Mikä oli Tajiro-korvakorukiista? Täydellinen draama selitettynä!

Kiistaa

WPR

Vaikka Tanjiron korvakoruista käytiin keskustelua, Demon Slayer on tällä hetkellä yksi maailman katsotuimmista animeista.

Demon Slayer on todennäköisesti maailman tunnetuin anime, toiseksi vain Attack on Titanin neljäs ja viimeinen tuotantokausi.

Päähenkilön korvakorut aiheuttivat kuitenkin pienen kohun, kun Demon Slater teki debyyttinsä vuoden 2019 puolivälissä.

Mitä 'Tanjiro-korvauskeskustelu' tarkalleen ottaen oli ja mitä muutoksia animeen tehtiin sen seurauksena?

Lue lisää: Aziz Ansari -kiista: Netflix-erikoissarjassa Aziz Ansari vastaa seksuaalista väärinkäyttöä koskevaan väitteeseen!

Kenen Tanjiro Earing on kiistanalainen?

Mikä oli Tajiro-korvakorukiista?

Kun Demon Slayer esitettiin ensimmäisen kerran, siinä oli pieni ongelma, koska jotkut katsojat luulivat virheellisesti Tanjiron Hanafuda-korttikorvakorut Japanin keisarillisen lipun olleen.

Animessa nähdään Tanjiron suvun kautta monien sukupolvien ajan periytyneet mukautetut Hanafuda-korttikorvakorut.

Hanafudaa, joka tarkoittaa 'kukkakortteja', käytetään Japanissa suositussa korttipelissä. Tanjiron korvakorujen tarkka kuvio, punainen ympyrä, jossa säteet ulottuvat kaaressa, ei sisälly Hanafuda-korttisarjaan, joka on virallisesti valmistettu.

Nouseva aurinko, symboli, jota Japanin armeija usein käytti Aasian kansojen kolonisoinnissa toisen maailmansodan aikana, tulkittiin siten malliksi.

Muistutuksena Japanin historiallisesta sotilaallisesta hyökkäyksestä kansainvälisen taistelun aikana, symboli on edelleen varsin jakaa monissa Aasian maissa.

Lue lisää: Al Franken -kiista: Tarkista tästä Miksi Al Frankenin eroaminen on niin kiistanalaista?

Tuottajien toimet

Mikä oli Tajiro-korvakorukiista?

Demon Slayerin luojat muuttivat virallisesti korvakorujen suunnittelua joidenkin Aasian maiden kohdalla, jotka esittelivät animea reaktiona kohun vuoksi.

Muun muassa Kiinan ja Etelä-Korean suoratoistopalvelut muuttivat Tanjiron korvakorut alkuperäisestä kuviosta sellaiseksi, jossa oli punainen ympyrä useiden viivojen päällä ja vuori.

Myös näissä maissa myyntiin tarjottujen virallisten tuotteiden ulkonäkö muuttui.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR