Mikä on Kim Kardashianin ja Kanye Westin eron todellinen syy?

Julkkis

WPR

Kim K. ja Kanye W.:n pitkittynyt avioerotapaus: Yksityiskohtainen aikajana

Kuten ehkä olet huomannut tai et, Kim Kardashian ja Kanye West eivät ole vieläkään virallisesti eronneet, vaikka Kim jätti avioerohakemuksen tammikuussa 2021.

Näytti siltä, ​​että asiat olivat tiukalla...

Sen jälkeen kaikki näytti normaalilta...

Kanye julisti julkisesti heidän sovintonsa ja hankki kiinteistön kadun toiselta puolelta Kim'siä ennen kuin hän alkoi seurustella Pete Davidsonin kanssa (joka sai nimensä Brändättyään itsestään).

Totuus on, että paljon tapahtuu (vaikkakin asiat ovat viime aikoina olleet paljon vähemmän jännittyneitä)! Koska uutta tietoa katoaa jatkuvasti, olemme koonneet ne tähän aikajanalle.

Tärkeää: Tämä esitetään käänteisessä kronologisessa järjestyksessä, joten viimeisimmät tiedot ovat ylhäällä. Jos haluat lukea tämän alusta alkaen, napsauta tästä päästäksesi ensimmäiseen päivään.

20. kesäkuuta 2022

Kiitos, että olet paras isä vauvoillemme ja että rakastat heitä niin kuin sinä, Kim sanoo Kanyelle isänpäivänä.

11. toukokuuta 2022

kim kardashian avioero

Kim paljastaa Kourtneylle, että Kanye kielsi hänet sen jälkeen, kun hän oli pukeutunut Wall Street Journal -lehden Innovator Awardsiin.

Kim sanoi Kourtille: 'Hän otti minuun yhteyttä myöhemmin' The Kardashiansin 11. toukokuuta jaksossa (kuvattiin 5.11.2021). 'Hän näytti minulle kuvan Marge Simpsonista identtisessä asussa ja kertoi minulle, että urani on päättynyt', sanoin.

4. toukokuuta 2022

kim kardashian avioero

Jälkeen Yhden kerran poistui Kimin SNL-puheesta 4. toukokuuta Keeping Up with the Kardashians -jaksossa, Kim kertoi Khloélle: 'Hän on vihainen siitä, että sanoin 'syy, miksi erosin hänestä', käytti sanaa 'eronnut'.'

Siksi hän olisi luultavasti halunnut käyttää sanaa 'arkistoitu' sen sijaan. Lisäksi loukkasin häntä, kun viittasin häneen räppärinä. Hän kehui: 'Olen paljon enemmän kuin räppäri. Vau, en voi uskoa, että käytit juuri sanaa 'räppäri'.

Kim vastasi, että 'se ei tapahdu täällä' Kanyelle, vaikka hän on 'niin tottunut saamaan juuri sitä mitä haluaa'.

Lue lisää: Kim Kardashianin ja Pete Davidsonin ero: mikä sai heidät eroon?

29. huhtikuuta 2022

Kanyelle läheinen lähde on kertonut Entertainment Tonightille, että hän pyrkii jatkamaan useiden viikkojen jälkeen ilman suurempia ongelmia. Kanye on levännyt ja keskittynyt toipumiseensa.

'Hän yrittää asettaa etäisyyttä itsensä ja kaiken, mitä hänen ja Kimin välillä tapahtui', henkilö väittää. Hän on kiinnittänyt kaiken huomionsa terveytensä parantamiseen ja irrottautumisesta elämänsä kaaoksesta.

Hänen elämänsä prioriteetti on aina vaimo ja lapset. Itsensä parissa työskenteleminen ja niiden priorisointi ovat hänen kaksi tärkeintä prioriteettia.

16. maaliskuuta 2022

Instagram on antanut Kanyelle 24 tunnin pelikiellon 16. maaliskuuta alkaen, koska se rikkoi sen 'vihapuheen', 'kiusaamisen' ja 'häirintä' vastaisia ​​käytäntöjä.

16. maaliskuuta 2022

Kim kertoi Ellen DeGeneres että hän yrittää näyttää lapsilleen 'paras' 'ottamalla korkean tien' hänen kanssakäymisensä Kanyen kanssa.

kim kardashian avioero

Koska vanhempieni avioliitto toimi minulle positiivisena roolimallina, minulla on myönteinen näkemys tulevista ihmissuhteista. Lisäksi [hän on] lasteni isä, tapahtuipa mitä tahansa. Niin kauan kuin elän, olen huoltaja.

Aina kun mahdollista, haluan lasteni katsovan vain parasta. Joten yritän vain sivuuttaa sen ja keskittyä siihen, mikä on lapsille parasta, niin haastavaa kuin se toisinaan onkin.

Entertainment Tonight -lehden raportin mukaan Kim 'ei halua, että mitään kauheaa tapahtuu', mutta ehkä 'pakkotaan ryhtymään dramaattisempiin toimenpiteisiin', jos hänen suhteensa Kanyeen ei parane.

Lue lisää: Kid Cudi täyttää Kanye Westin Rolling Loud Miamissa Westin lähdön jälkeen

14. maaliskuuta 2022

Päivä tekstiviestinvaihdon jälkeen Peten kanssa Kanye viittaa ohimenevästi siihen, että hän näkee lapsiaan harvoin tai ei koskaan. Lopeta tämä kertomus, olit juuri täällä tänä aamuna kasvattamassa lapsia kouluun”, Kim kirjoittaa vastauksena viestiin.

13. maaliskuuta 2022

Pete lähettää Kanyelle tekstiviestin: 'Joo se on Skete, voitko ottaa hetken ja rauhoittua' kuvakaappauksissa, jotka on sittemmin poistettu hänen ystävänsä Instagram-tililtä. Kello on jo kahdeksan aamulla, eikä asioiden ole pakko olla näin.

Kim on maailman upein äiti. Olet niin helvetin onnekas, että hän on lastesi äiti kaikesta, mitä hän tekee näiden lasten hyväksi. Olen saanut tarpeekseni siitä, että kohtelet meitä tällä tavalla, ja olen päättänyt puhua. Nojoo, mies ylös.

'Pete astui sisään, koska hän ei voinut nähdä, kuinka Kanye jatkoi Kimin heittämistä bussin alle', sisäpiiriläinen kertoi Us Weeklylle. Peteä ja Kimiä häiritään edelleen, ja Pete on kyllästynyt siihen, että Kim kuvataan aina pahiksi. Pete työnnettiin liian pitkälle ja hänen oli lähetettävä tekstiviesti Kanyelle.

2. maaliskuuta 2022

Maaliskuun 2. päivänä Kimin kerrottiin saapuneen virtuaaliseen oikeuteen, ja tuomari antoi hänelle luvan muuttaa siviilisäätynsä laillisesti sinkkuksi. Tämä päätös tuli sen jälkeen, kun Kim ilmaisi 'emotionaalista epämukavuutta' Kanyen julkisessa käsittelyssä heidän avioerossaan, jonka hän oli pyytänyt vaikenemaan.

Lue lisää: Kanye West Net Worth vuonna 2022: Itsetehty miljonääriräppäri, joka voitti 24 Grammya!

4. helmikuuta 2022

Kanyen kommentin jälkeen Northin perusteettomasta TikTokin käytöstä Kim käytti laajennettua Instagram-tarinaa käsitelläkseen 'jatkuvia hyökkäyksiään' häntä vastaan.

Suojellakseni heidän tytärtään, Kim sanoo: ”Vanhempana, joka on lapsiemme tärkein hoitaja ja huoltaja, teen parhaani suojellakseni tytärtämme samalla kun annan hänen ilmaista luovuuttaan haluamallaan tavalla aikuisen valvonnassa. koska se tarjoaa hänelle niin paljon iloa.'

kim kardashian avioero

Hän jatkaa: 'Kanyen huoli yrityksistä hallita ja manipuloida tilannettamme niin negatiivisesti ja julkisesti aiheuttaa vain suurempaa surua kaikille. Avioero on traumaattinen lapsillemme sellaisenaan.

Lapsillemme on alusta asti parasta ollut vahva ja toisiaan tukeva suhde vanhempiin, ja sydämeni särkee, että Kanye työskentelee sitä vastaan.

Muutamaa tuntia myöhemmin Kanye vastasi: 'Mitä tarkoitat suurimmalla palveluntarjoajalla? Amerikka todisti yrityksesi siepata tyttäreni tämän syntymäpäivänä, vaikka et ilmoittanut sijaintia.

Kun olin sisällä talossa leikkimässä poikani kanssa, soitit poliisille ja syytit minua varastamisesta. Kun syytit minua siitä, että olin korkealla Chicagon juhlissa, minut pakotettiin huumetestiin. Tracey Romulus, lopeta Kimin pakottaminen toimimaan tällä tavalla.

18 tammikuuta, 2022

Kimille läheinen lähde kertoo Us Weeklylle, että myrskyisän viikonlopun ja Chicagon syntymäpäiväjuhliin liittyvän hämmennyksen jälkeen hän 'toivoa, että avioero saadaan pian päätökseen' ja 'on valmis siihen, että tämä luku päättyy lopullisesti'.

16. tammikuuta 2021

On jännitystä, koska Kanye (joka seurustelee nyt näyttelijän kanssa Julia Fox ) kertoo kannattajille, että häntä ei kutsuttu Chicago Westin syntymäpäiväjuhlaan, vaikka itse asiassa hän oli. Hän ilmestyy, ja hän on nähnyt sen juttelevan Kris Jennerin kanssa:

Sitten lähde kertoo E! Uutiset: 'Kanyea ei kutsuttu syntymäpäiväjuhliin.' Kim ajatteli, että hän järjesti mieluummin oman juhlansa hänen kunniakseen. Hän on iloinen siitä, että lapset näkevät heidän elävän rinnakkain, ja hän oli hyvä, kun hän vieraili Kylien luona.

Insiderin mukaan Kim 'haluaa olla rauhassa ja antaa hänelle mahdollisuuden jatkaa elämäänsä', mutta muu Kardashian-perhe 'rakastaa häntä edelleen ja haluaa hänen lähelleen'. Kim haluaa säännöllisemmän rutiinin, ja hän uskoo Kanye noudattavan sitä.

Lue lisää: Kim Kardashianin nettoarvo vuonna 2022: Onko hän todella itsetehty miljardööri?

27. joulukuuta 2021

Kanye osti talon aivan kadun toisella puolella Kanyesta ja Kimin Hidden Hills -kiinteistöstä 421 000 dollarilla. 'Melko vaatimattomassa' asunnossa on 4 makuuhuonetta, 2,5 kylpyhuonetta, vierasstudio ja hevostalli, ja se maksoi Kanyelle 4,5 miljoonaa dollaria Daily Mail and Dirtin mukaan.

13. joulukuuta 2021

Kim tekee paperit päättääkseen avioliitonsa Kanyen kanssa ja aloittaakseen avioeromenettelyn. Asiakirjojen mukaan Kim on 'ottanut yhteyttä Kanyeen ja hänen neuvojaan viedäkseen tapauksen eteenpäin, mutta he eivät ole vastanneet' siitä lähtien, kun hän jätti hakemuksensa avioliiton purkamiseksi helmikuussa 2021.

Kuten asiakirjoissa todetaan, 'osapuolten avioliitto on peruuttamattomasti hajonnut', Kim 'ei halua enää olla naimisissa Kanyen kanssa' ja 'ei yksinkertaisesti ole olemassa pakottavia syitä olla hyväksymättä siviilisäädyn kahtiajakoa ja irtisanomista. tapaus.”

[Länteen] ja minun välillä on ollut ja on edelleen sovittamattomia ongelmia, jotka ovat johtaneet avioliittomme peruuttamattomasti hajoamiseen, Kim sanoi. Mikään neuvonta- tai sovitteluyritys ei hyödytä tällä hetkellä. …

Mahdollisuus aloittaa alusta on jotain, jonka sekä [West] että minä ansaitsemme. Tämän valossa pyydän kunnioittavasti, että avioliittomme puretaan laillisesti.

9. joulukuuta 2021

Los Angelesissa Free Larry Hooverin etutapahtumassa, jossa Kanye ja Drake olivat otsikoita, Kanye kirjoitti uudelleen 'Runaway' -laulunsa sanat ja luki: 'Tarvitsen sinun juoksevan suoraan takaisin, kulta, tarkemmin sanottuna Kimberly.'

Eräs lähde selittää, että Kim 'antaa lausunnon tuplaamalla olevansa sinkku', koska häntä 'nolottaa' Kanyen julkiset antaumukset, kuten Page Six raportoi. Hän pitää omituisena, että Kanye väittää kaipaavansa häntä, mutta viettää silti aikaa [Vinetrian] kanssa hänen Malibu-kartanossaan.

25. marraskuuta 2021

Jumala haluaa nähdä, että meidät voidaan lunastaa kaikissa näissä suhteissa”, Kanye julisti Los Angelesin lähetystyön vuotuisessa kiitospäiväjuhlissa. Olimme väärässä. En ole täydellinen.

Olen toiminut julkisesti tavoilla, joita aviomies ei voi hyväksyä, mutta tänään, jostain syystä – en tiennyt olevani tämän mikrofonin edessä – olen täällä muuttaakseni tarinaa.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR