Mikä oli Nick Swardsonin sairaus? Onko hän nyt toipunut?

Sairaus

WPR

Amerikkalainen näyttelijä, koomikko, käsikirjoittaja ja tuottaja nimeltä Nicholas Roger Swardson. Sarjakuvassa Reno 911!, Happy Madison Productions ja oma henkilökohtainen sketsikomediaohjelma Nick Swardsonin Pretend Time ovat siellä, missä hänet tunnetaan eniten toistuvasta roolistaan ​​Terry Bernadinona. Lisäksi hän näytteli pääosassa elokuvissa Bucky Larson: Born to Be a Star ja 30 Minutes or Less (2011).

Sairaudet, joista Nick Swardson kärsi

Hän oli kerran jatkuvasti läsnä tien päällä työskennellessään keskimäärin seitsemässä tv- tai elokuvaprojektissa vuodessa. Kun hän esiintyi stand-upissa kaksi vuotta sitten klo Mystic Lake Casino , hän rohkaisi loppuunmyytyjä yleisöä liittymään paikalle näytöksen jälkeen. Sitten hän jatkoi otosten ostamista ihailijoille viimeiseen puheluun asti.

Swardsonin näyttelijä elokuvassa The Benchwarmers, David Spade, myönsi minulle vuonna 2007 olevansa huolissaan ystävänsä nopeasta tahdista.

Hänen on oltava varovainen, ettei hän pure enempää kuin pystyy pureskelemaan, Spade sanoi.

Nick Swardson olisi voinut vihdoinkin löytää tuon oppitunnin kantapään kautta. Hän oli sairaalassa yli kolme viikkoa viime syksynä, mukaan lukien alkoholimyrkytyksen ja keuhkokuumeen vuoksi, Denverin laitoksessa.

Nick Swardsonin sairaus

Hänen sanansa olivat: 'Kehoni vain sammui.' Voi, et ole supersankari, ajattelin siinä vaiheessa.

Swardson hidastaa vauhtiaan, kun hän muutti Los Angelesista Minnesotaan. Jo nyt hän harkitsee asunnon ostamista Minneapolisin sydämestä.

Corner Barin omistaja Bill Murray uskoo, että Swardson on käynyt Länsirannalla ainakin 40 kertaa tänä vuonna, usein vain viettääkseen aikaa ystävien kanssa.

Murray huomautti: 'Se on mukavaa hänelle.' 'Uskon, että hänen tilanteensa on siellä hyvin erilainen. Eräänä uudenvuodenaattona ystäväni kävi katsomassa hänen esiintyvän Floridassa. Hän tarvitsi henkivartijan, koska niin monet ihmiset kuhisivat häntä.

Hän oli epäilemättä aika mukava silloinkin. Hän on jatkuvasti uskomattoman kärsivällinen, kun näen tuntemattomien alkavan kertoa elämästään hänen kanssaan. Hän kuulee kaikki.

Lue lisää: Dave Myersin sairaus: onko hänellä diagnosoitu syöpä?

Nuori Elämä

Nuorin kolmesta sisaruksesta – hänellä on sisar Rachel ja veli John – ja Minneapolis-Saint Paulin alueella asuva Swardson syntyi Pamela ja Roger Eric Swardsonille. Roger Swardson, toimittaja ja toimittaja, joka työskenteli julkaisuissa, kuten Cincinnati Enquirer ja City Pages, sekä perusti Grand Gazette , lakkautettu yhteisön sanomalehti Saint Paulissa, kuoli vuonna 2003.

Roger Swardson teki kiinteistökehityssijoituksia myös Saint Pauliin elvyttäen Grand Avenuen, joka tunnetaan nykyään nimellä Victoria Crossing. Vuonna 1989 Pamela ja Roger erosivat. Swardsonin esi-isät ovat Ruotsista.

Katso tämä postaus Instagramissa

Nick Swardsonin (@realnickswardson) jakama viesti

Hän meni St. Paul Central Highiin ja alkoi näytellä ja esittää improkomediaa 16-vuotiaana.

Lue lisää: Sarah Connollyn sairaus: Viimeisimmät päivitykset hänen terveydestään!

Swardson oli häiritsevä opiskelija, joka taisteli alkoholia ja huumeita vastaan. Hänet erotettiin koulusta neljä kertaa tappelun, palohälyttimien vetämisen ulkona kävelemiseen ja tupakan polttamiseen, säädyttömän kyltin näyttämisen luokassa ja marihuanan tupakoinnin vuoksi. Swardson osallistui toipumisohjelmaan vielä opiskelijana.

Swardson päätti olla jatkamatta korkeakoulua saatuaan tutkintotodistuksensa vuonna 1996 ja sen sijaan harjoitti stand-up-komediaa. Huolimatta siitä, että Swardson oli sketsihuumorin ystävä, hän piti parempana stand-up-komedian esittämisestä kuin komediaryhmässä, koska se toimi ponnahduslautana elokuvauralle.

Swardson on Minnesota Vikingsin omistautunut kannattaja. Josh Duhamel , Minnesotalainen, on myös yksi hänen läheisistä kavereistaan.

Nick Swardsonin ura

Nick Swardsonin sairaus

18-vuotiaana Swardson aloitti stand up -komedian esittämisen. Hän aloitti tekemällä stand-up-rutiineja komediakerhoissa ja toisinaan Balls Cabaretissa. Hänet valittiin esiintymään US Comedy Arts Festival kun hänen kuuluisuutensa vähitellen kasvoi.

Hän esiintyi stand-upin erityisjaksossa 'Comedy Central Presents' -sarjassa vuonna 2001. Hän palasi ohjelmaan vuonna 2006 toisen esiintymisen vuoksi. John Whitesellin vuoden 2003 elokuva 'Malibu's Most Wanted', jossa hänellä oli sivuosa, julkaistiin.

Lue lisää: Dominic Matteon sairaus – Kuinka hänen taistelunsa aivokasvainta vastaan ​​on?

Seuraavien vuosien aikana hän esiintyi useissa elokuvissa, mukaan lukien 'You Don't Mess with the Zohan' (2008), 'Bedtime Stories' ja 'Blades of Glory' (2008).

Vuoden 2011 elokuvassa 'Bucky Larson: Born to Be a Star' hän oli mukana käsikirjoittajana, yhteistuottajana ja näytteli myös pääosan. Tom Brady oli elokuvan ohjaaja.

Hän toimi myös äänen yhdelle tärkeimmistä hahmoista animaatiosarjassa 'Chozen' vuonna 2014. Se lähetettiin vain yhden kauden. Lisäksi hän toimi vuosina 2014–2016 hahmon äänenä animesarjassa 'TripTank'.

Nick Swardsonin nettovarallisuus oli noin 5 miljoonaa dollaria syyskuussa 2022.