sarjastasi.