Mikä johti Meaganin ja Franklinin avioeroon? Ovatko he edelleen yhdessä?

Julkkis

WPR

Tuottaja Devon Franklin, 44, ja Harlemin näyttelijä, 40, menivät naimisiin kesäkuussa 2012; he erosivat myöhemmin elokuussa 2021. Saimme oikeuden asiakirjat, jotka osoittavat, että Franklin haki avioeroa saman vuoden joulukuussa.

Kesäkuun 2. päivänä pari lopetti suhteensa virallisesti, ja kaikki tehtiin yksityisesti. Goodilta tai Franklinilta ei vaadita puolison tukea.

Pitkän rukouksen ja pohdinnan jälkeen pariskunta ilmoitti erostaan ​​joulukuussa 2021 ja totesi, että he 'muuttavat tulevaisuutemme yksittäin, mutta ikuisesti yhteydessä'.

”Juhlimme melkein kymmenen vuotta avioliittoa ja loputonta rakkautta. Kukaan ei ole syyllinen, ja mielestämme tämä on seuraava suurin vaihe suhteemme kehityksessä.

'Olemme erittäin kiitollisia elämää muuttavista vuosista, jotka olemme viettänyt aviomiehenä ja vaimona', he päättivät. Lisäksi olemme hyvin kiitollisia Jumalalle siitä, että hän on siunannut yhteistä elämäämme ja rakentanut todistuksen meihin molempiin.

Kuukautta ennen Franklinin esiintymistä uutena Married at First Sight -asiantuntijana, joka on myös pastori ja oma-apukirjailija, avioeropäätös tehtiin.

Mitä läheiset lähteet paljastivat Franklinin ja Goodin suhteesta

Megan Hyvä ja Franklin viettivät yhdeksättä hääpäiväänsä kesäkuussa. Kaksikko kommentoi toisiaan sydämellisesti sosiaalisessa mediassa. Monien ihmisten hämmästykseksi pariskunnan tiet ovat sittemmin eronneet kuuden kuukauden jälkeen.

Fanit ja julkkikset, jotka olivat luulleet parin olevan edelleen yhdessä, keskustelivat siitä, kuinka ironisia nämä kaksi tapausta olivat. Pieni joukko ihmisiä kuitenkin tiesi, että ero oli väistämätön useista syistä.

Läheisen sisäpiiriläisen mukaan pariskunnan ero oli 'pitkä odotus', kuten People Magazine raportoi. 'Heidän työaikataulunsa pitivät heidät usein erillään, eivätkä he vain ole viettäneet paljon aikaa yhdessä kuluneen vuoden aikana', lähde sanoi.

Kun heillä oli aikatauluissa aikaa viettää laatuaikaa yhdessä, se oli usein vain muutaman tunnin mittainen.

Epidemia heikensi heidän suhdettaan entisestään ja pahensi heidän jo ennestään levotonta avioliittoaan. Franklin tajusi, että avioliitto ei enää toiminut, ja haki avioeroa purkaakseen sen.

Lue lisää: Simona Halep Avioero: ovatko Simona ja Tuni Iuruc todella eroamassa?

Meagan Good ja Devon Franklin eivät ole enää yhdessä

Raporttien mukaan elokuvantekijäksi ryhtynyt pastori haki avioeroa 20. joulukuuta. Hakemuksen tekohetkellä ei ollut selvää syytä erolle. Siitä huolimatta monet ihmiset ovat spekuloineet, että pari olisi eronnut.

Devon Franklin ja Good latasivat saman kuvan ja lausunnon omiin Instagram-profiileihinsa sen sijaan, että olisivat ilmoittaneet erostaan ​​parina. Franklinilla oli Good kädessään, kun he istuivat nurmikolla kameran takana.

megan hyvä avioero

'Paljon rukouksen ja pohdinnan jälkeen olemme päättäneet astua tulevaisuutemme yksilöinä, mutta ikuisesti yhteydessä', kuvateksti sanoi osittain. Olemme iloisia saadessamme viettää melkein kymmenen vuotta avioliittoa ja loputonta rakkautta. Ei ole ketään syyllistää. Tämä on mielestämme seuraava hienoin vaihe suhteemme kehityksessä.

DeVon Franklinin avioero oli Meagan Goodin mukaan 'tuskallisin asia, jonka olen koskaan kokenut'.

Meagan Good on kertonut avoimesti erostaan ​​DeVon Franklinin kanssa. He olivat olleet naimisissa yhdeksän vuotta.

Lue lisää: Bill Burr Avioero: Mikä oli heidän avioeronsa syy?

Meagan hyvä DeVon Franklinin avioerosta: 'tuskallisin asia, jonka olen koskaan kokenut'

Olen aina lähestynyt suhteita tietäen, että ne lopulta saavuttavat määränpään, johon ne on tarkoitettu, ja sitten ovat ohi, sanoi Good. 'Minulla on aina ollut mentaliteetti:' Okei, seuraava luku. Katsotaan mitä tapahtuu seuraavaksi, ja sen hyväksyminen riippumatta siitä, miten se osoittautuu, mutta myös nauttia siitä, mitä annat jollekulle ja mitä he tarjoavat sinulle.

Hän uskoi, että hänen avioliittonsa Franklinin kanssa olisi ainutlaatuinen, ja odotti heidän pysyvän yhdessä suurimman osan hänen elämästään. Huolimatta siitä, että Goodin avioero oli 'traumaattisin asia, jonka olen koskaan kokenut elämässäni', hän pysyi toiveikkaana. Uskon edelleen tulevaisuuteen. Minusta tuntuu edelleen, että tämä on seuraava tekoni elämässä, vaikka se ei ehkä olekaan luku. Luotan Jumalaan.

'Kaikki ei ole minulle järkevää juuri nyt, mutta… Olen innoissani nähdessäni, mitä tämä seuraava elämäntapa tulee olemaan ja mitä Jumalalla on varastossa', hän jatkoi uskostaan ​​Jumalaan. 'Mutta jopa niin tehdessäni minulla on kiitollisuutta ja niin paljon iloa sydämessäni näistä viimeisistä 11 vuodesta, kun DeVon ja minä olemme olleet yhdessä', Good sanoi. Kaiken, mitä hän on antanut minulle ja kaiken, mitä olen voinut antaa hänelle.

Gia Peppers toimi isäntänä keskustelussa, johon osallistuivat myös Shoniqua Shandai ja Grace Byers Amazon Prime -sarjasta Harlem. Tavoitteiden asettaminen, rakkaus ja tv-sarjat olivat joitakin aiheita, joista keskusteltiin.

Good ja Franklin ilmoittivat erostaan ​​yhteisessä lausunnossa Peoplelle viime kuun lopulla. He kirjoittivat: 'Paljon rukouksen ja pohdiskelun jälkeen olemme päättäneet mennä tulevaisuutemme yksilöinä, mutta ikuisesti yhtenäisinä.' ”Juhlimme melkein kymmenen vuotta avioliittoa ja loputonta rakkautta. Kukaan ei ole syyllinen, ja mielestämme tämä on seuraava suurin vaihe suhteemme kehityksessä.

Joulukuun alussa Harlem sai Amazon Prime -ensi-iltansa. Pääosissa ovat myös Tyler Lepley ja Jerrie Johnson. Amy Poehlerin ja Pharrell Williamsin tuottaman ohjelmassa seurataan neljää mustaa naista heidän navigoimassa jokapäiväisen elämän vaikeuksissa Harlemissa, New Yorkissa.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR