Mikä on James Caanin nettoarvo? Kuinka paljon rahaa 'Kummisetä'-tähdellä on

Julkkis

WPR

Hän kuoli vuonna 2022 kuuden vuosikymmenen Hollywood-uran jälkeen. IMDb-pisteet eivät ole ainoa asia, jonka Godfather-näyttelijä on jättänyt jälkeensä.

Celebrity Net Worth arvioi hänen arvonsa 20 miljoonaksi dollariksi hänen kuollessaan. Ota selvää, kuinka James Caan ansaitsi rahansa lukemalla eteenpäin.

Aikainen elämä

James Caan Edmund Caan syntyi 26. maaliskuuta 1940 Bronxissa, New Yorkissa. Hänen vanhempansa, Sophie ja Arthur, olivat juutalaisia ​​maahanmuuttajia Saksasta, jotka työskentelivät teurastajina.

James varttui Queensissa veljensä Ronnien ja sisarensa Barbaran kanssa, ja hän opiskeli Michigan State Universityssä, jossa hän opiskeli taloustiedettä ja pelasi jalkapalloa, ja sitten Hofstra Universityssä New Yorkissa.

James Caanin nettoarvo

Caan kiinnostui esiintymisestä Hofstrassa ja päätti hakea Neighborhood Playhouse School of the Theatreen.

Hänet hyväksyttiin ja hän vietti viisi vuotta koulussa oppien Sanford Meisneriltä ja muilta taiteen mestareilta.

James Caanin elokuvaura alkoi yli 60 vuotta sitten

Ensin suurella näytöllä: Hänellä oli mainitsematon rooli vuoden 1963 kuvassa Irma Douce . Hän sai ensimmäisen Emmy-ehdokkuutensa pääosastaan ​​​​televisioon tehdyssä Brian's Song -elokuvassa alle vuosikymmen myöhemmin.

Sonny Corleonena Francis Ford Coppolan Kummisetä, hän sai ensimmäisen Oscar-ehdokkuutensa ja vahvisti paikkansa Hollywoodin A-listalla.

Huolimatta siitä, että hän ei koskaan voittanut mitään Hollywoodin korkeimmista kunnianosoituksista, hän sai tähden Hollywoodin Walk of Famella vuonna 1978.

James Caan tienasi miljoonia rojaltimaksuilla

James Caanin nettoarvo

Jamesin rojaltit julkistettiin hänen avioeron aikana ex-vaimosta Linda Stokesista vuonna 2016. In Touch on vahvistanut, että Elf-tähti ansaitsi yli miljoona dollaria jäljellä olevina maksuina pelkästään vuonna 2015.

Lindan vaatimukset lisäelatusmaksusta tekivät heidän avioerostaan ​​vieläkin kiistanalaisempaa, ja siitä tuli Jamesille neljäs. Edesmennyt näyttelijä syytti häntä uransa vahingoittamisesta, koska hän oli valmis jäämään eläkkeelle, mutta joutui ottamaan huonosti palkattuja rooleja maksaakseen puolisonsa ja elatusapunsa.

In Touchin saamissa oikeudenkäynneissä James 'osoitti, ettei hän enää halunnut ottaa vastaan ​​mitään työtä, joka ei vastannut hänen katsomaansa laatutasoa'.

Tuolloin hän julisti: 'En ole enää halukas osallistumaan elokuviin ja/tai televisio-ohjelmiin, jotka häiritsevät niitä 50 vuotta, jotka olen viettänyt nimeni luomiseen.'

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

Henkilökohtainen elämä

James Caanin nettoarvo

James on ollut naimisissa neljä kertaa ja eronnut kolme kertaa. Vuonna 1961 hän meni naimisiin Dee Jay Mathisin kanssa, jonka kanssa hänellä oli vuonna 1964 syntynyt tytär Tara.

Pari erosi vuonna 1966. Caan meni naimisiin Sheila Marie Ryanin kanssa kymmenen vuotta eron jälkeen, mutta pari erosi vuonna 1977. Pariskunnalle syntyi poika Scott elokuussa 1976. Näyttelijä, käsikirjoittaja ja ohjaaja Scott Caan kasvoi luovassa taloudessa.

Ingrid Hajek ja James menivät naimisiin syyskuussa 1990; heidän poikansa Alexander syntyi vuonna 1991. Hänellä on kaksi poikaa, James syntynyt vuonna 1995 ja Jacob syntynyt vuonna 1998, Linda Stokesin kanssa, jonka kanssa hän oli naimisissa vuosina 1995–2017.

Maaliskuussa 1994 Caan pidätettiin, koska hän osoitti aseella Doc Rapperina tunnettuun räppäri Derek Leeen kiistan jälkeen.

Siskonsa kuoleman jälkeen James tuli riippuvaiseksi kokaiinista ja ilmoittautui kuntoutuskeskukseen kesällä 1994.

Caan, 6. asteen musta vyö karatessa, sai Kansainvälisen karateliiton Soke Dai -tittelin, joka on erittäin haluttu kunnianosoitus.

James Caan ansaitsi rahaa kiinteistöistä

James Caanin nettoarvo

Los Angeles Timesin mukaan James ja hänen silloinen vaimonsa Linda maksoivat 2,25 miljoonaa dollaria 5 146 neliöjalan Beverly Hills -kartanosta vuonna 2003.

Doug Ellin Entouragen luoja osti 5 makuuhuoneen ja 5 kylpyhuoneen kartanon 3,8 miljoonalla dollarilla sen jälkeen, kun pari erosi vuonna 2016.